![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapachy, True Match, Colorstay, Cienie
Jestem zainteresowana:
Lancome, Ô de Lancome- Świeże cytrusowe perfumy raczej dla młodych osób. Odświeżający w letnie dni. Miniaturka 7,5ml Coty, Pret a Porter- świeży, cytrusowy. zapach delikatny, na lato. ok 80 z 100ml Proszę o odp. u mnie ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
moze cos za
Davidoff Cool Water Zapach świeży, zielono- morski, tzw. Kwiatowo- wodny. Odświeżający, pachnie morzem, letnim deszczem, delikatną bryzą. Niezbyt słodki ale lekki, a zarazem elegancki i dostojny zapach.(ok. 15 z 50ml) Elizabeth Arden Beauty- Urzekający i zmysłowy zapach o wielu obliczach. Podkreśla indywidualny styl i wdzięk każdej kobiety. Kwiatowy, klasyczny, radosny i bardzo wiosenny, jakby bez czy jaśmin z lekką wodną nutką. Dlugo sie utrzymuje na skórze. (25 z 50ml) Adidas Sensual Instinct- To piękny, zmysłowy zapach z delikatnie wyczuwaną nutką orientalną. Idealny zarówno na dzień do kreacji sportowych jak i na wieczór do bardziej eleganckiego ubioru. Lekko owocowo- kwiatowy. (25 z 50ml) Lancome Aroma Source- Woda do ciała o aromaterapeutycznych i pielęgnacyjnych właściwościach. Zapach lekki, świeży, kwiatowo- cytrusowy. Ok. 45 ze 100ml, troche starte napisy na butelce, bez korka Loreal True Match- Podkład w naturalnych odcieniach, rozprowadzający się bez smug, idealnie dopasowujący się do koloru skóry. Nie daje efektu maski przy jednoczesnym świetnym kryciu. Kolor: beige dore. Użyty kilka razy (30ml) Avon puder sypki rozświetlający, do twarzy i ciała. Cudownie rozświetla skórę; jedwabisty i trwały. Nanieś na miejsca, które chcesz wyeksponować. w komplecie puszek. kolor peach (3/4 zostało, opakowanie bardzo duże)
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
zabula odpisalam u Ciebie
![]() rene- ciuszki mnie nie interesują:-( marsiglia: podobaja mi się: Dolce Gabbana Light Blue 60 ml/ 100 ml Estee Lauder Amber Bronze nr 02 Deep Duo- Sephora puder brązujący w kamieniu 11 g, Manhattan Celebrate Shimmer Powder biało- srebrny do twarzy i dekoltu, Lancome Cienie podwojne Maquiriche - Burnt Sand- brąz , Honeymoon- złoty, mażniete doslownie kilka razy
Artdeco pojedynczy czarny cien ze srebrnymi drobinkami brokatowymi nr Edytowane przez toya2006 Czas edycji: 2008-06-13 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Czy mogłaby być taka wymiana:
Twoje-Lancome, Ô de Lancome- Świeże cytrusowe perfumy raczej dla młodych osób. Odświeżający w letnie dni. Miniaturka 7,5ml Coty, Pret a Porter- świeży, cytrusowy. zapach delikatny, na lato. ok 80 z 100ml Za moje-woda elvie spray nablyszczający Mogę jeszcze dodać próbke Gucci Accent i Hene de (nie wiem jak się pisze, bo niewyraźnie na próbce) Sephory ![]() Według cen na wizażu wychodzi mniej więcej to samo, a raczej moich jest niewielkie zużycie ![]()
![]() od 30.04.2004 MY 28.04.2012 ślub ![]() Edytowane przez zabula87 Czas edycji: 2008-06-14 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
myslalam ze to mineralny puder ale zapytam siostry czy nie chce true match bo cos kiedys wspominala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Siostra jest chetna na True Match
czy pasowalaby Ci wymiana za niego na : Sephora puder brązujący w kamieniu 11 g, Manhattan Celebrate Shimmer Powder biało- srebrny do twarzy i dekoltu, Lancome Cienie podwojne Maquiriche - Burnt Sand- brąz , Honeymoon- złoty, mażniete doslownie kilka razy
Artdeco pojedynczy czarny cien ze srebrnymi drobinkami brokatowymi ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.