|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary IV
Cytat:
Kasiu witaj ![]() Widziałm fotki na NK fajnie ze zadowoleni z wyprawy jestescie. A ja kurde mam problem ktos obcy dzowni na moją komórke i na mój koszt jak odbieram to sie rozłancza myslałam ze to tamten koleś i zadzowniłam od niego z zastrzezonego numeru rozmawiał ze mna normalnie i nawet miły był i nie mam sie o co bac i martwic ale kurde kto do mnie wydzwania nie uśmiecha mi sie zmieniać nr telefonu poraz kolejny
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Ale opowiadajcie co u Was słychać..
kiniu jak przygfotowania do slubu??? Kiedy masz przymiarkę sukni? Nikitko jak przygotowania do wyjazdu??? To juz całkiem niedługo Co u Madzi, Julki?Jak się czyją? |
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko a może zadzwoń do operatora niech sprawdzą kto to??? Albo zablokuj sobie połączenia zagraniczne...
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Madzi jest wszystko ok, a Julka dawno sie na watku nie pojawiala |
|
|
|
|
#68 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar siemasz
![]() ![]() oby szybko zalozyli Wam internet, bo tylko tak z doskoku z nami jestes Widze, ze sprawiliscie sobie mila wycieczke i mozecie sie soba nacieszyc ![]() Nikitko po prostu nie odbieraj tel i koniec ![]() Wiecie co, sprzedawcy narzekaja na NIEMILYCH klientow, ale jak Marcelka, super mily klient skromnosc przychodzi i milym tonem pyta o staniczki, a babka z laska, powtorze Z WIELKA LASKA odpowiada i z jeszcze wieksza lacha mi pazuje to juz mnie nosi!! Staniczkow nie kupilam, bo wyszly jeszcze drozsze, jak z netu i to z przesylka... Wyszla i mialam ja w nosie ![]() O gosciu z kiosku to juz w ogole chcialabym zapomniec!! Szok na jakich ja dzis ludzi natrafilam ![]() Piesek zaszczepiony chociaz Pan weteryniarz byl mily
|||||||||||||||||||||
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz postaram sie obejżeć wszystkie zdjęcia. My chyba skorzystamy z pomocy p Moniki przy przystrajaniu samochodu .
U nas na razie znowy wszystkie przygotowania staneły. Na razie obraczki sie robią, ponoć za tydzien maja być gotowe ale i tak je dopiero pod koniec czerwca zobaczę Juz się nie moge ich doczekać.jakos dziwne, ale są dla mnie wazniejsze niz suknia, bardziej mi zalezy zeby sie dobrze prezentowały i nosiły niz na sukni
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze chociaz weterynarz normalny |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
He he Marcelinko, z ludzmi tak to czasem bywa. my mielismy takiego fajnegfo pana w hotelu, w którym mieszkalismy. Pan pracował w kuchni i sprawdzał talerze , które ludzie odnosili po jedzeniu. I jak tylko zostały jakies resztki np 3 płatki kukurydziane na talerzu to wszczynał burdę, krzyczał, ze trzeba jeść do końca, ze co to za odnoszenie brudnych talerzy, ze on to myje...
|
|
|
|
#72 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie ze piesek juz zaszczepiony
|
||
|
|
|
#73 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja zdaje sobie sprawe, ze mozna miec nie mily dzien... Juz sie tyle naczytalam, ze sprzedawcy sie uzeraja z klientami, wiec ja zawsze jestem barrrrrdzo mila, spokojna i nie chce stwarzac problemow, a oni do mnie z lacha ehhhhhhhhhhh
Kasiasiar Twoj przyklad jest straszny ehhh co za ludzie... Widzialam zdj, cuuuudny widok, chodzi o zdj z tego malego mostku ![]() ![]() ![]() Kinia ja juz nie wchodze do zadnego bieliznianego! koniec.. lachy bez, dam innym zarobic Nikitko wylacz dzwiek Co do obraczek, to ost widzialam u jubilera matowe zloto, tylko ze to biale zloto i wiecie co, myslalam, ze to ladniej wyglada choc podobno matowe z czasem sie sciera i potem jest blyszczace, ale ile w tym prawdy to nie wiem
|||||||||||||||||||||
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to prawda Marcelko, ze piskowane złoto czy srebro bardzo szybko się wyciera, więc moim zdaniem nie warto.To samo jest z rodowanymi elementami czyli niby pokrywanymi białym złotem- tez sie wycieraja
![]() Asiu własnie przeczyrałam o problemach ze zdrowiem Twojego taty bardzo mi przykro.Mój tato juz miał 3 operacje na kolana i ma własnie tez protezy i tez ma proteze stawu biodrowego. I mimo, ze ból nadal jest to jest duzo mniejszy i tata nawet chodzi juz bez kul ![]() Także mysle, ze warto abu twój tato poddał sie operacji. Choć jest ona bolesna i potem trzeba w gipsie jakis czas leżec |
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To oddzwinisz i mu wytlumacvzysz sytuacje
![]() Kasiasiar widze, ze tez troszke szczescia trzeba miec zeby dobre obraczki kupic ehhh Wy to juz naszczescie macie za soba Dzis tv poazywali, jakie mloidzi wybieraja sale czy tradycijne, czy nowoczesne, typu restauracja/hotel/palac/plener... Urzekla mnie restauracja hihihi bez 200 ludzi na karku
|||||||||||||||||||||
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadrabiam własnie zaległosci i własnie obejrzałam zdjecia ze Slubu Emi- slicznie wygladała
I na zdjęcia Madziowego brzuszka ![]() Własnie dzwoniła pani od internetu. Dopiero 26 maja nam przyjdą zamontować No ale lepiej późno niż wcale
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2008-05-15 o 13:19 |
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi Kochana, gdzie Wy macie wesele? bedziecie stroic sale, czy to juz macie w cenie, a moze sale macie w takim stylu, ze nie musicie stroic? |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Kinuś my bedziemy mieli wesele w takiej restauracji, w której robia tylko przyjęcia:wesela, chrzciny, zabawy karnawałowe.Ta sala miesxci się w Kluczewie- bardzo niedaleko stargardu
Dekoracja jest w cenie, więc na szczeście o to sie nie mysimy martwić. Z tego co widziałam, to dekoracje zmieniają często czyli nie jest tak, ze każde wesele ma te samą . Ale TZ chce jeszcze dokupić balony napełnione helem i postawic je w takich stojakach przy drzwiach- ale zobaczymy jeszcze co zaproponuje nam własciciel sali. Ja juz muszę uciekać, jak sie uda to zajrze do was w przyszły czwartek ![]() Życzę Wam słonecznej pogody i radosnych nastrojów |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to do zobaczenia Kasiu |
|
|
|
|
#81 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar czyli dopiero za tydzien ehhhhh nie pozostaje nam nic innego tylko czekac na Ciebie
Aha co do dekoracji, mowili tez ze ceny ksztaltuja sie od 2500zl do 3500zl, ale to tez zalezy od upodoban klientow Kasiasiar pokazywali te balony, o ktorych piszesz... Byl duzy ozdobiony kartopn i jak sie go otworzylo to do gory polecialy balony i niektore pekly i z nich wylecialo hmm nie wiem jak to sie nazywa, ale chyba konfetti hihi ale strzelam hihiw kazdym badz razie kolorowe, male papierki
|||||||||||||||||||||
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
witam was kochane w ten czwartkowy poranek
![]() kina bardzo ladna ta dekoacja stolu,ja badzo lubie zielony wiec dlatego tak mi sie podoba!! nikita jak tobie fajne jedziesz do Egiptu ,kiedy dokladnie wyjezdzasz?? a za oknem znowu niezbyt ciekawa pogoda ,tylk wiatr i chlodno. pozdrawiam was dziewczyny ,milego dnia!! |
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
ale sie rozpisalyscie dziewczyny!!ledwo wstalam a tu juz tyle napisane!!ja nadal leze w lozeczku wstawac mi sie nie chce ale wypadalo by cos zjesc juz 9 !!!mam nadzieje ze moj M dzisiaj wrci do domciu i juz nie bede sama.w weekend napewno bedzie duzo roboty i nie bede miala kiedy usiasc.a widze ze dzewczynki po zakupach co niektore ,moze i jak bym sie wybrala na zakupy.to zawsze poprawia humorek!!!!pozdrawiam
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Agnieszko wylot mamy 30.05. o 22.55 a ja byłam dzis u stomatologa i miałam już leczenie kanałowe łzy leciały mi po policzkach ale chwilke tylko i juz jest lepiej a opuchlizna to nie od tego zęba a od 8 prawdopodobnie bo widac ze 8 sie wyrzyna i stad moga byc bóle ucha no i ta opuchlizna
|
||
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny juz 4 czesc wow.. hehe ja juz prawie rok bede siedziec na tym watku jak uzalezniona heheh
u mnie niestety czarne wiesci juz chyba norma takowe wiesci.... jak sinusoida raz dobrze raz zle.. bylismy u lekarza i ala ma za duze ciemiaczko siedzialam teraz 2 h szukalam specjalisty ale juz znalazlam mamy miec usg glowki i wizyte w poniedzialek do tego ma podobno przyrosniety od spodu lekko jezyczek nie wykluczone ze bedzie czekal ja zabieg ale to ma stwierdzic laryngolog :/ a jak by bylo malo stwierdzila ze mala juz dawno powinna sztywno trzymac glowe wiec znow sie kalnia neurolog ... echh;/ a z mezem tragedia... nie wiem czy kazde malzenstwo przechodzi taki kryzys po narodzinach dziecka ale u nas siega to juz zenitu.... wyglada to tak jak bysmy byli ja i on i dziecko niz razem... w zasadzie ja juz odpuscilam sobie... przykre to ale niestety. nie denerwuje sie juz ani nic... chyba przestalam co kolwiek czuc .. nie wiem co bedzie dalej ale czas pokarze...
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
nikta wez mnie ze soba
|
#88 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kuzynka to przechodzila i ponad tyg byla na zwolnienie i bez wyrywanka sie nie obylo ![]() Agusiu smacznego
||||||||||||||||||||||
|
|
#89 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby zdrowiutenka byla Co do meza, to juz nie wiem co doradzic...
||||||||||||||||||||||
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
A prosze bardzo
moge cie zabraćJustys przykro mi ze tak musisz latać po spcjalistach ale moze sie okarze ze nie jest tak źle wiec sie nie łam kochana. Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Ostatni weekend spędziliśmy w Bergen.Bawilismy sie świetnie.Miasto jest cudowne.Połozone wśród 7 wzgórz i 7 fiordów czyli mozna o nim powiedzieć za siedmioma górami, za siedmioma morzami... 

ehhh co za ludzie... Widzialam zdj, cuuuudny widok, chodzi o zdj z tego malego mostku 
zeby zdrowiutenka byla
Co do meza, to juz nie wiem co doradzic...