![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Rety, nowy wątek i od razu jaka produkcja.
Klaudia pospała 2,5 godz. Nie poznaję tego dziecka ![]() minisiu buciki rzeczywiście śliczne. U nas cały dzień pada. Nici ze spaceru dzisiaj. Szkoda że święta też takie brzydkie będą. Zrobiłam sobie kolejną kawę bo normalnie nie mogę się dobudzić.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No pogoda pod psem strasznie
![]() Nie nastraja optymistycznie ![]() Anula chyba pójdę twoim śladem i zrobię sobie kawy ![]() Hania właśnie wstała, pospała godzinke ![]()
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A butki bardzo sympatyczne. ![]() My już po spacerku, nawet deszcz przestał padać, ale po godzince Maksiu miał zimne licka, więc zwiałam do domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ech ale wrocilismy przemoczeni
![]() trzymajcie kciuki ![]() Lea tort wysmienity ![]() ![]() ![]() a to jeszcze raz na urodziny ![]()
#65 |
Konto usunięte
|
kropka, ja też pamiętam, tyle że wiosny wciąż nie widać.
![]() ![]() Aha, miałam wam zacytować kawałek tekstu z książeczki- taka twarda książeczka, Maks dostał od cioci, skrócona wersja "Brzydkiego kaczątka"; Kiedy kaczątko z rozkoszą pływało po ogrodowym stawie, z zarośli wypłynęły trzy piekne łabędzie. -Muszę się do nich zbliżyć. Nawet jeśli mnie zabiją, to trudno- pomyślało kaczątko i podpłynęło do łabędzi. Kto wymyśla tak durne teksty?? I to ma być dla dzieci?? |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Ajanna
![]() ![]() Barwa ![]() ![]() Dziękuję Wam Kochane Jesteście ![]() Barwa a co do diabełka to ostatnio TŻ stwierdził, że Oli wygląda tak niewinnie a z tyłu główki to takie małe różki się czają ![]() Lea tekst jak z horroru, beznadziejne ![]() Torcik Pyszny no i znowu szlag trafił moją dietę ![]() Juleczko Mati super pełzaczek ![]() Minisiu, butki cudne ![]() Dziękujęza fotki fotelika, chyba się na niego jednak skusimy ![]() Patrillko Pola przesłodziutka ![]() Ja po jazdach, małolatka śpi a ja odpoczywam ![]() ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
jednak poszlismy na dwór na 2 h, mama zmarzła a Adrian cieplutki
![]() Juleczko slieczne fotki ![]() ![]() lea no tekst niezły ![]() byłam odebrac wyniki moczu Adriana i wszystko jest ok ale PH mogłoby byc nizsze bo jest 7 nie wiecie jak takiemu maluszkowi obnizyc naturalnie w sensie przez jedzonko ? bo dorosym to wiem jak ale maluszkowi ![]() chyba trzeba w necie pogrzebac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Kanciu ja niestety nie wiem
![]() dziewczyny wymienili nam szafke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() castorama the best!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#69 |
Zakorzenienie
|
kropka no to super - musieliście trafić na jakiegoś spoko gościa
![]() Kancia no ja ci niestety też nie pomogę ![]() Dziewczyny w czym mrozicie obiadki dla dzieci ![]() ![]()
#70 |
Rozeznanie
|
Kanciu zadzwoniłam do kuzynki- pielęgniarki i powiedziała mi, że jak nie ma żadnych infekcji układu moczowego to nie powinno się nic kombinować z ph bo można narobić tylko szkody i zaczną się jakieś infekcje bakteryjne. A jak są infekcje układu moczowego to używa się wit C więc u nas cebion żeby uszczelnić lub wyregulować.
Minisiu ja mroże w pojemnikach aventowskich takoch co kupiłam do mrożenia pokarmu po ściągnięciu laktatorem ![]() Kropka super że Wam wymienili tę szafkę ![]()
#71 |
Zakorzenienie
|
eve
![]() ![]() ![]() no ale moze cebion pomoze ![]() izuniak co tak milczysz ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2008-03-17 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Kanciu, ja tez nie wiem, jak zrobić, żeby ph Apusia było niższe.
![]() minisiu, ja kupiłam takie pojemniki plastikowe do mrożenia, za 4 sztuki po 0,5 l zapłaciłam 7zł. ![]() ![]() Dostałam od męża śliczny bukiet kwiatów- blado-różowe róże, poza tym taka figurke wielbłąda z drewna, i perfumy Valentino w takiej okrągłej buteleczce, z naciągniętą na nią czarna koronką, tak w sam raz słodkie, SUPER!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Minisiu ja mroze tak jak Lea. W pojemnikach. a jak juz jest zamarzniete to kostke zupy wyjmuje z pudelka i wkladam do woreczkow. woreczki opisuje data i wkladam spowrotem do zamrazalnika.
jestesmy szczesliwi ![]()
#74 |
Raczkowanie
|
Hejo,
witam na nowym wątku. Chciałam tylko dodać swoje 5 groszy odnośnie nocników. Też słyszałam opinię, że zbyt wczesne sadzanie na nocnik może skutkować w przyszłości zaburzeniami w sferze seksualnej, ale jakoś mi się wierzyć nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz wkleję zdjęcie mojego urwisa (jeśli mi wyjdzie). PS. Lea zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci TŻ nago tańczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Julia nie buszuje Ci niunia w tych kwiatkach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Kanciu no moja niestety jeszcze niemobilna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Kancia trafna uwaga..
co chwile trzeba sie pytac: Adi you up to no good again?? a on sie wtedy cieszy i naprawde idzie cos zbroic ![]()
#78 |
Rozeznanie
|
Kancia - ty szpiegu
![]() ![]() Lea - wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() My też składamy życzenia wszystkim zaległym solenizantom i Emcia dziękuje za życzenia z okazji 8- miesięcznicy ![]() ![]() Minisiu - butki urocze ![]() Eve - fotki z chrzcin super. Dobrze, że impreza się udała ![]() U nas po staremu: Emcia ciągle bezzębna ale za to uśmiechnięta. Śpi, je i rośnie. Zaczyna stawać przy wszystkim i chyba będzie raczkować, bo coraz częściej przybiera pozycję na czworakach i posuwa łapki w przód tylko o nóżkach zapomina ![]() Jestem zła, bo nawalił mi toster i pralka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wkleję Wam parę zdjęć: 1,2 - "brat bliźniak" Emilki czyli Olivier, syn koleżanki poznanej na porodówce z którą utrzymujemy kontakt, starszy od Emci o 10 godzin 3 - już stoję ![]()
#79 |
Wtajemniczenie
|
mnie ten Zawitkowski nie przekonuje (nie tylko w kwestii nocniczków zresztą
![]() ![]() Izuniak: jakbym miała kupować nową pralkę, to pewnie na boscha bym się zdecydowała ta marka ma opinię solidnej i właśnie taką zmywarkę kupiliśmy ![]() dziewczyny 3majcie kciuki, bo zaraz kończą się moje aukcje na allegro: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808599
#80 |
Zakorzenienie
|
izuniak
![]() oj te nocniki mnie też sie wydaje że ze świadomością łatwiej ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ajanna trzymam kciuki
![]() Ja też wczoraj powystawiałam rzeczy na allegro i dziś sprzedałam już wanienke ze stelażem po Hani ![]() Zaraz po nią przyjadą ![]() Byliśmy od 17:00 na spacerku, Hania pospała godzinkę, ale czuć w powietrzu zime ![]()
#82 |
Rozeznanie
|
Ja Jagodę zaczęłam wysadzać jak miała skończone ok. 1,5 roku i było juz ciepło. Szybko chwyciła o co chodzi i pożegnanie z pampersem było krótkie
![]() Kropka - zazdroszczę Ci dwujęzycznego dziecka ![]() Też skłaniam sie ku firmie Bosh, ale wzornictwo mają jak w PRL a Ariston jest taki futurystyczny ![]() Edit: ja już w tym miesiąca zarobiłam na allegro 200 zł ![]()
#83 |
Wtajemniczenie
|
Oł jeeeeeeeeeee, ale czytania
![]() Moja Werka od dzisiaj postawiona na nóżki nie podciąga ich do góry, a na nich stoi. Wiem,wiem nie może za długo, ale się cięszę, bo to oznacza,że ruchowo dojrzewa moja mała miss. Za to moja mała franca nadal w nocy co 2.5g cycuchuje.Co prawda wydłużyła przerwy o pół godziny, ale i tak wychodzą 4 karmienia. patrilla,julia, juleczka i izuniak- bąble boskie /widzę,że Emcia też pseudonim "żółty nosek"- moja też, a wcale tak dużo marchewki nie daję/ Dzisiaj próbowałam jej dac kaszki z bananami na wodzie i dodałam trochę jabłuszka.Normalnie miała odruch wymiotny na sam widok ![]() ![]()
#84 |
Rozeznanie
|
Izuniak, my mamy Aristona po falstarcie z Amicą i jestem bardzo zadowolona, ładnie pierze, wrzucam nawet bardzo delikatne rzeczy i wełniane i wszystko ok (w sumie to piorę w ręku raz w roku chyba
![]() Dziękujemy za miłe słowa ![]() edit: Emcia słodziutka duża panienka ![]() Ajanna ![]() Kanciu nie ma za co ![]() Iwka a próbowałaś takie płatki ryżowe błyskawiczne jej zrobić na wodzie i dodać właśnie owoce ![]() Oliwia dzisiaj za nic nie chciała zjeść zupki, 4 razy robiłam podejście w przeciągu dwóch godzin, w końcu dałam jej mleko ![]() Kilka min. temu TŻ wrócił do domu i okropnie go głowa boli, aż dwa prochy wziął i mdli go ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
Izuniak my mamy Candy ale szczerze ci powiem ze Ariston bedzie naszym nastepnym zakupem. bardzo mi sie podobaja
![]() Ajanna trzymamy kciuki ![]() my na allegro zarobilismy juz okolo 300zl ale to na koszulkach ktorych tz juz nie lubi i spodniach od dresow tz. czyli na rzeczach ktore zawalaly szafe ![]() ubranek Adriana nie chcemy sprzedawac.. wole oddac komus z rodziny lub niech czekaja na nastepnego babelka. a noz znow bedzie chlopczyk (choc ma byc Natalka i juz) Eve biedny tz a my oczywiscie wspolczujemy bo wiadomo.. chory acet w domu to gorzej niz tuzin dzieci ![]()
#86 |
Rozeznanie
|
Kropeczko hi hi dziękuje, ale tak serio to czasem wolałabym żeby to mnie bolało bo wtedy przynajmniej wiedziałabym czy tak na prawdę go bardzo boli czy mu się to wydaje
![]() Ja jeszcze nigdy nic na allegro nie wystawiałam, ale myślę że czas zacząć ![]() Właśnie słucham BabyRadia, któraś z Was go polecała i jest super ![]()
#87 |
Zakorzenienie
|
a mnie Adrian w****il. mam go dosyc i tyle.
drze sie ze zlosci i wiem ze to nic innego tylko zlosc i dlatego mam to gdzies. nie bede go wiecej uspokajac bo on i tak ma to tam gdzie slonce nie dochodzi. foch na Adriana
#88 |
Zakorzenienie
|
kropka
![]() izuniak no widzialam ze czytasz ![]() ![]() iwka ![]() ![]() a tutaj mój DJ BOBO ![]() i kwiatek dla cioć z wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
DJ BOBO
![]() sliczny ![]()
#90 |
Rozeznanie
|
Kanciu fajniutki spryciarz
![]() ![]() ![]() edit: a to moja mała komandoska ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.