![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Małe włoski na całej długości
To pewnie baby hair, nowe włosy, szczególnie te u góry, niżej ewentualnie połamane. Ja u siebie nie zwracam nawet na to już uwagi
![]() Edytowane przez oranzada_ Czas edycji: 2013-05-10 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
"baby hair" czy "burn hair"?
Na dlugosci wlosow pojawila mi sie niedawno taka jakby mgiełka z króciutkich,jakby pokreconych wloskow,jakby aureolka, normalnie uznalabym to za tzw "baby hair" o ktorych czytalam na forum,tym bardziej ,ze po wielu miesiacach wypadania wlosow po drugiej ciazy ten proces na razie w miare sie uspokoił.
moje watpliwosci wynikaja z tego ,ze ostatnio troche poszalalam z lokowką,uzywalam jej wlasciwie codziennie przez kilka tygodni ,nie zawsze stosując termoochronny spray. czy to mozliwe ,ze te odstające wloski to po prostu moje stare,dlugie ,przyjarane lokowką wlosy? czasem troche pojechalo spalenizną,przyznaję ,ale dym nie leciał ![]() jak odroznic czy to baby hair czy jednak wlosy troche upichciłam?
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dot.: "baby hair" czy "burn hair"?
sprawdz czy na lini czoła masz małe włoski jeśli tak to baby hair
![]()
http://sun-of-jamaica0.blogspot.pt/ moja pielegnacja kręconych włosków ![]() ![]() włosomaniaczka zapuszczam włosy od 12.11.2011 wznowienie pielęgnacji 08.04.2013 - OMO, CG, olejowanie. Cel: piękne,zdrowe włosy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.