![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Misie, misie ...
Twoje Misiaki sa rewelacyjne
![]() ![]() A czy moglabys mi zdradzic gdzie kupujesz futerko od metra, bo zadaje to pytanie juz ktorys raz i to jest chyba jakas tajemna wiedza bo nikt do tej pory nie odpowiedzial ![]() a ze tez mieszkam w Gdyni to moze i akurat jakis dobry sklep w 3miescie mi podsuniesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
W Gdyni akurat chyba wszedzie mozna od metra? Najpierw kupilam na gorze Swietojanskiej, kolo urzedu miasta. Ale najbardziej lubie sklep z tkaninami na Starowiejskiej (ten na przeciwko Anatola). Ja tam kupuje naprawde niewielkie ilosci, poza tym tam jest najwiekszy wybor
![]() Ja natomiast nie wiem, gdzie w Trojmiescie mozna by kupic oczka, moze Ty wiesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Skinner, czyli rzadko spotykany miś gładkowłosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
no to faktastycznie, dzieki za info !
![]() niestety w zadnej z gdynskich pasmanterii nie widzialam oczek, jedynie zdarzylo mi sie kupic kiedys takie przyklejane ruchome w tej duzej drogiej na starowiejskiej, na takie ladne sprobuj zapolowac na www. swiatpasji .pl albo tutaj: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5939788 dolar poszedl w gore i tak chyba ceny da sie przezyc ![]() ![]() a swoje misie szyjesz na maszynie czy lapkami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie zamawiałam niczego zza granicy. Powiedz mi, proszę, jak rozwiązujesz problem płatności?
Na stronie ************** faktycznie są oczka!!! ![]() ![]() ![]() Co do miśków moich to wszystkie są szyte tylko i wyłącznie ręcznie - z tej prostej przyczyny, że szyć na maszynie nie umiem. Ręcznie zresztą też nie bardzo, ale nie rezygnuję ![]() A masz jakieś fajne wykroje do miśków? Ja w tym wątku zamieszczałam chyba linki do stron zwykrojami, nic nadzwyczajnego, ale na początek wystarczyło, a teraz właśnie skłaniam się do swoich własnych wykrojów. Dwa ostatnie misie są z moich własnych wykrojów, a i przed chwilą jeden stworzyłam, ale nie wiem, czy cokolwiek z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
na etsy platnosci sa zazwyczaj przez paypal.pl - kiedys trzeba bylo posiadac karte kredytowa, ale teraz chyba wystarczy konto bankowe
![]() ![]() ![]() nie gadaj ze nie umiesz szyc - wychodzi Ci swietnie, a Twoje misie sa cudowne ![]() ja sobie zakupilam maszyne ale jeszcze nie sprawdzilam czy umiem na niej szyc ![]() bo na szycie reczne nie mam wytrwalosci - koslawe mi sciegi wychodza, nic nie pasuje i sie wkurzam za zmarnowany czas ![]() wzorki jakies mam, poszukam na dysku i powstawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
OOO jakie śliczne!! dobrze że znalazłam ten wątek!!
![]() Edytowane przez karolinqa23 Czas edycji: 2009-01-05 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Misiek miał być "Vintage", wyszło jak wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Na Dzień Babci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Moderatozaur
|
Wyszło ślicznie
![]() ![]()
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Super misiaczki
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Temu "Vintage" coś bym dołożyła-jakąś broszkę,krawat...
A ten dla babci uroczy jest!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
witam, dzięki Tobie sama zaczęłam coś tworzyć i stwierdzam że podarować komuś miśka własnoręcznie zrobionego jest piękne! dziękuję za inspirację, a tu mój pierwszy misiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
![]() Piękne te Twoje misie ![]()
Teraz nadal jestem zagubiony i niepewny, ale na poziomie o wiele wyższym. Wiem przynajmniej, że nie mam pojęcia o rzeczywiście fundamentalnych, kluczowych kwestiach wszechświata — Terry Pratchett 'Równoumagicznienie' Moje potworki, przytulaki ![]() fotoblog |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak na przyszłośc- to jak chcesz pokazywac nam swoje misie to musisz utworzyc swój wątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
A co tu tak cicho??!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dori! Super misiek
![]() ![]() Moj ostatni misiek nie mial zdjecia, bo od razu poszedl do rak malej dziewczynki, ktora goscila w moim domu ![]() Cicho w watku, bo mam przerwe od miskow, przebywam obeecnie w Londynie, pracuje i nie mam za bardzo czasu, ale przynajmniej, gdy bede wracac, bede mogla sie zaopatrzyc w oczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Witam! a ja mam pytanie ile kosztuje takie misiowe futerko???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Witam po dłuuugiej przerwie. Nie było mnie w kraju, pracowałam ciężko, bez sił na jakąkolwiek aktywność po pracy. Ale teraz mam zamiar odświeżyć wątek miśków, czyli - wrócić do pracy nad nimi, zwłaszcza, że mam trudności ze znalezieniem zwykłej pracy
![]() Póki co uszyłam domek dla kociara. Wierzcie lub nie, ale bez żadnego wykroju, tylko ze zdjęciem podobnego. Złamałam 3 igły na maszynie, ale koniec końców - udało się, a kociar mruczy donośnie jak tylko wlezie do środka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
a to moje misie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
piekne, piekne, piekne!!!!!!!!!!!! A mis z posta 58 jest najcudowniejszy,po prostu idealny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
rewelacyjne miski
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa !!
![]() ![]() ![]() Toż to te miśki są nieziemskie ![]() ![]() ![]() Wielkie brawa, cudne misie, a ja jestem wielką fanką miśków i je kolekcjonuję ![]() Wspaniałe Hobby ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.