|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 6
Beatko ramiączka ma odpinane
![]() ale można go przepiąć jako halterneck czy na krzyż |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dzięki E
![]() Rabbko tak mi się właśnie wydawało, ale nie byłam pewna. Ale jak się nie nadaje to mam go gdzieś ![]() E bo o ile dobrze pamiętam to jest stare inferno nieodpinane i jakiś nowszy model odpinany ![]() Pingusiu ja jeszcze o tych cyckach ![]() Osobiście widzę różnicę w wyglądzie ubranego biustu w stanik 65/70 G a 75 C jakie kiedyś nosiłam ![]() Poprostu znacznie lepiej wyglądam, nie bardzo wiem jak to ująć w słowa. Czy mi sie wygląd nagiego biustu zmienił, tego na 100% nie jestem w stanie określić, wydaje mi się że mi co nieco spod pach przelazło do cycków, ale może mi się tylko wydaje ![]() ![]() Ty chudzinka jesteś to Ci nie ma co przełazić ![]() Edit: Jadę sobie dziś na zakupy, potrzebuję czarną gładką bluzeczkę i bluzę z dresu ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja też widzę kolosalną różnicę. Stare staniki mnie spłaszczały i deformowały biust - zamiast go eksponować, ewentualnie unosić, ona go do ziemi ciągnęły
![]() ![]()
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na powaznie to w moim przypadku tak wlasnie jest - i musi wybierac z pod pach i wpychac tam gdzie powiinien, czyli do przodu ![]() ![]() ![]() Ewciu - jak samopoczucie - poprawilo sie ??? ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Lide
![]() ![]() ![]()
#67 |
Rzabbocop
|
Niektóre są odpinanie, niektóre nie
Ja nie miałam jakichś szczególnych bułek podpachowych ale biust leżał mi na brzuchu, bez stanika miałam uszy jamnika a sutki patrzące w podłogę jak pisałam niedawno, kaształt zminił mi sie do takiego a ostatnio nawet zbliża się do takiego jak u pani po lewej czyli coraz bardziej przypomina spływającą kroplę a nie płaskie uszy jamnika a sutki patrzą coraz wyżej |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie niestety buły były b. widoczne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Rzabbocop
|
U mnie były za to opony naplecowe a po zmniejszeniu obwodów zrobiły się z tego fale
![]() ![]() ale to w następnym odcinku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zuzia i Małgosia są cudności takie, że słów brakuje.
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ja odbyciu seansu w przymierzalni stwierdzam, że mam fale naplecowe
![]() Akcja wiosna musi w końcu ruszyć ![]()
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszłam dzisiaj z mocnym postanowieniem kupna aparatu. Wyszłam bez niego i totalnie skołowana ![]() Propozycje były takie: - Fuji FinePix F480 - Panasonic FX30 - Nikon S520 - Canon IXUS IS - Fuji F50FD - Olyppus MJU790 - Sony DSC T2 (ma wbudowane aż 4 GB pamięci). Czy ktoś mi pomoże, bo w życiu nie kupię tego aparatu? ![]()
![]() |
#73 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Konrada jeden, dostałam niedawno w prezencie 70C i porównywalny do H&M ścisły pod biustem, moim zdaniem. Oczywiście nie jest to 65, ale ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlatego chciałabym miec miękki stanik na po domu ![]() ![]() Powtórzę raz jeszcze mój biust mały, w takim kształcie w jakim go mam nie podoba mi się w stanikach ani zabudowanych, ani w fasonach w których sa miekkie staniki, mówie o tych, które miałam okazję mierzyć, choć szukam dalej i się nie poddaję. ja musze mierzyć dopóki nie znajdę fasonu dla siebie nie ma sensu żebym kupowała super fajne staniki na ebayu np. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że w końcu mnie ktos zrozumiał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się Lide, że wkleisz zdjęcia kozaczków i gratuluję zakupu ![]() ![]() ![]() Trzymaj się busy Lide ![]() Dziękuję ![]() Tak własnie myślę skoro dziś mnie już nie swędzi, a smaruję od rana kremami żeby suche dłonie nie były. Uff cieszę się, że to nie jakies paskudztwo! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: Rzabciu ja bardzo chetnie zdam się na Ciebie i kupie z Twoja pomoca miękki stanik na ebayu dla mnie żeby mi migrowało to, co ma migrować ![]() EDIT2: Ten mi sie podoba i nawet bym kupiła gdyby był tańszy: http://www.allegro.pl/item356024990_...ence_65_d.html |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
sophisticated
|
E ja z kolei kocham fuji, ale f50 odradzam, lepszy jest F30 albo F31 tylko nie wiem jak to cenowo wygląda
to jest strona, gdzie jest dużo testów sprzętu, może coś ci podpowie http://www.dpreview.com/ a canonów z serii A żadnych nie było? reszty nie znam niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Freya-30D-Mill...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-Freya-Zet...QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-FREYA-UND...ayphotohosting http://cgi.ebay.co.uk/PANACHE-SUPERB...ayphotohosting Brewka. Masz buziaka ode mnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Rzabbocop
|
Ivuś a to widziałaś? http://b75.blox.pl/2008/02/Pour-Moi-...wired-bra.html
ale 65D to raczej nie Dla Ciebie, jęsli przeliczyć 70C to wychodzi 65DD |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
A ja canona kocham
![]() Ale jestem padnięta ![]() Chyba się do lekarza wybiorę, żeby sobie badania zrobić bo to nie jest normalne żeby się tak zmęczyć przy wyrywaniu chwastów z małej grządeczki ![]() Idę sobie, do jutra.
#78 |
sophisticated
|
Maglisko a za cóż to
![]() ![]() ![]() Beatko na wiosnę to czasem tak jest, miłego odpoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Brewuś, czy ja ostatnio wspominałam że Cię kocham
![]() Jeszcze nie poszłam bo staniczek Iwonki podziwiam ![]()
#81 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Provence piękny jest, ale też stwarza problemy niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
heloł Spamiary
![]() poczytam później coście tam naspamowały, a teraz pytanie na szybko: zrobiłam pita, wpłacilam 1%, po czym wróciłam do tego pita i go poprawiłam czego skutkiem był wzrost podatku należnego, z którego liczy się ten 1%, no i wyszło mi więcej. Pytanie brzmi: czy mam dopłacaćczy nie? ![]() w poz. "wnioskowana kwota" jest tak napisane: kwota nie moze przekrtoczyć 1% kwoty z poz. 112 (tam gdzie jest pod. należ.). A czy może być mniejsza? ![]()
![]() |
#83 |
Rzabbocop
|
Wg mnie może być mniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
sophisticated
|
może być mniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Moze być mniejsza. Wg. mnie.
![]() Ale dlaczego Ty wpłacasz? To nie wystarczy wskazać w zeznaniu dla jakiej organizacji pożytku publ. i Urząd Skarbowy przekaże pieniądze? ![]() ![]() ![]()
#86 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
OMG Maglisa
![]() aż mnie zimny pot oblał ![]() ojciec kazał mi wpłacić ![]() ![]() a to ich (rodziców) pi był i kwota też całkiem przyzwoita i co im teraz powiedzieć ![]() i co teraz? ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
No, w zeszłym było.
Urząd przesle im jeszcze raz. Chyba. Nie mam pojęcia jak z tego wybrnąć. Mozę w urzędzie cos podpowiedzą.
#89 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() jeśli jeszcze PITa nie wysłałaś to możesz przepisać bez darowizny EDIT albo się dopytaj jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Gadmarko, nie pomogę
![]() ![]() Dzięki Dziewczynki ![]() ![]() ![]() Goooosz, jak ja nie mam odwagi ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.