![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: pokój w stylu hip hopowym
jasne, zielony jest dobrym kolorem, do tego będą pasować jakieś fioletwoe ramki a wnich np. czarnobialy zdjęcia raperów alboo panoramy miast
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
dziekujeee zaa odpowiedzii zobaczee coo sie da zrobic.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałbym opowiedzieć wam o swoim pokoju.
Pokój urządziłem właśnie w stylu Hip Hopowym, ulicznym. A więc: Na drzwiami powiesiłem 2 tablice rejestracyjne z USA, na jesnej widnieje napis VIP, a na drugiej RAP 4EVER, obie tablice nabyłem na Allegro. Nie mam zasłon, ale mam żaluzję, przez długi czas niewiedziałem co z nimi zrobić, bo orginalnie były pomalowane białą matową farbą, oglądałem kiedyś program " Monster House " w TVN Turbo i dostałem olśnienia. Zdjąłem żaluzję zamknołem ję i sprayem narysowałem " budynki/ bloki " ( napisałem to w cudzysłowiu, bo dla kogoś może wydawać się to abstrakcją ;] ). Mój pokój znajduję się na poddaszu więc, mam jedną skośną ściane, namalowałem więc tam sporych rozmiarów graffiti, widnieje na nim moja ksywa czyli misiek ![]() Na największej ścianie postanowiłem zrobić efekt muru ceglanego, więc kupiłem tapetę w takie wzory i okleiłem ścianę. Całośc zwięczyłem różnymi cytatami, hasłami ( nie chodzi tu o hasła typu JP czy CHWDP ), znajdują się tam m.in " Life for Basketball " , " Urban Life " . A właśnie, zapomniałem powiedzieć wam o kolorach mego pokoju. W pierwszych planach pokój miał być jasno zielony, tak też jest, ale winylowe płyty, graffiti, tapeta, przysłaniają to. Wygląda to ciekawie. Meble mam z Black Red White, ale z tej firmy jest tylko biurko, łóżko i szafka. Wszystkie meble są blado-zielone. Nakleiłem na łóżko, biurko takie różne naklejki z koncertów np. DonGuralEsko, Fabuła, Non Koneksja, K.A.S.T.A Squad itd. Na ścianie na której wisi TV, powiesiłem winyle, a także małe wieszaki, na których powiesiłem czapki typu full cap, wygląda to ciekawie gdyż posiadam tych czapek aż 7 ![]() Uświetniają to takie dodatki jak stojaki na płyty, poszewka kołdry pomalowana identycznymi barwami jak wykonane nad łóżkiem graffiti. Na szafkach ustawione puszki po farbie, boombox, na ścianach plakaty moich ulubionych raperów. W niedugim czasie chcę zainwestować w pusty sufit, chciałbym namalować tam takiejakby latarnie, a w miejscy w którym świecą umieścić halogeny takie okragłe. Latarnie były by w połowie na ścianie a w połowie na suficie. A właśnie, chcem powiedzieć że Starsi powiedzieli, że pokój jest mój i moge zrobić z nim co chcem ( no może nie dokońca ) . Dzięki za przeczytanie POZDRO !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
ej misiek zajarałam się, jakbyć mógł wrzucić jakieś foteczki swojego pokoju byłabym wdzięczna, bo brzmi fajnie a chciałabym mniej więcej to zobaczyć wizualnie, może się jakoś zainspiruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Hehe, opis pokoju robi wrażenie, ale też chciałabym go zobaczyć. Sama lubię fototapety, graffiti czy inne dekoracje ścienne, ale z tego co piszesz to jest ich tam dużo i jestem ciekawa czy nie ma wrażenia chaosu i przeładowania. No i do tego jeszcze dojdą dekoracje na suficie... Uważaj, aby optycznie nie pomniejszyć pokoju. Pokaż no jakieś fotki, abyśmy mogli wydać ostateczny werdykt.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.