|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel Innocence w kompakcie NOWY oraz sypkie pryzmy Givenchy 06 fresh rose
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel Innocence w kompakcie NOWY oraz sypkie pryzmy Givenchy 06 fresh rose
Cos u mnie za shiseido? oddam sporo.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Puk puk
![]() Nieśmiało zapytam czy może znajdziesz coś u mnie za: pryzmy sypkie Givenchy w wersji 06 fresh rose Szczerze mówiąc to wątpię, ale zapytać zawsze można, zwłaszcza, że bardzo mi się podobają ![]() Jakby co to poza wątkiem mam też serum jedwabne do włosów Ce-ce. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię Rock'n Rose Valentino?
Podobają mi się pryzmy i 2 podklady.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, niestety nic nie znalazlam.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, oddalabym Ci wszystko za coś za chanel lub shiseido... jak coś jeszcze wyszukam dam znać. A z zapachów mam tylko Rock'n Rose Valentino i Olimpie.
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
A moze cos u mnie za Podklad Chanel Innocence http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241854 ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelkaaa - nic.
Agu.s - przypomne sobie z probasow Twoje zapachy i dam znac, ok.? |
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
czy ciągle jesteś zainteresowana Champs Elysees? kuszą mnie te kadzidlane Demeterki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.