![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomorskie Panny Młode!!!
Cytat:
![]() A ja w Malborku byłam w salonach i nie byłam zadowolona ani z obsługi ani z sukni ślubnych i swoją wymarzoną kupiłam w Tczewie w salonie "Fensi" ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Ja suknie na szczęście mam, kupiłam od babki co prowadzi salon w Olsztynie. A sale weselna w Romie-Zantyrze. A skąd macie kamerzystę? Macie już orkiestrę? Gratuluję ostatniej soboty czerwca!
Skoro wychodzisz za mąż w czerwcu wiesz pewnie więcej na temat tortu i fryzjera. Już wiesz gdzie będziesz się czesać? I jaka cukiernia będzie piec tort? A co z kamerzystą? buziolki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-30 o 11:03 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Kamerzystę i fotografa mamy z Kwidzyna, jak będziesz chciała mogę Ci dać ich stronkę. Fryzjera i wizażystkę będę miała z Malborka. Totr zamawiam chyba u Stankiewiczów, jeszcze nie mam w tej sprawie nic załatwionego.
A jak mogę wiedzieć to masz już nauki przedmałżeńskie?
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Nie my byliśmy w kościele się zapisać w kajeciku księdza na początku stycznia i powiedział nam,że mamy słuchać na ogłoszeniach i jak się zaczną wtedy mamy chodzić. Aczkolwiek nie byliśmy ostatnio w kościele i nic nie wiem na ten temat, ale póki co nie chodzimy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Acha, my już mamy skończone. A w jakiej parafii bierzesz ślub?
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
W Świętej Annie. Wczoraj gadałam z księdzem i nam się zaczną prawdopodobnie w marcu. Prawdopodobnie już mam rozstrzygnięta kwestię grajka i kamerzysty. Wizażystkę tez będę miała z malborka. Słyszałam, że w malborku jest chłopak, jakiś mistrz polski i dobrze ścina, ale nie potrafię go zlokalizować wiesz może coś bliżej an ten temat? A już wiesz czym jedziecie do ślubu? My ostatnio wiązanki ogladaliśmy w kwiaciarni na lipowej maja tam taki wybór, że ciężko mi się zdecydować...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
ja mam problem z cukiernia
![]() nastawilam sie na sowe ale gdy przy okazji znalazlam sie w ich cukierni ustalajac szczegoly to sie bardzo zirytowalam ![]() torty tylko jak w katalogu i wiekszosc zaczyna sie od 8kg (ja potrzebuje max 4kg!) oczywiscie miejszego nie zrobia ![]() do tego coraz gorsze opinie o nich slysze a to ze zamawiasz tyle i tyle kilogramow w dniu slub sie okazuje ze wazy 4kg wiecej i trzeba zaplacic... ![]() wiec postawilam na haffnera ![]() tylko az boje sie tam jechac bo pewnie znow kolejne rozczarowanie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja też byłam na Lipowej w sprawie wiązanki i już wpłaciłam zaliczkę, zeby zerezerwować termin. Ja znalazłam na internecie fajne bukiety bo nie chciało mi się szukać w katalogu
![]()
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Wizażystkę załatwiła mi kuzynka z M-ka, ale nie wiem dokładnie skąd, wiem tylko że po domach maluje tak jak paznokcie robią czy włosy. Co do muzyki to umówieni jesteśmy z panem z Kwidzyna na poniedziałek, mamy pogadać i jakąś płytę jak gra ma nam przywieść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Zastanawiamy się nad dj.W ofercie mamy kilku (niestety Jakubek,GloboArt mają już zajęte terminy).Naszym najpoważniejszym kandydatem póki co jest Dj Quizz.Chcielibyśmy poznać wasze opinie na jego temat.Szczególnie ważne będą dla nas rady od tych osób u których już grał na weselu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!Jestem z Malborka.Co prawda mój ślub zaplanowany jest na 19.06.2010 roku ale już powoli zaczynam przygotowania do tego ważnego w moim życiu dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
maala85 a możesz powiedzieć która sale zamówiłaś?
Niestety nie pomogę odnośnie kamerzysty i zespołu bo jestem jeszcze dalej z przegotowaniami niż ty ale widzę że planujemy podobny termin więc pewnie będziemy tu się ostro radziły tym bardziej że obie jesteśmy z Malborka.
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
![]()
Droga Maala85 ja znam bardzo dobry zespół z Malborka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
No wiec tak sale mamy zamówioną na Piaskach nie znam nazwy ale ja mowie na to Pensjonat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że większość z Malborka i okolic
![]() A może jest ktoś z Kościerzyny, Kartuz lub okolic? Miło by było sobie pogadać o ślubie i weselu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z Kartuz. Mamy ślub 22.08.2009, czyli całkiem niedługo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Cześć, czy sa tu panny młode ze Słupska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny. jestem z koszalina.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
No dziewczyny!!! Tak nie moze byc!!! Czyzby pomorskie panny mlode maja byc gorsze od innych bo jakos tu pusto jest...
![]() Ja sie tak zastanawiam nad wiazanka. Zupelnie nie wiem jaka bym chciala miec ![]()
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no strasznie pusto.... ja bylam zdecydowana na jedna z kalii a teraz stwierdzilam ze to oklepane ![]() kalie pierwszy wybor dwie pozostale nowa wizja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
nie wiem jeszcze jaka wiazanka...slub juz w Wielkanoc...nie chce przedobrzyc..cos w czerwieni chyba. dzis odebralam suknie i stwierdzilam po jej przymierzeniu,ze jednak bede musiala spiac wlosy,za duzo sie dzieje przy szyji...no i co na glowe???zastanawiam sie na woalka... kurcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam slub 3maja i panikuje ze wszystko nie jest dopiete na ostatni guzik np. taka wiazanka.... jaka masz suknie? moze jesli u gory dzieje sie duzo to zrezygnuj z ozdob na glowie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() suknia ecru rybka,ale na szyje zakladana,wiec ten moj plan z rozpuszczonymi wlosami legl w gruzach...bede skromnie wygladac,ale o to mi chodzi... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
hej, ja bede slubowała w Lęborku "już" w październiku. Jeśli chodzi o kwiaty, to moze inspiracje znajdziesz na www.wedding.w8w.pl
sporo tam ciekawych rzeczy;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czym skromniej tym lepiej ![]() widac wtedy Panne Mloda a nie suknie i reszte ![]() moim ostrym akcentem chyba tez zostanie wiazanka zastanawiam sie nad czym szokujacym np. kwiaty ktore miala kozuchowska na swoim slubie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Ja bede musiala miec jakas wyrazniejsza wiazanke ze wzgladu na to ze jestem raczej bladzioch (mam nadzieje ze solarium cos pomoze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.