![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: cienie pod oczami- pomocy
A Ty dajesz tylko korektor i nic pozatym? Nie przypruszasz niczym? Gdzies czytałam, że niektore dziewczyny na korektor nakładają nawet jeszcze podkład
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7598872]A Ty dajesz tylko korektor i nic pozatym? Nie przypruszasz niczym? Gdzies czytałam, że niektore dziewczyny na korektor nakładają nawet jeszcze podkład
![]() ![]() Najpierw nakładam podkład na twarz, a potem korektor pod oczy i tak juz zostawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7596631]Rozświetlaczów mam pełno ![]() [/quote] hym no to lolipop...a jak rozciapac rozswietlacz z innym podkladem? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam zawsze obsesja, że mam za grubo pod oczami i wszelkie specyfiki, tylko podkreślą moje cienie, jakieś tam zmarszczki mimiczne itp. Dlatego rozświetlam dużo :P
I tak nic nie daje ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Kurczę to już nic nie wiem
![]() ![]() Ja nigdy nie używałam podkładu pod oczy, zawsze krem i odrazu korektor, ale przypruszać muszę, bo jak się smieję to czuję jakby on się trochę zmazywał przy wewnętrznej stronie oka (a właśnie tam mam sińce ![]() No nic, muszę jakoś sama coś wypracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7605536]Kurczę to już nic nie wiem
![]() ![]() Ja nigdy nie używałam podkładu pod oczy, zawsze krem i odrazu korektor, ale przypruszać muszę, bo jak się smieję to czuję jakby on się trochę zmazywał przy wewnętrznej stronie oka (a właśnie tam mam sińce ![]() No nic, muszę jakoś sama coś wypracować ![]() Od kiedy używam podkładów kompaktowych, omijam okolice oczu , nakładam go tylko pod łukiem brwiowym, zatem korektor ląduje na samym kremie ![]() Jak przypruszę czymkolwiek widać mi zmaryy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
A mi, tak jak wspominałam, znika jakby rozświetlenie korektora, pojawia się taki mat i sińce przebijają mocno
![]() Jak próbowalam dac rozświetlacz, to wyglądalo to smiesznie, bo skóra mocno się tam świecila... ![]() Na dodatek tak czy siak muszę coś dać na korektor, aby pod oczami nie bylo za jasno w porównaniu do twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja daję rozświetlacz w wewnątrz i zewnątrz, najpierw daję taki korektor matujący różowy i beżowy i potem punktowo korektor mało kryjący, ale rozświetlający. Wewnątrz biała kredka. Trochę daje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
hym a moze jakies kremy na noc po oczy by cos tez pomogly i zaraz przed malowaniem? mi sie troche zmniejszyly cienie po takim kremie chyba z oriflame z zielonej herbaty i jakis owocow przynajmniej sa mniej sine
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja worków nie mam, mam cienie.
A taki roll-on Vichy? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Wory = siniaki w moim pojęciu
![]() ![]() Masz na myśli ten sztyft Oligo cos tam? Nie używalam. Probowalas? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
jak się nazywa ;>
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jednak avon ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
moj rossmanik troche ubogi ale poszukam bo mi sie podoba ta wizja wyciagania tego cudenka z lodowki rano
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.