![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Chętnie przygarnę, w zamian oddam:)
Żelu niestety nie mam, ale może te próbki, które mam u siebie w wątku? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1210613343
Mogę oddać wszystkie ![]() Acha, chciałam jeszcze zapytać, czy Demeterki sa świeże, zapach jest niezmieniony? Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-05-18 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Pasuj mi taka zamiana
![]() Demeterki są świeże, pachną smakowicie. Wymieniam, bo lubię zapachy, które będę nosić. Tych nie będę w obawie przed pożarciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, ja bym wymieniła tego mojego burzuja na korale szklane http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1210929531
ale mam prosbe: mozesz zrobic fotke jak wygladaja na szyji? a burzuj pierwszy raz otwarty byl okolo pol roku temu. sek w tym ze ja nie mam czasu na zabawy z nim i uzylam go moze 4 razy - jest mokry i spokojnie mozna go uzywac. Poprostu ja sobie jakos nei radze z tuszami z bazą a kupilam bo myslalam, ze bedzie fajnie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
- AVON, nowy grzebień do włosów;
- - Eveline, biała kredka do oczu, daty ważności brak (bardzo by mi zależało) - - AVON Bronze, Anti-ageing Shimmering After Sun Oil Spray - olejek ze złotymi drobinkami, 1/2 z 125 ml Coś u mnie??
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
mogłabym zrobić odlewkę Splendor i Cat delux (bo odlewka Amor Amor jest już zarezerwowana, ale jeśli by ci zależało mogłabym też taka zrobić), ale nie wiem czy to nie będzie za mało za oldlewki, musiałabym chyba coś sobie dołożyć.
Co o tym myślisz?? ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej! Niestety nic nie wypatrzyłam, bo staram się ograniczyć do wish listy.serdecznie pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
AVON, Scrub do stóp z jeżyną i miętą - 100ml, użyty 3 razy; Elizabeth Arden Sunflowers, żel pod prysznic - 1/3 z 100ml; Kenzo Amour - miniaturka 5ml - Kenzo Tiger - 1/2 z 5ml lakier do paznokci Avon, Midnight Plum_ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
wstępnie jestem zainteresowana ale zastanawialam sie jeszcze. Jutro wieczorem dam Ci odpowiedz.
Przepraszam że nie odpisywałam ale wyjechałam na długi weekend ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
- AVON, nowy grzebień do włosów;
- Eveline, biała kredka do oczu, daty ważności brak (bardzo by mi zależało) - AVON Bronze, Anti-ageing Shimmering After Sun Oil Spray - olejek ze złotymi drobinkami, 1/2 z 125 ml - Pantene Pro-V, Serum Termo-Ochronne, 70% z 100ml, nie ma daty ważności:/, nie wiem, czy nie po terminie; - lakier do paznokci Avon, Midnight Plum - praktycznie nowy (pomalowałam 1 paznokieć dla sprawdzenia odcienia); -Hean, puder rozświetlający w kuleczkach nr 1- mało używany, ważny do 02.2009 To mnie interesuje, oczywiście nie wszystko (ale jeśli byś coś znalazła jeszze w moim wątku to mogłybyśmy zrobić większą wymiane). Na tych pogrubionych najbardziej mi zależy. Oczywiście wszystko jest do negocjacji. ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, zainteresował mnie jeszcze drugi lakier Avon, jeśli mogłabyś dorzucić.
Jeśli wszystko ok. Zapraszam na PW. *A jak bardzo złużyta jest kredka biała Eveline??
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Moge oddać Ci te próbki Vichy
Żelu pod prysznic mam tylko próbke Dove Go Fresh, bo zużywam na bierząco. Moge dorzcić jeszcze 4 próbki Pure Zone. Co ty na to?? Myślę że było by ok.
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Oddam wszystko (w rozsądnych granicach
![]() mam takowa (poza watkiem) do oddania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
- AVON, Kojący bodyspray Lawenda i Rumianek - 1/4 z 125 ml, data na wylocie (do końca lipca;
- AVON, Regenerujący bodyspray Czarna Czereśnia - 1/4 z 125ml, data ważności 13.01.2009; - AVON, Pielęgnacyjny bodyspray Kokos i Papaja - 1/4 z 125 ml, na wylocie (do 18.07); odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszę odpisz w moim watkuJ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.