Pomorskie Panny Młode!!! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 20:35   #61
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2
Dot.: Pomorskie Panny Młode!!!

Cytat:
Napisane przez ZakochanaMania Pokaż wiadomość
Ja też jestem ze Sztumu. Za mąż wychodzę w sierpniu tego roku, kościół, sala, ciasta, bukiet, suknia załatwione. Mam tylko problem z grajkiem(bo na orkiester moje wesele będzie za małe, planujemy ok 30-35 osób), albo kims podobnym i z kamerzystą. Prosze dziewczyny o pomoc.

Pozdrawiam wszystkie zakochane i odliczające
O proszę, no to witam a gdzie będziesz miała wesele?
A ja w Malborku byłam w salonach i nie byłam zadowolona ani z obsługi ani z sukni ślubnych i swoją wymarzoną kupiłam w Tczewie w salonie "Fensi"
Agnesss1s2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-29, 21:01   #62
ZakochanaMania
Przyczajenie

Ja suknie na szczęście mam, kupiłam od babki co prowadzi salon w Olsztynie. A sale weselna w Romie-Zantyrze. A skąd macie kamerzystę? Macie już orkiestrę? Gratuluję ostatniej soboty czerwca!

Skoro wychodzisz za mąż w czerwcu wiesz pewnie więcej na temat tortu i fryzjera. Już wiesz gdzie będziesz się czesać? I jaka cukiernia będzie piec tort? A co z kamerzystą?
buziolki
: o

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-30 o 11:03 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem!
ZakochanaMania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 09:56   #63
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2

Kamerzystę i fotografa mamy z Kwidzyna, jak będziesz chciała mogę Ci dać ich stronkę. Fryzjera i wizażystkę będę miała z Malborka. Totr zamawiam chyba u Stankiewiczów, jeszcze nie mam w tej sprawie nic załatwionego.
A jak mogę wiedzieć to masz już nauki przedmałżeńskie?
Stary 2009-01-30, 10:56   #64
ZakochanaMania
Przyczajenie

Nie my byliśmy w kościele się zapisać w kajeciku księdza na początku stycznia i powiedział nam,że mamy słuchać na ogłoszeniach i jak się zaczną wtedy mamy chodzić. Aczkolwiek nie byliśmy ostatnio w kościele i nic nie wiem na ten temat, ale póki co nie chodzimy.
Stary 2009-01-30, 12:27   #65
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2

Acha, my już mamy skończone. A w jakiej parafii bierzesz ślub?
Stary 2009-01-31, 11:25   #66
ZakochanaMania
Przyczajenie

W Świętej Annie. Wczoraj gadałam z księdzem i nam się zaczną prawdopodobnie w marcu. Prawdopodobnie już mam rozstrzygnięta kwestię grajka i kamerzysty. Wizażystkę tez będę miała z malborka. Słyszałam, że w malborku jest chłopak, jakiś mistrz polski i dobrze ścina, ale nie potrafię go zlokalizować wiesz może coś bliżej an ten temat? A już wiesz czym jedziecie do ślubu? My ostatnio wiązanki ogladaliśmy w kwiaciarni na lipowej maja tam taki wybór, że ciężko mi się zdecydować...
Stary 2009-01-31, 11:40   #67
apoolonia
Rozeznanie

ja mam problem z cukiernia

nastawilam sie na sowe ale gdy przy okazji znalazlam sie w ich cukierni ustalajac szczegoly to sie bardzo zirytowalam

torty tylko jak w katalogu i wiekszosc zaczyna sie od 8kg (ja potrzebuje max 4kg!) oczywiscie miejszego nie zrobia choc zaproponowalam ze mog by byc 2pietrowy zamiast 3......
do tego coraz gorsze opinie o nich slysze a to ze zamawiasz tyle i tyle kilogramow w dniu slub sie okazuje ze wazy 4kg wiecej i trzeba zaplacic...

wiec postawilam na haffnera
tylko az boje sie tam jechac bo pewnie znow kolejne rozczarowanie
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 20:17   #68
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2

Ja też byłam na Lipowej w sprawie wiązanki i już wpłaciłam zaliczkę, zeby zerezerwować termin. Ja znalazłam na internecie fajne bukiety bo nie chciało mi się szukać w kataloguja jeżdżę do fryzjera na Wielbarku ale nie wiem czy jest mitsrzem świata w ścinaniu, wiem że bardzo dobrze ścina i farbuje włosy, teraz jadę na czesanie, więc zobaczę jak wychodzi mu z czesaniem.My jedziemy autem retro. A skąd będziesz miała zespół?A wizażystka z jakiego salonu?
Stary 2009-01-31, 20:47   #69
ZakochanaMania
Przyczajenie

Wizażystkę załatwiła mi kuzynka z M-ka, ale nie wiem dokładnie skąd, wiem tylko że po domach maluje tak jak paznokcie robią czy włosy. Co do muzyki to umówieni jesteśmy z panem z Kwidzyna na poniedziałek, mamy pogadać i jakąś płytę jak gra ma nam przywieść.
Stary 2009-02-06, 20:42   #70
Karolina7
Przyczajenie

Zastanawiamy się nad dj.W ofercie mamy kilku (niestety Jakubek,GloboArt mają już zajęte terminy).Naszym najpoważniejszym kandydatem póki co jest Dj Quizz.Chcielibyśmy poznać wasze opinie na jego temat.Szczególnie ważne będą dla nas rady od tych osób u których już grał na weselu
Karolina7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 13:23   #71
maala85
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!Jestem z Malborka.Co prawda mój ślub zaplanowany jest na 19.06.2010 roku ale już powoli zaczynam przygotowania do tego ważnego w moim życiu dniaPomimo ze pozostało 16 miesięcy już mamy zamówiona sale -wolałam zamówić ja teraz niż potem martwic się ze nie ma odpowiedniej sali wielkościowo aby wszystkich pomiescic (będziemy mieli ok 130 gości) ale teraz powoli zaczynam sie zastanawiac na d wyborem kamerzysty i jakiegos dobrego zespolu.Wiec moje pytanie brzmi czy jktórwas z przyszlych panien młodych moglaby mi polecic jakis dobry zespół i kamerzyste z okolic malborka ?pozdrawiam mocniutko
maala85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 14:26   #72
kamilcia_w
Zakorzenienie

GG do kamilcia_w

maala85 a możesz powiedzieć która sale zamówiłaś?
Niestety nie pomogę odnośnie kamerzysty i zespołu bo jestem jeszcze dalej z przegotowaniami niż ty ale widzę że planujemy podobny termin więc pewnie będziemy tu się ostro radziły tym bardziej że obie jesteśmy z Malborka.

nowa karteczka 27.10
kamilcia_w jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 20:53   #73
ZakochanaMania
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Pomorskie Panny Młode!!!

Droga Maala85 ja znam bardzo dobry zespół z Malborka i myślę, że na 2010 będą jeszcze wolni. 6 osób w tym rodzeństwo, fajnie śpiewają, chłopak dobrze prowadzi zabawę, robią dobre oczepiny. Wiem, bo grali u mojej kuzynki na weselu. Biorą ok 1700 zł. Jak będziesz zainteresowana to napisz. To dobrze, że już szukasz Ja z 8 miesięcznym wyprzedzeniem miałam małe kłopoty z orkiestrą...Więc nie ma na co czekać:d Pozdrawiam gorąco.

Stary 2009-02-09, 10:06   #74
maala85
Przyczajenie

No wiec tak sale mamy zamówioną na Piaskach nie znam nazwy ale ja mowie na to Pensjonat -taka nowo wybudowana widać ja jak jedziesz na Elbląg po stroni gdzie jest stacja benzynowa.Troszkę drogo biorą ale sama sala mnie urzekła wiec jak ja tylko zobaczyłam to od razu zaklepałamno i tez plusem są miejsca noclegowa po o wiele niższej cenie niż w hotelach.A do ZakochanaMania -jakbys mogla to bardzo prosze o numer tel.Pozdrawiam mocniutko i dziekuje za szybki odzew z waszej strony
maala85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 11:17   #75
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Widzę, że większość z Malborka i okolic
A może jest ktoś z Kościerzyny, Kartuz lub okolic? Miło by było sobie pogadać o ślubie i weselu U mnie termin już ustalony: 7 sierpnia 2010
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-10, 18:29   #76
malwa243
Przyczajenie

Ja jestem z Kartuz. Mamy ślub 22.08.2009, czyli całkiem niedługo, wesele w sali Iwonka w Miechucinie. większość spraw załatwiona, pozostały szczegóły
malwa243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-10, 19:44   #77
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez malwa243 Pokaż wiadomość
Ja jestem z Kartuz. Mamy ślub 22.08.2009, czyli całkiem niedługo, wesele w sali Iwonka w Miechucinie. większość spraw załatwiona, pozostały szczegóły
Witam To już niedługo to Wasze wesele Salę kojarzę z zewnątrz, bo kilka razy tam przejeżdżałam. Mój narzeczony (właśnie z Kartuz) chciał mieć tam wesele (bo mam na imię Iwona ), ale to trochę daleko od mojego Kościoła. A jakiego macie kamerzystę i fotografa? My mamy na oku jednego z Kościerzyny, ale rozglądamy się też za innymi
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-16, 14:44   #78
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć, czy sa tu panny młode ze Słupska?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-21, 20:12   #79
hanka28
Przyczajenie

czesc dziewczyny. jestem z koszalina. a slub juz w czerwcu
hanka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 11:20   #80
olala22
Rozeznanie

No dziewczyny!!! Tak nie moze byc!!! Czyzby pomorskie panny mlode maja byc gorsze od innych bo jakos tu pusto jest...
Ja sie tak zastanawiam nad wiazanka. Zupelnie nie wiem jaka bym chciala miec

Ostatnie farbowanie 18.09.2014 - wracam do naturalnych włosów - wróciłam
olala22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 16:23   #81
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olala22 Pokaż wiadomość
No dziewczyny!!! Tak nie moze byc!!! Czyzby pomorskie panny mlode maja byc gorsze od innych bo jakos tu pusto jest...
Ja sie tak zastanawiam nad wiazanka. Zupelnie nie wiem jaka bym chciala miec

no strasznie pusto....

ja bylam zdecydowana na jedna z kalii a teraz stwierdzilam ze to oklepane i kupie chyba jakas pelna z samych puszystych kwiatow bez dodatkow

kalie pierwszy wybor
dwie pozostale nowa wizja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0237.jpg (33,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet8_970.jpg (17,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_a100078_carnationbouquet_xl_702.jpg (19,4 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-03-02, 17:21   #82
Nindża
Rozeznanie

nie wiem jeszcze jaka wiazanka...slub juz w Wielkanoc...nie chce przedobrzyc..cos w czerwieni chyba. dzis odebralam suknie i stwierdzilam po jej przymierzeniu,ze jednak bede musiala spiac wlosy,za duzo sie dzieje przy szyji...no i co na glowe???zastanawiam sie na woalka... kurcze
Nindża jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 17:33   #83
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nindża Pokaż wiadomość
nie wiem jeszcze jaka wiazanka...slub juz w Wielkanoc...nie chce przedobrzyc..cos w czerwieni chyba. dzis odebralam suknie i stwierdzilam po jej przymierzeniu,ze jednak bede musiala spiac wlosy,za duzo sie dzieje przy szyji...no i co na glowe???zastanawiam sie na woalka... kurcze
no to mnie pocieszylas
ja mam slub 3maja i panikuje ze wszystko nie jest dopiete na ostatni guzik np. taka wiazanka....

jaka masz suknie?
moze jesli u gory dzieje sie duzo to zrezygnuj z ozdob na glowie...
Stary 2009-03-02, 20:58   #84
Nindża
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość

jaka masz suknie?
moze jesli u gory dzieje sie duzo to zrezygnuj z ozdob na glowie...
wlasnie tak mysle..sam kwiat z tylu chyba,ale ta wiazanka!!!! kurczaki! nie znam sie na kwiatach to przez to..wkleje jak cos wybiore

suknia ecru rybka,ale na szyje zakladana,wiec ten moj plan z rozpuszczonymi wlosami legl w gruzach...bede skromnie wygladac,ale o to mi chodzi...)) zaszaleje chyba tylo z bukietem...no zobaczymy. wszystko wyjdzie w praniu
Stary 2009-03-03, 11:45   #85
hipka80
Raczkowanie

hej, ja bede slubowała w Lęborku "już" w październiku. Jeśli chodzi o kwiaty, to moze inspiracje znajdziesz na www.wedding.w8w.pl
sporo tam ciekawych rzeczy;-)
hipka80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-03, 12:04   #86
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
wlasnie tak mysle..sam kwiat z tylu chyba,ale ta wiazanka!!!! kurczaki! nie znam sie na kwiatach to przez to..wkleje jak cos wybiore

suknia ecru rybka,ale na szyje zakladana,wiec ten moj plan z rozpuszczonymi wlosami legl w gruzach...bede skromnie wygladac,ale o to mi chodzi...)) zaszaleje chyba tylo z bukietem...no zobaczymy. wszystko wyjdzie w praniu

czym skromniej tym lepiej

widac wtedy Panne Mloda a nie suknie i reszte

moim ostrym akcentem chyba tez zostanie wiazanka
zastanawiam sie nad czym szokujacym np. kwiaty ktore miala kozuchowska na swoim slubie prawie czarne
Stary 2009-03-03, 16:18   #87
olala22
Rozeznanie

Ja bede musiala miec jakas wyrazniejsza wiazanke ze wzgladu na to ze jestem raczej bladzioch (mam nadzieje ze solarium cos pomoze ) no i sukienka biala. Apoolonia ta te twoje wiazanki sa sliczne. Zwlaszcza ta druga . Slub dopiero w pazdzierniku a ja juz panikuje...

Ostatnie farbowanie 18.09.2014 - wracam do naturalnych włosów - wróciłam
olala22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 15:08   #88
aniaa22
Zakorzenienie

cześć dziewczyny ja mam ślub 6 czerwca, ale nie tutaj tylko w świętokrzyskim. mieszkam w GD i tutaj kupuję suknię i dodatki. i w związku z tym mam do Was pytanie: czy wiecie morze gdzie w 3mieście lub okolicy kupie fajne buty? potrzebuję butki ecru i najlepiej z odkrytymi palcami lub pep-toe na niewysokim obcasie. nie znam za bardzo tutejszych sklepów. prosze pomóżcie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 19:27   #89
Nindża
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja mam ślub 6 czerwca, ale nie tutaj tylko w świętokrzyskim. mieszkam w GD i tutaj kupuję suknię i dodatki. i w związku z tym mam do Was pytanie: czy wiecie morze gdzie w 3mieście lub okolicy kupie fajne buty? potrzebuję butki ecru i najlepiej z odkrytymi palcami lub pep-toe na niewysokim obcasie. nie znam za bardzo tutejszych sklepów. prosze pomóżcie
ja kupilam wlasnie takie w Batorym w Gdyni na pierwszym pietrze
Stary 2009-03-04, 20:48   #90
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupilam wlasnie takie w Batorym w Gdyni na pierwszym pietrze
super bardzo Ci dziękuję na dniach tam uderzam zajdę też do Agnes bo tam też podobno jest sporo butów
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości