Wymienię Mat Lumiere, MAC, Nina Ricci, artdeco - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-21, 17:13   #61
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mat Lumiere, MAC, Nina Ricci, artdeco

A może chciałabys za tygrysa Ogródek Nilowy Hermesa, niestety jest to odlewka 29/30 ml.
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-21, 17:52   #62
*milka*
Zakorzenienie

Przekupka: 47 pkt / 98% pozyt.
GG do *milka*

Cos u mnie za - Tigre Kenzo. Kolejny zakup w ciemno. 30 ml, psiknięty 4 razy. Nie jest taki zły, jednak denerwuje mnie w nich ten ostry pazur na początku. Nie będę chciała wymienić na siłę, ale za coś fajnego oddam z chęcią
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-21, 18:07   #63
ivanna
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

larwinko za tygrysa to Ci nawet nieba uchylę moze cie cos u mnie zainteresuje ewentualnie cos poza watkiem poszukalabym
Stary 2008-06-21, 18:56   #64
Doma17
Rozeznanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

czego szukasz za kenzo?
może coś u mnie?

Doma17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-21, 23:16   #65
larwinka
Raczkowanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

morelle, "opatrzyłam" tego podwójnego clarinsa i niestety nie przypadł mi do gustu. A błyskotliwy dior przy mojej błyszczącej cerze niestety odpada na wstępie

Gothic_Daisy, niestety ten "healthy look" moim skromnym zdaniem wygląda bardzo unhealthy. Kolor zupełnie nie do mojej cery. A all about eyes też niestety nie dla mnie. Po zużyciu dwóch słoiczków zorientowałam się, że ustąpiło pieczenie oczu

jolanda_vega, miałam dobre przeczucie: to, że nie pamiętam jak pachnie rush2 znaczy, że mi się po prostu nie podoba. Przykro mi. Szkoda, że to nie podstawowa wersja. Nie czuję żadnej emocjonalnej więzi z boudoirem, ale mimo szczerych chęci na wymianę, nic nie jestem w stanie poradzić

guniagusia, dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj , lewa199, *milka*, ivanna, niestety nic nie znalazłam

Mirelkaaa, nie szukam ciuszków

zapach-28, raczej nie szukam perfum. No chyba, że organzę indecence (w każdych ilościach, najchętniej w wiaderkach ), ewentualnie escadę collection, ale wątpię żeby ktokolwiek chciał się ich pozbyć. Chociaż w sumie zawsze coś może wpaść mi w oko...

Gosia197, dziękuję, nie lubię ogródka nilowego

Doma17, niestety nic. Chyba, że masz coś poza wątkiem. Nie szukam nic konkretnego. Tak jak już wspominałam brązera, dobrego kremu pod oczy, może jakiegoś peelingu do twarzy. No może jeszcze clinique'a do mycia twarzy i toniku nr 2. Poza tym co mi wpadnie w oko

Idiaminka, sprawdzałam kolorki większości Twoich malowideł do ust, ale niestety mi "nie podeszły" Ale będę zaglądać do Twojego wątku

becca, podoba mi się Idealist MicroD Deep Thermal Refinisher, jednak jest go niestety trochę za mało

Aneta???, szczerze przyznam, że przeglądając Twój wątek za każdym razem dostaję zawrotu głowy i zaczyna mi się wszystko mieszać przed oczami Jednak będąc stała w uczuciach zapytam o LANCOME Star Bronzer Bamboo Powder. Czy on ma błyszczące drobinki? I czy ewentualnie byłabyś chętna na taką wymiankę?
larwinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-22, 06:19   #66
iza94
Rozeznanie

Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za Tygryska?

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274
iza94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-22, 07:21   #67
jolanda_vega
Raczkowanie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
GG do jolanda_vega

Rozumiem dzięki za odpowiedź

kramik
jolanda_vega jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-22, 10:13   #68
larwinka
Raczkowanie

iza94, dziekuję, ale nie szukam żadnych zapachów
Stary 2008-06-22, 11:09   #69
*milka*
Zakorzenienie

Przekupka: 47 pkt / 98% pozyt.
GG do *milka*

A co ze mna
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-22, 11:18   #70
larwinka
Raczkowanie

*milka*, przecież odpisałam Wiem, że lista moich odpowiedzi jest długa i niestety trochę nie po kolei, ale na niej jesteś Ale żeby nie utrudniać, to napiszę po raz kolejny, że niestety nic u Ciebie nie wyszukałam
Stary 2008-06-22, 11:25   #71
Aneta???
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez larwinka Pokaż wiadomość
morelle, "opatrzyłam" tego podwójnego clarinsa i niestety nie przypadł mi do gustu. A błyskotliwy dior przy mojej błyszczącej cerze niestety odpada na wstępie

Gothic_Daisy, niestety ten "healthy look" moim skromnym zdaniem wygląda bardzo unhealthy. Kolor zupełnie nie do mojej cery. A all about eyes też niestety nie dla mnie. Po zużyciu dwóch słoiczków zorientowałam się, że ustąpiło pieczenie oczu

jolanda_vega, miałam dobre przeczucie: to, że nie pamiętam jak pachnie rush2 znaczy, że mi się po prostu nie podoba. Przykro mi. Szkoda, że to nie podstawowa wersja. Nie czuję żadnej emocjonalnej więzi z boudoirem, ale mimo szczerych chęci na wymianę, nic nie jestem w stanie poradzić

guniagusia, dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj , lewa199, *milka*, ivanna, niestety nic nie znalazłam

Mirelkaaa, nie szukam ciuszków

zapach-28, raczej nie szukam perfum. No chyba, że organzę indecence (w każdych ilościach, najchętniej w wiaderkach ), ewentualnie escadę collection, ale wątpię żeby ktokolwiek chciał się ich pozbyć. Chociaż w sumie zawsze coś może wpaść mi w oko...

Gosia197, dziękuję, nie lubię ogródka nilowego

Doma17, niestety nic. Chyba, że masz coś poza wątkiem. Nie szukam nic konkretnego. Tak jak już wspominałam brązera, dobrego kremu pod oczy, może jakiegoś peelingu do twarzy. No może jeszcze clinique'a do mycia twarzy i toniku nr 2. Poza tym co mi wpadnie w oko

Idiaminka, sprawdzałam kolorki większości Twoich malowideł do ust, ale niestety mi "nie podeszły" Ale będę zaglądać do Twojego wątku

becca, podoba mi się Idealist MicroD Deep Thermal Refinisher, jednak jest go niestety trochę za mało

Aneta???, szczerze przyznam, że przeglądając Twój wątek za każdym razem dostaję zawrotu głowy i zaczyna mi się wszystko mieszać przed oczami Jednak będąc stała w uczuciach zapytam o LANCOME Star Bronzer Bamboo Powder. Czy on ma błyszczące drobinki? I czy ewentualnie byłabyś chętna na taką wymiankę?
On jest raczej z tych matowych,ale drobinki na samym pudrze jakieś widać,na twarzy już nie bardzo.Mogłabym oddać
Stary 2008-06-22, 15:07   #72
larwinka
Raczkowanie

Aneta???, przepraszam, że jestem taka (brzydko mówiąc) "upierdliwa", ale mam do Ciebie jeszcze pytanie dotyczące tego puderku. Ponieważ nie jestem w stanie go sprawdzić w żadnej perfumerii, bo przecież już dawno go tam nie ma...

Podejrzewam, że odcień ma podobny do tegorocznej limitowanki czyli Star Bronzer, Sun Cherub Sensual Bronzing Powder. Jednak pewna być nie mogę, a nie chcę Cię fatygować i wysyłać do perfumerii (zresztą to by była bezczelność z mojej strony). Dlatego chciałam mieć chociaż pogląd przez porówninie i zapytać Cię czy jest jaśniejszy od CLINIQUE True Bronze Pressed Powder 02 Sunkissed (który posiadasz) i czy nie wpada odcieniem w róż/cegłę czy temu podobne odcienie. Oczywiście czytałam KWC, ale jest tam mnóstwo rozbieżnych opinii.
No i jeszcze jedno: na ile oceniłabyś jego obecne zużycie?

Ależ esej napisałam
Stary 2008-06-22, 15:12   #73
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Aneta???, przepraszam, że jestem taka (brzydko mówiąc) "upierdliwa", ale mam do Ciebie jeszcze pytanie dotyczące tego puderku. Ponieważ nie jestem w stanie go sprawdzić w żadnej perfumerii, bo przecież już dawno go tam nie ma...

Podejrzewam, że odcień ma podobny do tegorocznej limitowanki czyli Star Bronzer, Sun Cherub Sensual Bronzing Powder. Jednak pewna być nie mogę, a nie chcę Cię fatygować i wysyłać do perfumerii (zresztą to by była bezczelność z mojej strony). Dlatego chciałam mieć chociaż pogląd przez porówninie i zapytać Cię czy jest jaśniejszy od CLINIQUE True Bronze Pressed Powder 02 Sunkissed (który posiadasz) i czy nie wpada odcieniem w róż/cegłę czy temu podobne odcienie. Oczywiście czytałam KWC, ale jest tam mnóstwo rozbieżnych opinii.
No i jeszcze jedno: na ile oceniłabyś jego obecne zużycie?

Ależ esej napisałam
Hmmm,który jaśniejszy,myślę,że Lancome mógłby być jaśniejszy,ale z nim jest tak,że efekt można stopniować.Uważam,że Lancome nie jest ani różowy ani ceglasty.Uważam też,że to jeden z lepszych i naturalniejszych bronzerów na rynku,oddaję tylko dlatego,że wpadły mi do kuferka dwa kolejne i mam ich już w sumie 6 czy 7.Ubytek oceniam na nie więcej jak 5%
Stary 2008-06-22, 16:13   #74
larwinka
Raczkowanie

Aneta???, oj, nie zauważyłam wcześniej... Jako "początkująca" na targowisku oczywiście wysłałabym perfumki jako pierwsza, ale w takim wypadku doczekałabym się na puder dopiero koło sierpnia Bo wysłanie paczki do Holandii kosztowałoby mnie (bagatela) 56 zł!!! Niebardzo mam teraz pomysł na rozwiązanie tego problemu. A bardzo mi się spodobał ten brązerek...
Stary 2008-06-22, 21:07   #75
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
Aneta???, oj, nie zauważyłam wcześniej... Jako "początkująca" na targowisku oczywiście wysłałabym perfumki jako pierwsza, ale w takim wypadku doczekałabym się na puder dopiero koło sierpnia Bo wysłanie paczki do Holandii kosztowałoby mnie (bagatela) 56 zł!!! Niebardzo mam teraz pomysł na rozwiązanie tego problemu. A bardzo mi się spodobał ten brązerek...

Wystarczy list polecony,po co zaraz paczka
Stary 2008-06-22, 21:13   #76
larwinka
Raczkowanie

No właśnie jak wpakuję buteleczkę w pudełko, to to nie jest takie malutkie... Poza tym boję się, żeby się temu krzywda nie stała po drodze. Ta buteleczka nie jest z tak grubego szkła jak np. angel, jemu by się krzywda nie stała... Nie wiem czy bąbelkowa koperta to wystarczające zabezpiecznie... Czy przesadzam?
Stary 2008-06-22, 21:23   #77
Aneta???
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie jak wpakuję buteleczkę w pudełko, to to nie jest takie malutkie... Poza tym boję się, żeby się temu krzywda nie stała po drodze. Ta buteleczka nie jest z tak grubego szkła jak np. angel, jemu by się krzywda nie stała... Nie wiem czy bąbelkowa koperta to wystarczające zabezpiecznie... Czy przesadzam?

Wystarczy owinąć perfumy porządnie folią bąbelkową,włożyć do koperty bąbelkowej i jest ok
Stary 2008-06-22, 21:52   #78
larwinka
Raczkowanie

Skoro tak, to zaufam ekspertowi Piszę na PW w takim razie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości