|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wire by Triszka
A zapewne idę
Tak sobie myślę, że mogłybyśmy się spotkać, co ty na to ?
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Na pw poleciał numer gadu
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
o man, ja jestem pod wrażeniem
ja też próbuję wrappować, ale nie umiem jeszcze tak ładnie drobnicy ponawijać
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
No no, triszko, mam Cie miec na sumieniu?
![]() Kolczyki sa ladne, widac ze staranne i podziwiam, ze tak slicznie wyszlo, bo ja bym o 3 juz nic na oczy nie widziala ![]() Zastanawiam sie tylko, czy te zawieszki na dole lataja czy sa nieruchome?
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
KasiaCaperpilar dziekuje slicznie
, nie martw sie wszystko przed toba ![]() Substytut, kochana ty sie powinnas cieszyc ze masz taki tworczy wplyw na ludzi a co do zawieszek to tak one lataja sobie, ale sa obraniczone przez kuleczki, to jak wisza widac na 1. zdjeciu
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne są te ostatnie - chciałam napisać, że bez łańcuszka byłoby lepiej, ale w wiszących to nawet nieźle wygląda, więc nic nie napiszę
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
o widzialam je juz wczoraj na foto forum
ladne
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
no może w końcu się nauczę. ;] zamówiłam drobne kuleczki srebrne i będę dłubać ;P
aż nie mogę się napatrzyć. jak twoje wrappy widzę to mi się humor poprawia ;*
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne prace Triszko, też bym chciała robić takie owijki z kuleczkami, ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać. Drut się plącze. Ech, może kiedyś...
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Vevko! ale co Ty opowiadasz
na pewno dasz sobie rade przegladalam twoje prace i sa naprawde niezle! jak na tak niedlugi czas robienia to naprawde sukces!
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
no, może i się zaprezentuję.. ale na razie nie umiem się dogadać ani z Photoshopem, ani z Gimpem... jestem debilem jesli o takie rzeczy chodzi :P
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A oto male wczorajsze wypociny, od razu przepraszam sie po lewej stronie kuleczki sa wieksze ale niestety mi sie skonczyly a chcialam go koniecznie skonczyc . Oczywiscie na uzytek wlasny. Zastanawiam sie czy nie zaczac robic w srebrze i nie zainwestowac w oksyde. Ale czy sie teraz oplaca? Granaty, szklo, wszystko posrebrzane. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Ładny, tylko coś mi w tych kryształkach nie pasuje. Prawy i lewy wygląda jakby był tam tylko położony, tak dziwnie..
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Ładny. co do srebra to i tak i nie. czasem ciężko sprzedać coś w srebrze bo jak wiadomo kosztuje więcej, ale są też osoby, co tylko srebro i nawet kilkaset złotych to dla nich mało
Ja bym ci kobieto radziła zacząć ze srebrem, bo robisz cuda
|
|
|
#78 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dziekuje Cytat:
Do cudeniek to jeszcze troszke brakuje mi sie marzy o wiele wyzszy poziom prac ale to nadejdzie z wiekiem ;DDziekuje za opinie |
||
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, ja może będę zbyt krytyczna, ale jak dla mnie jest on zbyt pusty. Myślę, że ta zewnętrzna obręcz powinna być zwrappowana normalnie (tzn. kuleczki w mniejszych odstępach i mniej 'rozjechane') A jak jest w środku ten wężyk, to tam w każdym miejscu gdzie 'skręca' powinien być swarek (albo lepiej jakiś kamień
) No i cała kompozycja w mojej opinii powinna być mniejsza, taka bardziej w kształcie łezki. Ale to tylko mój pomysł No w każdym razie napiszę, że wcześniejsze prace mi się bardziej podobały
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
A mi się podoba
Chociaż dałabym może trochę mniej kuleczek na zewnątrz, jak to napisała Iguana.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładne wrapy, jedne bardziej precyzyjne inne mniej, ale ogólnie fajne pomysły, pierwszy wisior powalił mnie jednak
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6900486 świetny!!!
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem dlaczego ale wisior kojarzy mi sie przez wywijas na dole z reka... 3-palczasta, ale reka...
I niestety mi nie podszedl - jak pisala iguana: i dla mnie jest zbyt pusty...
|
|
#83 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niektorym podoba sie mniej lub bardziej, ale nie wszystkim dogodze Mnie cieszy najabardziej to, ze moje prace pod wzgledem wykonania sa coraz lepsze. No moze z wyjatkiem tych z rodonitem ale to byl taki nieudany eksperyment...W kazdym badz razie staram sie jak moge O tyle moge byc z siebie dumna ze radze sobie raczej bez tutoriali, chociaz nie wiem czy to jakis powod do dumy...No ale nic, wrapuje dalej
|
||||
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
wisiorek jest dość ciekawy,
nie widzi mi sie trochę ta łezka - jest zbyt wypukła do wisiorka (ale na szyjce może to sie tak nie rzuca, i wyglada ok.), jak dla mnie wolała bym coś bardziej płaskiego zamiast niej, no i jeszcze zastosowała bym bardziej ściśliwe owinięcie ramki. A taki strasznie pusty nie jest- jak dla mnie, czasem co za dużo to niezdrowo
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie jest moje zdanie
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle ze w tutoralu nie ma nic zlego. Moge zrobic cos jak ktos inny zrobil jesli mi sie podoba. Poza tym tutoriale pokazuja technike wyrobu i sposob w jaki np. jakis splot zrobic, dzieki czemu daja mozliwosc do tworzenia wlasnych projektow, a ten gotowy sluzy do rozwiniecia wlasnych pomyslow.
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Co w tym twórczego, to jest po prostu kopiowanie czyichś prac, a już inna sprawa, że za zgodą właściciela. Chodzi mi o takie które dotyczą konkretnych prac, a nie ogólnie jak to napisałaś - splotów. Znaczy to ja się dokładnie nie znam, w każdym razie jak przeglądałam zagraniczne strony to były tam jedynie takie, które dotyczą tego jak zrobić pracę, a to jest dla mnie pójście na łatwiznę.
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tutorial od Izy Malczyk ad. krzyza. Bo chcialam sie nauczyc splotu, a ze pierwsza praca bedzie taki krzyz to tylko i wylacznie dlatego, ze tam mam pokazane krok po kroku.
Poza tym ktos sprzedajac tutorial sprzedaje rowniez swoj wzor i swoja prace wiec tu akurat nic zlego nie ma. Triszka, nie zasmiecam juz watku.
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Troche wzburzona dyskusja, a raczej wymiana zdan
![]() Male sprostowanie z mojej strony: Nie mam zupelnie nic przeciwko tutorialom, ja sobie po prostu radze bez nich bo chce wyrobic swoj wlasny styl. Po prostu to co jest w tutorialach to jak Iguana powiedziala przyklady jak zrobic dane prace. Oczywiscie jestem jak najbardziej za zeby podpatrywac technike. Ja jestem po prostu taka troche ambitna i chce stworzyc cos swojego wlasny styl, technike itd. I nie mowie ze ktos kto korzysta z tutoriali jest gorszy czy mnie zdolny. Kazdy radzi sobie na swoj sposob i wcale to nie umniejsza jego talentu wrecz przeciwnie bo rozwija w danej technice.Tyle ode mnie ![]() klamaja dziekuje
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Kolce wczorajszego wieczoru. Pierwszy raz robiłam w srebrze
nie myslalam ze srebro jest az tak sztywne Nie jestem z nich nie wiodomo jak dumna, taki zwykle dosyc ale cwiczenia czynia mistrza! Jeszcze Was zaskocze!!Srebro, granaty, czarne perły. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

bylam tez na ostatnich, a Ty bedziesz?
-> 

Tak sobie myślę, że mogłybyśmy się spotkać, co ty na to 

jestem również

. Oczywiscie na uzytek wlasny. Zastanawiam sie czy nie zaczac robic w srebrze i nie zainwestowac w oksyde. Ale czy sie teraz oplaca?
ale to nadejdzie z wiekiem ;D