|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Armani, Chanel, Clinique, Lancome, Biotherm i inne....
Adziko, a mozesz zerknac na zgrzew tubki, tam powinna byc data waznosci?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie, zerknij do mnie do wątku, czy przydałby się Tobie rozświetlacz DiorGlam
Oddam za niewiele, Twoje miniaturki Biothermu
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, jak tylko znajde jakies fotki, to dam wiazaca odpowiedz, ok?a o ktorych miniaturach mowisz? Aha, i czy to by byla adekwatna wymiana? nie chcialabym Cie "ukrzywdzic" |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie
, zdjęcie rozświetlacza jest w moim wątku, na dole 1 strony, niestety miniaturka zdjęcia, bo nie mam photoshopa, zresztą teraz i tak mam zepsuty aparat. Jest tam również link efekt jest jasny, świetlisty, opalizujący różowy, w kasetce były dwa odcienie złoty i różowy, został różowy. To jest bardzo udany produkt, ale do jasnej karnacji. Jeżeli chodzi o miniaturkę cieni EL, to jest to opakowanie promocyjne, ale cienie są bardzo ładne, tylko mi się dublują. Przemyśl sprawę, a napewno się dogadamy, bo ja ostatnio obstawiam pielęgnację , a sporo rzeczy u Ciebie mi się podoba, również płyn do demakijażu oczu lancome ![]() ach.. napisałam o swojej miniaturze, a Ty mówiłaś o miniaturkach Biothermu ![]() widziałam u Ciebie coś z Biopur, do ciała, płyn do dem.oczu lancome, i coś do zminimalizowania porów. ![]() wrócę wieczorem i dam znać
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Hej |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Maggy, to szklana buteleczka. Kartonik wyrzucilam. Jedyne cyfry ktore widze to na dnie flakonika 12YN9, ale nie wiem co znacza.
|
|
#67 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Maggie, może chciałabyś Miss Dior Cherie EDP 70/100ml albo Chance EDT 40-45/50ML
? Poza nimi dysponuję 5-6 próbkami Demeterów Wpadło mi w oko kilka Twoich rzeczy z kolorówki: - Patchwork Pink, Clinique - maczek Clinique - piankowy podkład Lancome - podkład Kanebo
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
a co u mnie cie interesuje?
korektor Biotherm ForgetIt, kolor 10 - zostalo ok. 40% jaki to kolor ja mam bardzo jasna skore wiec nie wiem czy cos mi w kolorowych u ciebie pasuje |
|
|
|
|
#70 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Cytat:
Cytat:
), ze to tubka . Ok, jesli pasuje Ci taka wymiana to ja jestem chetnaCytat:
- mroczne, dymne kadzidla, szypry, generalnie ciezkie, ale nie slodkie). Demetery by mnie interesowaly, tyko pytanie jakie one??aha, podkladu Kanebo nie mam (chyba ze myslisz o bazie Wrinkless?) Odpisalam w Twoim watku |
||||
|
|
|
|
#71 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie tylko te wymienione rzeczy a więc nieadekwatne wartościowo w stosunku do Demeterów
Raczej nic z tego.
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
OK. Czekam na PW.
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czy znajdziesz cos u mnie za:
róż Loreal Blush Deliciuex (ubytek ok. 30%) - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany i ew ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 30%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu)
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Zainteresowalo mnie - lotion dodający objętości Tigi -Bed Head, Superstar 250 ml.- zdaje sobie sprawe, ze twoj kosmetyk jest wiecej warty, wiec jesli musiałabym cos dołozyc na dokladke to poszukam
do cieni mam jeszcze pudełeczko i były zakupione w douglasie. Ps z twojej listy jeszcze mam cienie zielone i zołte moge zrobic zdjecie i wkleic w twoim kramiku tylko musze jeszcze sprawdzic date, bo nie pamietam kiedy byly kupowane. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#76 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Nie dopisałam nazwy to sa inglota prasowane niestety musze wycofac je z oferty zołty spadl mi dzisiaj na ziemie i zepsuło sie troche zamkniecie, a co do zielonego to nie moge go znalesc robiłam ostatnio przemeblowanie i gdzies sie zawieruszył. Co do daty przydatnosci to mimo szczerych checi wole ich nie wymieniac, bo byly zakupione 2lata temu czego jestem pewna na 99%, wiec nie sa pierwszj swiezosci mimo, ze przezemnie byly uzyte gora3 razy bo jednak nie moje kolory. Cienie nouba gawarantuje, ze sa swieze kupione byly miedzy grudniem 2007, a styczniem 2008. Czy mam wykonac dodatkowe zdjecie cieni?? Jestes zainteresowana?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... to moze Ruboril za olejek?
|
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Postaram sie poszukac jutro czegos na dokładke, a przegladałam dokladnie twoja liste poszukiwanych kosmetykow i nic poza cieniami nie mam, ale moze cos innego zaproponuje i ci sie spodoba.
Ps a moze bys byla zainteresowana pedzelkiem do korektora nowa wersja sephory lub odlewka perfumow w szklanym atomizaterze z ciezko dostepnych mam Vera Wang princess, ze szukasz jakis innych zapachow i najwazniejsze pytanie czy odlewki wchodza w gre, bo mam duzo perfumow i mogłabym sie podzielic. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Hm...chyba jednak sie nie zdecyduje (wiem, marudze
), ale po glebszym namysle zrobie raczej zakupy (i zapasy) kremu z morela SH (jakos wygodniejszy mi sie wydaje nie olejek). PRZEPRASZAM za zamieszanie![]() Cytat:
). Ale kusic mnie mozna rozmaitymi rzeczami, bo czasem ujawniają się potrzeby dotąd nieuświadomione .
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wlasnie nie lubie olejku i uzywam morelowego kremu Jest naprawde swietny! |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
maggie a czy za odsypkę cienia byłabyś skłonna oddać błyszczyk revlona, dorzuciłabym jakąś próbkę perfum i coś jeszcze...
|
|
|
|
|
#86 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Przepraszam, bylam pewna, ze napisalam - to niestety nie moje kolory. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Wieć co chciałabyś oddać za pigment, który Ci sieu mnie podobał?
|
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok 15%), chyba mam jeszcze kartonik - tylko na inny podklad
Mogę Ci zaproponować NoUba czarna kredka, nowa, NoUba podkład liftingująco matująco, brązujący( opis na KWC), nowy oraz nowy cień Inglot turkus(przepięknie wygląda)
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co Ci sie podoba poza blyszczykiem i podkladami (ktorych ze zrozumialym chyba wzgledow nie wymienie na tę odsypkę)...
edit - bo dopiero teraz doczytalam (gdzie ja mam oczy ostatnio ), ze ta odsypka to lyzeczka. Mnie by aż tyle potrzebne nie bylo (zwlaszcza, ze to zdaje sie cieply kolor?), wiec jesli nie rozważasz w ogole podzielenia go na np. 2 to wycofam zainteresowanie .Cytat:
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaki to kolor różu? A jakiego różu Ty szukasz (mam Bourjoisa do wydania, na razie poza wątkiem, użyty raz, ale nie trafiony kolor )?Mam też złoto-brązowego Loreala (ok. 30% zużycia) i odsypkę Maca Nude.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

, jak tylko znajde jakies fotki, to dam wiazaca odpowiedz, ok?
efekt jest jasny, świetlisty, opalizujący różowy, w kasetce były dwa odcienie złoty i różowy, został różowy. 

.
), ze to tubka
), ze ta odsypka to lyzeczka. Mnie by aż tyle potrzebne nie bylo (zwlaszcza, ze to zdaje sie cieply kolor?), wiec jesli nie rozważasz w ogole podzielenia go na np. 2 to wycofam zainteresowanie