![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Wella, Wax, Avon i inne...
- Kapsułki Hydro z witaminą E i ekstraktem z Ginko, Rival de Loop (pełne, nieużywane opakowanie)
- Serum ujędrniające do biustu, slim extreme 3D, Eveline (zużycie 10%) - odsypka pudru Anti-Shine Kryolan (do uzgodnienia) jaki kolor? znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i
coś u mnie za:
* Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) z termoochroną włosów ii ozdoby do paznokci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się u ciebie paleta 5 chłodnych kremowych cieni Oriflame Blues & Lilacs, ubytek 5-10% paleta 5 ciepłych kremowych cieni Oriflame Browns & Olives, ubytek 5-10% |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() to co powiesz na wymianę 2 paletek za kapsułki i serum?
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i
przypominam się
![]() coś u mnie za: * Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) z termoochroną włosów ii ozdoby do paznokci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
toute sweet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie? u ciebie podoba mi się: * Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) * zalotka do zakręcania rzęs mam u siebie duzo książek - zapraszam ]prosze o odp u mnie ![]()
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
wymiary srebrnej
dl 58 szerokosc w pasie 2x38cm http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=255582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() spódnica za to niestety może być ciut za wąska, i to samo co wyżej, również mi się bardzo podoba. Może za jakiś czas wrzucisz coś równie interesującego co będzie bliższe moim rozmiarom albo ja schudnę do tego czasu ![]() wielka szkoda, ale chyba nic nie wyjdzie z tej wymiany ![]() pozdrawiam serdecznie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
do jutra dam Ci odpowiedź
![]() uważam że ten błyszczyk jest wart czegoś extra, a krem nie jest mi niezbędny odezwę się jutro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za jakies z tych rzeczy? * Pasion Dance, Avon (zostało 20%) * Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Regenerujący balsam do ciała po depilacji, Tanita (zużycie 30%) * Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) ** róż Exellent 2, Vollare (prawie nie uzywany, raz muśnięty)
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
chciałabym: - BOURJOIS Suivez mon regard, cien sypki z pedzelkiem, 12 Regard rose lilas, nie wiem ile zostalo, przypuszczam, ze zostala jakas 1/3 - BOURJOIS Suivez mon regard, cien sypki z pedzelkiem, 10 Illuminateur du regard, wydaje mi sie, ze powinna byc ok. 1/4 mogłybyśmy się wymienić "ilościowo" 1:1 ![]() Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za BIOSILK?
![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
* Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * róż Exellent 2, Vollare (prawie nie uzywany, raz muśnięty) * cień do powiek Cantare Diamond, kolor nr. 43 (zuzycie na zdjęciu) * ozdoby do paznokci
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
23.Przywieszka srebrna do łańcuszka. Była droga więc będę wybredna - jaka jest jej wielkość? na pewno też nie za wszystki wymienione przez Ciebie rzeczy, musiałabym się zastanowić za co. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.