![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dac sobie z nim spokoj czy walczyc??? ;(
Chii, przeciez ja nigdzie nie napisalam, ze tak postrzegam kazda rade. Ten komentarz dotyczyl konkretnego podejscia do tematu, nie wszystkich mozliwych podejsc.
Poza tym troche pokory - jezeli nie wiemy jak to jest, to mozna sie przyznac, ze wlasnie nie wiemy jak postapic. Nikt nam nie kaze zawsze wiedziec i zawsze udzielac rad. Troche nie fair budowac wirtualnie scenariusz do wlasnych spraw zmieniajac tylko bezpiecznie bohaterow zdarzen. Nie w porzadku wobec tych bohaterow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Imo w tej szukanie pomocy u innych jest ostatecznoscia. Zwiazek tworza 2 osoby i problemy powinno sie rozwiazywac we wlasnym gronie - bez rad osob trzecich.
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Autorki watku jak nie było tak nie ma.... Ciekawe co tam u niej...
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
![]()
Pomóżcie
Prosze Was powiedzcie co ja moge zrobić , gdy mój byly chlopak spotyka sie teraz z inna dziewczyna? bylismy ze soba 1,5 roku, w srode stwierdzil ze nie widzi juz dla nas nadziei. ze wie ze juz nie bedzie dobrze. Klocilismy sie dosc czesto, z roznych powodow, przyznaje nie bylam latwa w zwiazku a on sie staral to napewno, a teraz juz sie tym zmeczyl przestal sie starac i postanowil to skonczyc. Powiedzial ze zrobmy sobie przerwe , ze moze zateskni.mimo ze wylewalam wtedy zly i mowilam ze bedzie dobrze tylko niech uwierzy on postanowil. 4 dni pozniej dowiedzialam sie ze sie z kims spotyka, kolezanka ktora z nim pracuje w barze widziala , poza tym sam jej to powiedzial. Widuja sie a ja nie wiem co mam zrobic, CHCE WALCZYC ale nie wiem jak.tak STRASZNIE mi na nim zalezy. kocham go ogromnie i jestem tego pewna.chce zeby dal mi jeszcze tylko szanse ale w takiej sytuacji trudno zeby sie zgodzil lub zatesknil jak inna mu teraz w glowie. jeszcze 2 tyg temu mowil ze mnie kocha i to bylo szczere, staral sie a to ja dalam ciala, wiec wiem ze nie mogl sie odkochac tylko teraz znalazl sobie pocieszycielke i chodzi z bananem na twarzy.NIE WIEM CO MAM ROBIC, JAK POSTEPOWAC.mielismy tyle wspolnych planow,mielismy jechac we wrzesniu do irlandii zarabiac na nasz wspolny dom, to bylo powazne wiec jak to wszystko odwrocic. BLAGAM DORADZCIE MI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Nie jestem pewna ze mnie nie zdradzal bo odkad sie tak popsulo wiem ze ta laska przychodzial do lokalu gdzie pracuje. napewno nie wczesniej,on sie juz zmeczyl tym , mysli ze nic sie juz nie zmieni, ale ja chce go przekonac ze zmieni sie, a to ze jakas laska zaczela go adorowac bo wiem to stwierdzil glupek czemu nie, przyda mi sie zeby zapomniec, a ja chce zrobic wszystko zeby nie zapomnial i przejrzal na oczy, napewno jest jakis sposob.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
napatoczyla sie swinia w nieodpowiednim momencie,
najgorsze jest wlasnie wtedy cos takiego kiedy zwiazek przezywa kryzys. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
o *******y sie klocilismy , wiem ze to ja popelnialam bledy, mialam za duzo fochow itp, jestem w stanie to zmienic tylko nie mam jak , jesli on nie chce sprobowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
a może trochę mniej egoizmu co? miał dosyć to Cię zostawił i tyle - a teraz Ty nagle na oczy przejrzałaś - szybko trzeba przyznać choć chyba odrobinę za późno - teraz już fochów nie będzie? A jaką to niby gwarancję możesz dać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po przejsciu mety nie ma wyscigow. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
chyba troche za pozno na takie deklaracje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.