![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009
Cytat:
ale tak wlasciwie ow mialam pózno i dzis skonczylam 5 tyd. Zobaczymy, co mnie czaka dalej. Jak na razie same dobre wiesci, udalo mi sie w koncy zaciazyc, zdalam 2 egzaminy, jakos tak generalnie wszystko mi sie udaje, jak jeszcze ten torbiel sie wchlonie, to normalnie chyba pekne ze szczescia ![]() Ps. i chyba wolalabym coreczke, ale chyba beda jeszcze 2 podejscia, wiec jezeli tym razem sie nie udalo, to bedziemy celowac dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na kiedy masz termin z usg?? Zróbcie listę mamuśkową, już kilka Was tu jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Kasiu, wiesz co ja z tego madra nie jestem. Na zdeciu pisze tak:
5% - 3w 5d - 10/01/2009 50% - 5w 1d - 31/12/2008 95% - 6w 3d - 21/12/2008 LMP - 5w 5d - nie pamietam, ale cos w oklicy 26/12 i byc tu madry i pisz wiersze????? Rozumisz cos z tego moj ekspercie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Roxi juz robie, ...bo jak nie to sama to uporzadkujesz
![]() wiec babeczki prosze o szczegoly na priv lub na forum ![]()
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Siobhan - Joanna(lat 29 ![]() ![]() Jezeli chcesz cos jeszcze to wal (wagi nie podam, hihihihihih) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
krolowaa -malgorzata 28 lat[za kilka dni 29] ,rumia
termin narodzin wychodzi 8 stycznia 2009 [zobaczymy co ginekolog powie] |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
a waga no cóż 73,5 [wzrost 171]
już teraz nadwaga co bedzie pózniej ![]() musze sie pilnowac...pisze to i jem pyszne lody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Siobhan (Joanna 29lt) Dublin tp. 02/01/09 krolowaa (Malgorzata 28 lat) Rumia tp. 08/01/09 pani z herbata (Bozena 27 lat) tp. 08/01/09 chyba jeszce za wczesnie, ale moze pozniej bedziecie mialy wybrane imiona jesli chcecie zmienione kolorki to wystarczy dac znac ![]() moja waga i tak duza to ja moze tez sie chwalic nie bede
trying so hard lots of things not to do Edytowane przez pani z herbata Czas edycji: 2008-05-03 o 09:32 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
eee dziewczyny co wy kilogramów sie wstydzicie ?tylko facetom nie mówi sie wieku i wagi
wszystkie jestesmy w tej samej sytuacji ![]() ja w pierwszej ciąży przytyłam 19 kg i zaraz schudłam bez żadnego odchudzania,dzidzia zawsze daje popalic wiec waga spada !bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
ja waze 76kg, 166cm wzrostu
nawet nie chce wiedziec ile przytyje ![]()
#71 |
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam ze spaceru, jest dziś poprostu rewelwcyjnie!!!
Już nie pamiętam, kiedy była taka śliczna pogoda. Skoro mam zakaz jazdy na roweku, to chociaż spacerami będę się ratowała i starała nie uzbierać za dużo kg po drodze. Mam 168 cm wzrostu i 64kg, sic! W ubiegłym roku było tak pięknie 59-61, wystarczył tydzień u tesciowej na 50-tce i Bożymnarodzeniu i prosze bardzo, zaczynam przypominać szafę 3-drzwiową ![]() Choć, dopóki mąż nie się nie skarży, to nie jest źle. Chciałabym nie przekoczyć 75kg do porodu, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
mało nas jeszcze!
gdzie te wszystkie kobitki ...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Uzbierają się spokojnie
![]() Jeszcze jednostronicowa lista nam nie będzie wystarczała, zobaczysz, hihihihihi Edytowane przez siobhan1 Czas edycji: 2008-05-03 o 19:36 Powód: poprawka gramatyki :) |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
tak szczerze to wolałabym miec termin na listopad ,może poczatek grudnia.
święta bedą ciężkie w tym roku w doslownym tego słowa znaczeniu! i gdzie ja taka dużą kurtke na zimę znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Dopiero co ja sie wpisywalam do styczniowek 2008 a tu juz kolejne styczniowe mamusie zalozyly watek
![]() Bardzo serdecznie gratuluje wam wszystkim i zycze spokojnych 9 miesięcy ![]() ja urodzilam 9 stycznia 2008 roku i powiem Wam ,że wg mnie lepiej rodzić zimą niż latem. cale lato jeszcze bylam szczupła,a jesien i zime w domku przesiedzialam pod kocykiem ![]() Moja Majeczka wlasnie z tatusiem "rozmawia" ![]() cieszcie sie mamusie , to piekny czas ![]() ![]() ![]() Teraz już się nie mogę doczekać Kolejnego Bożego Narodzenia ... kiedy zobaczę radość na buziaku małej z prezentów,mikołaja itdL ![]() Jak tak czytam o Waszych objawach ciążowych i tym co z Wami się dzieje to aż się wzruszam ![]() ![]() Jeszcze raz bardzo serdecznie GRATULUJĘ ![]() oczywiście będę Was podczytywać z sentymentem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
platynowa gratulacjez
![]() jednej strony martwi mnie zakup ciuchow , kurtek itepe w mega rozmiarze ale drugiej strony ciesze sie ze w upalach z brzuchem chodzic nie bede dziewczyny a jak z seksem? my sie martwilismy, no dzisiaj nie wytrzymalismy i teraz znowu sie martwimy ![]() stanelam na wage i przybylo mi 2kg (to niemozliwe ze tak szybko musze sie chyba bardziej kontrolowac) i wlosy mi sie zaczely tak przetluszczac..masakra
#77 |
Zadomowienie
|
Bożenko, ja dostałam zakaz od lekarza ze wzgledu na tą torbiel, ale myśle, że w pozostałych przypadkach, nic sie zlego nie stanie, byle bez szalenstw.
Jeżeli chodzi i wage to ja mam +0.5 na razie, wiec nie jest zle, ale sie pilnuje ![]() A włosy - tragedia ![]() Poza tym coś mnie wczoraj uchapsało jak byłam na spacerku i teraz mam piekne 2 placki wilekosci 50 centówki. Nic anty-uczuleniowego wziasc nie moge, ani maści. Wapna nie mam a apteka zamknieta, nic tylko sie poplakac. Oblozylam altacetem i moze wieczorem jak nie przejdzie, wybiore sie w poszukiwaniu apteki.... Mam nadzieję, że maleństwu nie zaszkodzi.... |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
u mnie włosy super zawsze mi sie przetłuszczały a teraz przestały.
seks niestety nawet gdybym chciała to nic z tego mój mąż daleko zagranicą bedzie dopiero za 2 miesiace w domku!pozatym odpukac samopoczucie dobre. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Poroniłam... Więc jeszcze nie teraz będe czekać na maleństwo.
Dziewczyny, tylko proszę nie pytajcie jak się czuję i tak dalej. Czuję się... Wcale się nie czuję. Bo wiem, że tak będzie lepiej. Dla wszystkich. |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
może cała gromade! ![]() jak w moim życiu zdazaja sie nieszczescia tłumacze sobie w ten sposób że nic nigy na siłe[nic nie dzieje sie bez przyczyny] i wiesz że to sie sprawdza!czasami to co na poczatku nas rani potem okazuje zbawienne !we wszystkim co sie dzieje w naszym życiu jest jakis sens. a teraz odpoczywaj i zaraz zabieraj sie do roboty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
sicily
![]()
#82 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam Dziewczyny.
POradzę sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
sicily
![]() a za wszystkie mamy styczniowo-lutowe trzymam kciuki!! ciesze się Waszym szczęściem i mam nadzieje ze żadnej z Was się to nie przydarzy |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Dokładam wszelkich starań, żeby być lutówką :-D. Dziś mam pierwszą rocznicę ślubu i owulację, więc to na pewno znak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
whyata DAWAJ DAWAJ
![]() ![]()
#86 |
Zadomowienie
|
jutro czeka mnie pierwsza wizyta potwierdzajaca ciążę u lekarza
![]() tak się naczytałam na tym forum ,że boję sie jak nie potwierdzi jej jutro i bede musiała czekac dłużej,oby nie ![]() nie dochodzi do mnie że jestem w ciąży przez to dobre samopoczucie! |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
ja tez sie dzisiaj wybieram za jaks godzinke, no niestety do ogolnego, do gina chyba dopiero za 2 tyg
ja na zmiane zgaga lub mdlosci ale tez jakos nie wierze ze to w koncu ciaza (nie urojona) ![]()
#88 |
Zadomowienie
|
Witam wtorkowo dziewczynki!
Muszę przyznać, że ten dłuugi weekend bardzo mi się przydał. Wybyczyłam się za wszystkie czasy ![]() Byliśmy wczoraj w parku, prawie całe popołudnie i nawet delikatnie buźke opaliłam ![]() Dziś jeszcze też mam wolne, ale niestety muszę posiedzieć troszke nad książkami. Uczone, będzie to moje dziecię, hihihihihih, w sobote mam egzamin. Teraz się cieszę, że nie mam obiawów ciążowych, w przeciwnym przypadku niewiele by wyszło z tego uczenia się ![]() Zycze zdrówka i dawajcie znać, co i jak po wizycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
ja juz w pracy poszlam do GP a on otwarty dopiero od 11. a ja na 10 do pracy ,takei moje szczescie. a szefowej nic jeszcze nie powiedzialam.
pojde w piatek na 100% bo bede brac wolne pol dnia bo TZcik ma uroczyste zakonczenie nauki ![]() my wczoraj po kilku probach mojej jazdy samochodem (mam provisional i musze sie w koncu przemoc i zaczac jezdzic, uczylam sie kiedys w Pl ale to dawno bylo i nie zdalam kilka razy moze tutaj sie uda ) pojechalismy (TZ za kierownica) do Doolin na klify. sliczne kamieniste plaze no wialo strasznie jak to na klifach. fajny weekend...ech taki krotki ![]() Asiu z czego zdajesz egzamin??
#90 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Robie QFA (Qualified Financial Advisor) zachciało mi sie uczyć na starość. Sklada sie z 6 części. # najtrudniejsze mam już za sobą a 2 następne mam teraz 10 i 17. Dam rade. Ostatnia część jest zbiorowa, opisowa i trza mieć zdane wszystkie poprzednie aby sie zapisać. Może uda mi się na Wrzesień. ZObaczymy, nic na siłę, teraz mam co innego na głowie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.