Tableciary plotkary IV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-15, 11:18   #61
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary IV

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
cześć kochane

Wpadłam na chwilkę.Nadal nie mam neta
Widzę, ze mamy kolejna część wątku, i kilka nowych koleżanek I waizaż się troszkę zmienił.Sama nie wiem czy jeszcze sie wpasuje i czy nie stałam sie juz dla was obca

My nadal czekamy na załozenie internetu. A właściwie czekamy na list, w którym bedzie data kiedy monterzy moga przyjść.Juz zaczynam powatpiewać czy to jeszcze bedzie w tym roku

U nas pomalutku ale do przodu Ostatni weekend spędziliśmy w Bergen.Bawilismy sie świetnie.Miasto jest cudowne.Połozone wśród 7 wzgórz i 7 fiordów czyli mozna o nim powiedzieć za siedmioma górami, za siedmioma morzami...
Na nk zamieściłam kilka zdjęc więc jeśli macie ochotę

A teraz spróbuje przeleciec chośc kilka stron wstecz i dowiedzieć się co u was

Kasiu witaj my zawsze tu czekamy na ciebie i nie będziesz obca nawet jak cię długo nie będzie
Widziałm fotki na NK fajnie ze zadowoleni z wyprawy jestescie.

A ja kurde mam problem ktos obcy dzowni na moją komórke i na mój koszt jak odbieram to sie rozłancza myslałam ze to tamten koleś i zadzowniłam od niego z zastrzezonego numeru rozmawiał ze mna normalnie i nawet miły był i nie mam sie o co bac i martwic ale kurde kto do mnie wydzwania nie uśmiecha mi sie zmieniać nr telefonu poraz kolejny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 11:19   #62
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję Kiniu

U nas od prawie dwóch tyg piekna pogoda. Jest to tutaj fakt nieczęsto spotykany. Staramy się troszke to wykorzystać z TZ i fakt, ze on kończy teraz prace o 15-tej Jakos nam sie tak dni wydłuzyły, mamy w kończu czas dla siebie i na przyjemności
to swietnie Kasiu, ze wiecej czasu mozecie razem spedzic i ze pogoda sliczna, u nas tez ladnie jest, ale na weekend cos opady zapowiadali, wiec troche gorzej, ale licze, ze szybko znow sie wypogodzi i bedzie mozna ze sloneczka korzystac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 11:19   #63
kasiasiar
Zakorzenienie

Ale opowiadajcie co u Was słychać..
kiniu jak przygfotowania do slubu??? Kiedy masz przymiarkę sukni?

Nikitko jak przygotowania do wyjazdu??? To juz całkiem niedługo

Co u Madzi, Julki?Jak się czyją?
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 11:20   #64
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
A ja kurde mam problem ktos obcy dzowni na moją komórke i na mój koszt jak odbieram to sie rozłancza myslałam ze to tamten koleś i zadzowniłam od niego z zastrzezonego numeru rozmawiał ze mna normalnie i nawet miły był i nie mam sie o co bac i martwic ale kurde kto do mnie wydzwania nie uśmiecha mi sie zmieniać nr telefonu poraz kolejny
uuuu Nikitko nieprzyjemna sprawa, mam nadzieje, ze uda sie szybko rozwiazac

Mąż i żona...
Stary 2008-05-15, 11:20   #65
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

Przygotowania ok tylko leki musze kupić i w sumie mozemy jechac
Stary 2008-05-15, 11:21   #66
kasiasiar
Zakorzenienie

Nikitko a może zadzwoń do operatora niech sprawdzą kto to??? Albo zablokuj sobie połączenia zagraniczne...
Stary 2008-05-15, 11:22   #67
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiu u mnie ok, zamowilismy zaproszenia, wklejalam kilkanascie postow wczesniej i zdjecia dekoracji tez kilka postow wyzej pokazywalam, pani Monika to prawdziwa specjalistka

u Madzi jest wszystko ok, a Julka dawno sie na watku nie pojawiala

Mąż i żona...
Stary 2008-05-15, 11:31   #68
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar siemasz w koncu jestes oby szybko zalozyli Wam internet, bo tylko tak z doskoku z nami jestes Widze, ze sprawiliscie sobie mila wycieczke i mozecie sie soba nacieszyc

Nikitko po prostu nie odbieraj tel i koniec

Wiecie co, sprzedawcy narzekaja na NIEMILYCH klientow, ale jak Marcelka, super mily klient skromnosc przychodzi i milym tonem pyta o staniczki, a babka z laska, powtorze Z WIELKA LASKA odpowiada i z jeszcze wieksza lacha mi pazuje to juz mnie nosi!! Staniczkow nie kupilam, bo wyszly jeszcze drozsze, jak z netu i to z przesylka... Wyszla i mialam ja w nosie

O gosciu z kiosku to juz w ogole chcialabym zapomniec!! Szok na jakich ja dzis ludzi natrafilam

Piesek zaszczepiony chociaz Pan weteryniarz byl mily

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 11:34   #69
kasiasiar
Zakorzenienie

Zaraz postaram sie obejżeć wszystkie zdjęcia. My chyba skorzystamy z pomocy p Moniki przy przystrajaniu samochodu .
U nas na razie znowy wszystkie przygotowania staneły. Na razie obraczki sie robią, ponoć za tydzien maja być gotowe ale i tak je dopiero pod koniec czerwca zobaczę Juz się nie moge ich doczekać.jakos dziwne, ale są dla mnie wazniejsze niz suknia, bardziej mi zalezy zeby sie dobrze prezentowały i nosiły niz na sukni
Stary 2008-05-15, 11:34   #70
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość

Wiecie co, sprzedawcy narzekaja na NIEMILYCH klientow, ale jak Marcelka, super mily klient skromnosc przychodzi i milym tonem pyta o staniczki, a babka z laska, powtorze Z WIELKA LASKA odpowiada i z jeszcze wieksza lacha mi pazuje to juz mnie nosi!! Staniczkow nie kupilam, bo wyszly jeszcze drozsze, jak z netu i to z przesylka... Wyszla i mialam ja w nosie

O gosciu z kiosku to juz w ogole chcialabym zapomniec!! Szok na jakich ja dzis ludzi natrafilam

oj ta obsluga w sklepach z bielizna i nie tylko jest po prostu zenujaca

dobrze, ze chociaz weterynarz normalny

Mąż i żona...
Stary 2008-05-15, 11:38   #71
kasiasiar
Zakorzenienie

He he Marcelinko, z ludzmi tak to czasem bywa. my mielismy takiego fajnegfo pana w hotelu, w którym mieszkalismy. Pan pracował w kuchni i sprawdzał talerze , które ludzie odnosili po jedzeniu. I jak tylko zostały jakies resztki np 3 płatki kukurydziane na talerzu to wszczynał burdę, krzyczał, ze trzeba jeść do końca, ze co to za odnoszenie brudnych talerzy, ze on to myje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 11:42   #72
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko a może zadzwoń do operatora niech sprawdzą kto to??? Albo zablokuj sobie połączenia zagraniczne...
Nie wiem czy udzielą takiej informacji

Cytat:
Kasiasiar siemasz w koncu jestes oby szybko zalozyli Wam internet, bo tylko tak z doskoku z nami jestes Widze, ze sprawiliscie sobie mila wycieczke i mozecie sie soba nacieszyc

Nikitko po prostu nie odbieraj tel i koniec

No juz nie odbieram ale kurde telefon cały czas dzowni i mam tego troche dość

Fajnie ze piesek juz zaszczepiony
Stary 2008-05-15, 11:42   #73
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ja zdaje sobie sprawe, ze mozna miec nie mily dzien... Juz sie tyle naczytalam, ze sprzedawcy sie uzeraja z klientami, wiec ja zawsze jestem barrrrrdzo mila, spokojna i nie chce stwarzac problemow, a oni do mnie z lacha ehhhhhhhhhhh

Kasiasiar
Twoj przyklad jest straszny ehhh co za ludzie... Widzialam zdj, cuuuudny widok, chodzi o zdj z tego malego mostku
Kinia ja juz nie wchodze do zadnego bieliznianego! koniec.. lachy bez, dam innym zarobic
Nikitko wylacz dzwiek

Co do obraczek, to ost widzialam u jubilera matowe zloto, tylko ze to biale zloto i wiecie co, myslalam, ze to ladniej wyglada jednak zdecydowanie bardziej podobaja mi sie blyszczace choc podobno matowe z czasem sie sciera i potem jest blyszczace, ale ile w tym prawdy to nie wiem

Stary 2008-05-15, 11:51   #74
kasiasiar
Zakorzenienie

Tak to prawda Marcelko, ze piskowane złoto czy srebro bardzo szybko się wyciera, więc moim zdaniem nie warto.To samo jest z rodowanymi elementami czyli niby pokrywanymi białym złotem- tez sie wycieraja

Asiu własnie przeczyrałam o problemach ze zdrowiem Twojego taty bardzo mi przykro.Mój tato juz miał 3 operacje na kolana i ma własnie tez protezy i tez ma proteze stawu biodrowego. I mimo, ze ból nadal jest to jest duzo mniejszy i tata nawet chodzi juz bez kul
Także mysle, ze warto abu twój tato poddał sie operacji. Choć jest ona bolesna i potem trzeba w gipsie jakis czas leżec
Stary 2008-05-15, 11:51   #75
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zdaje sobie sprawe, ze mozna miec nie mily dzien... Juz sie tyle naczytalam, ze sprzedawcy sie uzeraja z klientami, wiec ja zawsze jestem barrrrrdzo mila, spokojna i nie chce stwarzac problemow, a oni do mnie z lacha ehhhhhhhhhhh

Kasiasiar Twoj przyklad jest straszny ehhh co za ludzie... Widzialam zdj, cuuuudny widok, chodzi o zdj z tego malego mostku
Kinia ja juz nie wchodze do zadnego bieliznianego! koniec.. lachy bez, dam innym zarobic
Nikitko wylacz dzwiek

Co do obraczek, to ost widzialam u jubilera matowe zloto, tylko ze to biale zloto i wiecie co, myslalam, ze to ladniej wyglada jednak zdecydowanie bardziej podobaja mi sie blyszczace choc podobno matowe z czasem sie sciera i potem jest blyszczace, ale ile w tym prawdy to nie wiem
No właśnie wylączyłam ale jak M będzie dzownił i nie usłysze to dopiero będzie
Stary 2008-05-15, 11:58   #76
zgadnij_MS
Zakorzenienie

To oddzwinisz i mu wytlumacvzysz sytuacje albo wlacz wibracje, je poczujesz

Kasiasiar
widze, ze tez troszke szczescia trzeba miec zeby dobre obraczki kupic ehhh Wy to juz naszczescie macie za soba

Dzis tv poazywali, jakie mloidzi wybieraja sale czy tradycijne, czy nowoczesne, typu restauracja/hotel/palac/plener... Urzekla mnie restauracja moze sie pokloce z czescia rodziny hihi i bede mogla zrobic ladne, male gustowne wesele hihihi bez 200 ludzi na karku

Stary 2008-05-15, 12:15   #77
kasiasiar
Zakorzenienie

A ja nadrabiam własnie zaległosci i własnie obejrzałam zdjecia ze Slubu Emi- slicznie wygladała

I na zdjęcia Madziowego brzuszka Ślicxzny brzuszek z pepuszkiem-kaczorkiem

Własnie dzwoniła pani od internetu. Dopiero 26 maja nam przyjdą zamontować
No ale lepiej późno niż wcale

Edytowane przez kasiasiar
Czas edycji: 2008-05-15 o 13:19
Stary 2008-05-15, 13:24   #78
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie dzwoniła pani od internetu. Dopiero 26 maja nam przyjdą zamontować
No ale lepiej późno niż wcale
to super Kasiu

a powiedz mi Kochana, gdzie Wy macie wesele? bedziecie stroic sale, czy to juz macie w cenie, a moze sale macie w takim stylu, ze nie musicie stroic?

Mąż i żona...
Stary 2008-05-15, 13:30   #79
kasiasiar
Zakorzenienie

Kinuś my bedziemy mieli wesele w takiej restauracji, w której robia tylko przyjęcia:wesela, chrzciny, zabawy karnawałowe.Ta sala miesxci się w Kluczewie- bardzo niedaleko stargardu
Dekoracja jest w cenie, więc na szczeście o to sie nie mysimy martwić. Z tego co widziałam, to dekoracje zmieniają często czyli nie jest tak, ze każde wesele ma te samą .

Ale TZ chce jeszcze dokupić balony napełnione helem i postawic je w takich stojakach przy drzwiach- ale zobaczymy jeszcze co zaproponuje nam własciciel sali.

Ja juz muszę uciekać, jak sie uda to zajrze do was w przyszły czwartek

Życzę Wam słonecznej pogody i radosnych nastrojów
Stary 2008-05-15, 13:34   #80
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinuś my bedziemy mieli wesele w takiej restauracji, w której robia tylko przyjęcia:wesela, chrzciny, zabawy karnawałowe.Ta sala miesxci się w Kluczewie- bardzo niedaleko stargardu
Dekoracja jest w cenie, więc na szczeście o to sie nie mysimy martwić. Z tego co widziałam, to dekoracje zmieniają często czyli nie jest tak, ze każde wesele ma te samą .

Ale TZ chce jeszcze dokupić balony napełnione helem i postawic je w takich stojakach przy drzwiach- ale zobaczymy jeszcze co zaproponuje nam własciciel sali.

Ja juz muszę uciekać, jak sie uda to zajrze do was w przyszły czwartek

Życzę Wam słonecznej pogody i radosnych nastrojów
Kasiu wiem gdzie jest Kluczewo

to do zobaczenia Kasiu, bedziemy czekac

Mąż i żona...
Stary 2008-05-15, 13:55   #81
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar czyli dopiero za tydzien ehhhhh nie pozostaje nam nic innego tylko czekac na Ciebie

Aha co do dekoracji, mowili tez ze ceny ksztaltuja sie od 2500zl do 3500zl, ale to tez zalezy od upodoban klientow

Kasiasiar pokazywali te balony, o ktorych piszesz... Byl duzy ozdobiony kartopn i jak sie go otworzylo to do gory polecialy balony i niektore pekly i z nich wylecialo hmm nie wiem jak to sie nazywa, ale chyba konfetti hihi ale strzelam hihiw kazdym badz razie kolorowe, male papierki

Stary 2008-05-15, 14:01   #82
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Aha co do dekoracji, mowili tez ze ceny ksztaltuja sie od 2500zl do 3500zl, ale to tez zalezy od upodoban klientow
kurcze to juz chyba jakies takie baaardzo bogate dekoracje musza byc, bo my placimy 1600 zł, a tez troche tych dekoracji bedzie, chyba, ze ceny zaleza od regionu

Mąż i żona...
Stary 2008-05-15, 14:46   #83
anieze
Rozeznanie

witam was kochane w ten czwartkowy poranek...wlasnie podnioslam tylek do gory.jestem zadowolona bo moja tak wyczekiwana @ wlasnie domnie przyszla i jak dobrze pojdzie niedlugo moze zaczniemy sie starac o mala fasolke
kina bardzo ladna ta dekoacja stolu,ja badzo lubie zielony wiec dlatego tak mi sie podoba!!
nikita jak tobie fajne jedziesz do Egiptu ,kiedy dokladnie wyjezdzasz??
a za oknem znowu niezbyt ciekawa pogoda ,tylk wiatr i chlodno.
pozdrawiam was dziewczyny ,milego dnia!!
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:02   #84
anieze
Rozeznanie

ale sie rozpisalyscie dziewczyny!!ledwo wstalam a tu juz tyle napisane!!ja nadal leze w lozeczku wstawac mi sie nie chce ale wypadalo by cos zjesc juz 9 !!!mam nadzieje ze moj M dzisiaj wrci do domciu i juz nie bede sama.w weekend napewno bedzie duzo roboty i nie bede miala kiedy usiasc.a widze ze dzewczynki po zakupach co niektore ,moze i jak bym sie wybrala na zakupy.to zawsze poprawia humorek!!!!pozdrawiam
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-15, 15:28   #85
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
To oddzwinisz i mu wytlumacvzysz sytuacje albo wlacz wibracje, je poczujesz

Kasiasiar widze, ze tez troszke szczescia trzeba miec zeby dobre obraczki kupic ehhh Wy to juz naszczescie macie za soba

Dzis tv poazywali, jakie mloidzi wybieraja sale czy tradycijne, czy nowoczesne, typu restauracja/hotel/palac/plener... Urzekla mnie restauracja moze sie pokloce z czescia rodziny hihi i bede mogla zrobic ladne, male gustowne wesele hihihi bez 200 ludzi na karku
Zadzowniłam do obsługi klienta Plusa i nie mogą podać czyj to numer spodziewałam sie tego, ale zablokowała mi Pani dzownienie na mój koszt wiec juz telefony do mnie sie skonczyły z tego numeru

Cytat:
Napisane przez anieze Pokaż wiadomość
witam was kochane w ten czwartkowy poranek...wlasnie podnioslam tylek do gory.jestem zadowolona bo moja tak wyczekiwana @ wlasnie domnie przyszla i jak dobrze pojdzie niedlugo moze zaczniemy sie starac o mala fasolke
kina bardzo ladna ta dekoacja stolu,ja badzo lubie zielony wiec dlatego tak mi sie podoba!!
nikita jak tobie fajne jedziesz do Egiptu ,kiedy dokladnie wyjezdzasz??
a za oknem znowu niezbyt ciekawa pogoda ,tylk wiatr i chlodno.
pozdrawiam was dziewczyny ,milego dnia!!

Agnieszko wylot mamy 30.05. o 22.55

a ja byłam dzis u stomatologa i miałam już leczenie kanałowe łzy leciały mi po policzkach ale chwilke tylko i juz jest lepiej a opuchlizna to nie od tego zęba a od 8 prawdopodobnie bo widac ze 8 sie wyrzyna i stad moga byc bóle ucha no i ta opuchlizna
Stary 2008-05-15, 15:36   #86
Ray
Zakorzenienie

jeju dziewczyny juz 4 czesc wow.. hehe ja juz prawie rok bede siedziec na tym watku jak uzalezniona heheh

u mnie niestety czarne wiesci juz chyba norma takowe wiesci....

jak sinusoida raz dobrze raz zle..

bylismy u lekarza i ala ma za duze ciemiaczko siedzialam teraz 2 h szukalam specjalisty ale juz znalazlam mamy miec usg glowki i wizyte w poniedzialek do tego ma podobno przyrosniety od spodu lekko jezyczek nie wykluczone ze bedzie czekal ja zabieg ale to ma stwierdzic laryngolog :/ a jak by bylo malo stwierdzila ze mala juz dawno powinna sztywno trzymac glowe wiec znow sie kalnia neurolog ... echh;/

a z mezem tragedia... nie wiem czy kazde malzenstwo przechodzi taki kryzys po narodzinach dziecka ale u nas siega to juz zenitu.... wyglada to tak jak bysmy byli ja i on i dziecko niz razem... w zasadzie ja juz odpuscilam sobie... przykre to ale niestety. nie denerwuje sie juz ani nic... chyba przestalam co kolwiek czuc ..
nie wiem co bedzie dalej ale czas pokarze...
Stary 2008-05-15, 15:37   #87
Ray
Zakorzenienie

nikta wez mnie ze soba
Stary 2008-05-15, 15:37   #88
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Zadzowniłam do obsługi klienta Plusa i nie mogą podać czyj to numer spodziewałam sie tego, ale zablokowała mi Pani dzownienie na mój koszt wiec juz telefony do mnie sie skonczyły z tego numeru

Agnieszko wylot mamy 30.05. o 22.55

a ja byłam dzis u stomatologa i miałam już leczenie kanałowe łzy leciały mi po policzkach ale chwilke tylko i juz jest lepiej a opuchlizna to nie od tego zęba a od 8 prawdopodobnie bo widac ze 8 sie wyrzyna i stad moga byc bóle ucha no i ta opuchlizna
Kochana to rosnie CI zabek madrosci Moja kuzynka to przechodzila i ponad tyg byla na zwolnienie i bez wyrywanka sie nie obylo

Agusiu smacznego

Stary 2008-05-15, 15:42   #89
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny juz 4 czesc wow.. hehe ja juz prawie rok bede siedziec na tym watku jak uzalezniona heheh

u mnie niestety czarne wiesci juz chyba norma takowe wiesci....

jak sinusoida raz dobrze raz zle..

bylismy u lekarza i ala ma za duze ciemiaczko siedzialam teraz 2 h szukalam specjalisty ale juz znalazlam mamy miec usg glowki i wizyte w poniedzialek do tego ma podobno przyrosniety od spodu lekko jezyczek nie wykluczone ze bedzie czekal ja zabieg ale to ma stwierdzic laryngolog :/ a jak by bylo malo stwierdzila ze mala juz dawno powinna sztywno trzymac glowe wiec znow sie kalnia neurolog ... echh;/

a z mezem tragedia... nie wiem czy kazde malzenstwo przechodzi taki kryzys po narodzinach dziecka ale u nas siega to juz zenitu.... wyglada to tak jak bysmy byli ja i on i dziecko niz razem... w zasadzie ja juz odpuscilam sobie... przykre to ale niestety. nie denerwuje sie juz ani nic... chyba przestalam co kolwiek czuc ..
nie wiem co bedzie dalej ale czas pokarze...
Ray oby z mala wszystko sie pozytywnie wyjasnilo zeby zdrowiutenka byla Co do meza, to juz nie wiem co doradzic...

Stary 2008-05-15, 15:46   #90
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
nikta wez mnie ze soba
A prosze bardzo moge cie zabrać

Justys przykro mi ze tak musisz latać po spcjalistach ale moze sie okarze ze nie jest tak źle wiec sie nie łam kochana.

Cytat:
Kochana to rosnie CI zabek madrosci Moja kuzynka to przechodzila i ponad tyg byla na zwolnienie i bez wyrywanka sie nie obylo

Agusiu smacznego
Niom rosnie i boli troche ucho i lekko puchne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości