![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana :) nowe perfumy Guerlain!
Mnie interesuja balsam Soraya ,Garnier i dezodorant dove ,co chcialabys z kolorowki za te rzeczy i jaka ich wartosc zebym widziala co szukac .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
To w sume okolo 34zl bo ja mam blyszczyk Maybelline Watershine nr 522,ten najnowszy ,tylko odkrecony i sprawdzony na dloni odcien ale nie wiem czy bedzie Ci odpowiadal i co jeszcze chcialabys do niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Incense moze pojsc pod mlotek za Pola Elizejskie ![]() Natomiast - zalezy mi rowniez na Soraya, maska do kudel oraz odlewka odzywki. Jak to dalej widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo mnie cieszy informacja o Incense! Jaka pojemność odlewki Cię interesuje? Resztę oddam spokojnie za błyszczyk EL ![]() pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
u Ciebie interesowalby mnie
Bielenda, Seria kasztanowa, Mleczko & tonik kasztanowe - użyte raz, 195/200ml Paco Rabanne, Black XS Pour Elle i jakas odleweczka jedwab do wlosow ![]() ale chetnie sie dowiem co masz poza watkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
hmm bluberry to raczej nie moj zapach.. interesuje mnie Paco Rabanne, Black XS Pour Elle - 80ml to jest woda toaletowa czy perfumy?? bo moja chanelka to EDP... co mozesz mi do tego dolozyc za chanelke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
hmm tak konkretnie to szukam najjasniejszego revlona colorstaya lub podkladu mary kay albo cos innego z lepszych podkladow o bardzo jasnym odcieniu i mocnokryjacego, kohlu do oczu, smackersow, cos dobrego na rozstepy, kremow z filtrami od SPF 40 w góre , mleczek i balsamow do ciala o 'jadalnych zapachach', z perfum to: christian lacruoix , dior j'adore, celine dion Notes, dessert jessici simpson,jesus del pozo in black, oraz dobrych maseczek nawilzajacych , peelingow do twarzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana :) nowe perfumy Guerlain! DOKŁADKA!
hmm moje perfumy sa warte ok 300 zl.. wiec proponuje Paco, Salvador Dali, Sea&Sun in Cadaques (niezauwazylam ich
![]() wiec pasuje Ci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ile wyceniasz wartosc maseczki, kremu oraz odlewki? wartosc blyszczyka mysle, ze w granicach 80 zl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
sprawdziłam swoje zbiory i jednak nie mam dokładnie tego odcienia - byłabyś skłonna oddać ten błyszczyk Maybelline za te dwa kosmetyki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Witaj z ranca
![]() Nie wiem czemu ubzduralam sobie, ze masz 2 preparaty do odlewki... Jesli idzie o Biosilk - to jezeli jest to ten oleisty preparat to nie jestem nim zainteresowana. Bardzo obciaza mi wlosy i generelnie nie bylam zadowolona uzywajac go. Sadzilam, ze masz jeszcze odzywke do odlania z tej serii... Zatem z olejku rezygnuje. Bylabym zatem zainteresowana mleczkiem Garniera. Mysle jednak, ze wymiana maseczki do wlosow, kremu ujedrniajacego oraz Garniera bedzie ok. za blyszczyk, jako ze nie potrafie podac daty waznosci, wiec jego wartosc zakladam za znacznie mniejsza niz nowego. Moge dodac gratis odlewke Truth CK 10 ml ( o ile doslesz mi pusty atomizer badz jakis pojemniczek na Truth) Jesli jestes zadecydowana na wymiane to zaparszam na PW. Mam nadzieje, ze zrozumiesz moja prosbe o wysylke jako pierwsza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
perfumove love
|
Właśnie wybieram się do Douglasa
![]() edit. No niestety, zupełnie nie leżą na mnie te perfumy. Muszę podziękować. Pozdrawiam! Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2008-05-05 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
--> Mleczko perfumowane Cacharel Amor Amor, 50ml, nowe --> Max Factor, Miracle Touch - odcień Golden 75, świeży, zużycie ok. 1/4 --> mogę być wybredna (na opakowaniu jeszcze cena z Super-Pharm - 59zł) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21307 --> CARMEX - balsam w słoiczku 7.5 g, zużycie ok.1/3, ale trudno to stwierdzić...może go być więcej ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15615 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Odpisalam u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.