|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
hej moze cos u mnie za
kolejnosc w jakiej mi zalezy)baza pod cienie ArtDeco - użyta jakieś 5 razy, świeża, kremowa Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy potrójne cienie IsaDora w odcieniu 83 Antique Jewels - maźnięte zaledwie, brak aplikatora, cień do powiek IsaDora pojedynczy, okrągły odcień 82 Shell, chłodny odcień rozświetlającego różo-beżu, kupiony 9.11 w Douglasie, użyty chyb a 4 razy - jednak ten kolor jest nie dla mnie woda YR Pur Désir pomarańczowa 60 ml, kartonik, raz psiknięte, # maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 20 % połowa turkusowego sypkiego cienia Inglot
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
CIENIE
PUDRY, RÓŻE, BRONZERY
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
gapa ze mnie
może coś za
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
becca, u Ciebie znalazłam:
Too Faced korektor pod oczy, kolor 02 Hollywod Medium, pojemność 3g - nawilżający korektor do maskowania cieni, użyty dwa razy - jak bys określiła odcień, czy jest jasny ? Hardy Candy Kiss&Tell Lip Gloss, morelowy błyszczyk do ust, nowy, nigdy nie otwierany, w kartoniku - czy to jest odcień LUCK , jakby pomarańczowy ? 7 próbek Le Baiser Du Dragon Cartier no i zastanawiam się jeszcze nad BC - ale kiedyś już robiłam podejście i wtedy nie polubiliśmy się, poza tym po ostatnich zakupach kadzideł Durbano, nie wiem, czy cokolwiek innego jest w stanie mnie oszołomić, jeśli dasz mi czas do wieczora, to przetestuję jeszcze raz i dam znać PS> czytałam w wątku, że szukasz też odlewek, gdyby sie zdecydowała na BC, to mam 2 wersje Theoremy - klasyczna i letnią, Scenta Intense, klasycznego i najnowszego 21 Costume National, poza tym FdB, Agenta, Etra Etro i Palais Jamais, i jeszcze sporo niszowców różnej maści
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
spray kontrolujący do tłustej skóry głowy Rene Furterer z serii CURBICIA - ubytek wynosi ok. 25% ze 100 ml, moje włosy znowu są bardziej suche, więc już mi się nie przyda, tutaj można o nim sporo poczytać szampon regulujący do skóry głowy skłonnej do przetłuszczania Rene Furterer -z serii Curbicia, została polowa tuby maseczka do przetłuszczającej się skóry głowy Rene Furterer -z serii Curbicia 75 ml, użyta raz, nie mam niestety czasu i cierpliwości, maseczka jest na rynku polskim chyba niedostępna, maseczkę nakłada się na skórę przed myciem włosów, potem sie ja spłukuje i myje włosy, odsypka cienia Gosh w kolorze Sunstone, Cinamon, Pineapple każdego 1/4 łyżeczki od herbaty NUXE 24hr energizing moisture emulsion - krem nawilżający do skóry normalnej - miniatura 15 ml NUXE ref res hing and relaxing moisture mask - maseczka nawilżająco-odświeżająca na twarz i okolice oczu - nie podrażnia - miniaturka 15 ml - nieużywana Najbardziej zależy mi na pierwszej pozycji
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Może za Flowerbomb z wątku za krem pod oczy?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
hej
interesuje mnie :Jean-Charles Brosseau, Fleurs D'Ombre, Violette-Menthe zostalo ok. 25 ml z 30, kartonik,
![]() balsam brązujący Dove do jasnej karnacji, zostało trochę więcej niż połowa opakowania błyszczyk-balsam Superbalm Moisturizing Gloss Clinique w odcieniu Mango, nowy, nieużywany, w kartoniku - będę wybredna błyszczyk Sephora Ulstra SHine Lip Gloss odcień 23, transparentna pomarańcza z drobinkami, ubytek ok. 10 %,
![]() odpiszprosze u mnie i pytaj jak cos
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
# baza pod cienie ArtDeco - użyta jakieś 5 razy, świeża, kremowa
-cień do powiek IsaDora pojedynczy, okrągły odcień 82 Shell, chłodny odcień rozświetlającego różo-beżu, kupiony 9.11 w Douglasie, użyty chyb a 4 razy - jednak ten kolor jest nie dla mnie -połowa turkusowego sypkiego cienia Inglot cos u mnie?
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
mucia, niestety nic
dorotie - szkoda, że nie masz innych zapachów Demeter, ten który Ci został, niestety mi nie pasuje
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie?
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Sensibio H2O pianka do golenia Isana brzoskwiniowa, raz użyta kulka wielkości mandarynki, niestety zapach brzoskwini nie dla mnie Rexona Crystal Clear Aqua Antyperspirant w aerozolu- nowy krem do stóp Farmona Nivelazione - zapobiega pękaniu i poceniu się stóp - tubka 75 ml, ubytek w granicach 15 % baza pod cienie ArtDeco - użyta jakieś 5 razy, świeża, kremowa kamuflaż ArtDeco odcień 06 bezowy - chyba najjaśniejszy z dostępnych - zużycie ok. 20% krem pod oczy Clarins 20 ml, ubytek ok. 2 ml, kartonik, kupiony pod koniec grudnia w Douglasie, Defatigant Eclair Contour des Yeux Rozjaśniający krem energetyzujący do skóry wokół oczu - Natychmiastowy zastrzyk blasku dla zmęczonych oczu. Krem zawiera olejek z pietruszki bogaty w witaminę K, która wzmacnia naczynka i stymuluje mikrokrążenie, więc minimalizuje cienie pod oczami. Dodane są do niego także pigmenty "soft focus", które rozpraszają światło, dając wrażenie subtelnego rozjaśnienia skóry. ? |
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Cosu mnie za
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
hej Mad
![]() interesowała Cię u mnie pianka. Mnie się podoba Asquith & Somerset Homemade Coconut & Banana Shampoo - szampon do włosów zniszczonych i suchych pojemność 250 ml, ubytek ok. 35-40 i odżywka Lanzy |
|
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za AA Oceanic Make Up Wzmacniająca odżywka do rzęs, nowa, 9 ml?
jeśli jesteś zainteresowana biżuterią, mogę coś ciekawego zaproponować, czego akurat nie ma w moim wątku
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
vilandro byłam, ale mam juz zamówioną inną piankę i na razie postanowiłam przystopować, tyle tego było, a nic mi się w 100% nie podobało, że doszłam do wniosku, że moje włosy źle znosza pianki i stąd ten ciągły brak efektów
![]() Avariel, niestety nic |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a`propos pianek mam podobny problem, ale się nie poddaje ![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

kolejnosc w jakiej mi zalezy)

interesuje mnie :