|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Votre Beaute nie będzie!!!
Czasem kuszę się jeszcze na Shape. To co prawda miesięcznik zorientowany bardzo na fitness, w związku z powyższym mam notoryczne wyrzuty sumienia po jego przeczytaniu, połączone z solenną obietnicą wzięcia się wreszcie za modelowanie cielska, ale całkiem sporo tam także o kosmetykach. No i dietach też, troszeczkę.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem kuszę się jeszcze na Shape. To co prawda miesięcznik zorientowany bardzo na fitness, w związku z powyższym mam notoryczne wyrzuty sumienia po jego przeczytaniu, połączone z solenną obietnicą wzięcia się wreszcie za modelowanie cielska, ale całkiem sporo tam także o kosmetykach. No i dietach też, troszeczkę.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
moja prenumerata Votre beaute wygasla jakis czas temu a teraz terroryzuje kioskarzy zamawianiem tego pisma... [img]icons/icon9.gif[/img] czy ktos moze mi podpowiedziec w jakim m-cu VB ukazalo sie po raz ostatni? bede wdzieczna...
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Re: co jest w "Urodzie"
Dziewczyny drogie, jak kupuję "Urodę" już prawie dwa lata. Uważam że pismo trzyma poziom i ma dużo fajnych propozycji - np. prezentacja różnych zabiegów gabinetowych, sesji wizażu, do których zapraszane są czytelniczki. Informacji o kosmetykach jest mnóstwo, a do tego trochę felietonów - miło poczytać (np. Philippe de Givenchy proponuje swoje pyszności - mniammm) [img]icons/icon41.gif[/img]
Jest też trochę o ciuszkach - bardziej "dla ludzi" niż w TS. Osobiście odpowiada mi formuła "tematycznych" prezentacji kosmetyków, w której podaje się ich właściwości i cenę, a nie ma rankingów, jak w TS i innych gazetach - do których mam mnóstwo zastrzeżeń (z powodu doboru produktów oraz sposobu oceniania). Stare numery można dostać nawet za darmo w katowickiej perfumerii EMPiK (nie wiem jak w innych miastach) [img]icons/icon7.gif[/img] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.