|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierki FKi
super
![]() zrob foto pod kątem
|
|
#62 |
|
przyczajona tygrysica
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
- ekstra, ja też jestem ciekawa tej fotki pod kątem.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Kartki ładne, ale....
Wiem, jestem wredna i okropna, ale... Pokazujesz nam tu SWOJE kartki a one tak naprawdę nie są Twoje... To znaczy nie mówię o wszystkich, bo aż takiej wiedzy nie posiadam, ale część z nich jest po prostu odgapiona... I wszystko byłoby dobrze, gdybyś napisała, że to nie Twoje pomysły i nie Twoje kompozycje, nawet jeżeli nie pamiętasz czyje pomysły wykorzystujesz... Twórz dalej, kopiowanie też jest sztuką i wzbogaca warsztat, ale z szacunku dla tego, kto jest "inspiracją" Twojej kartki napisz, że się kimś inspirowałaś... to tyle złej i niedobrej Mariki
|
|
|
#65 | |
|
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
O ile podpatrzenie kompozycji czy jakiegoś elementu (np aniołki, które zapożyczyłam od Yoanny21, o czym napisałam w poście) nazywasz odgapieniem to ok. I o ile wykorzystanie jakiejś techniki (np. stairstep'u czy quillingu) uważasz za odgapienie - jasne, ale o ile mi wiadomo takie rzeczy jak schematy są ogólnodostępne za darmo. A kartki są moje. Są moje, bo ja je zrobiłam, bo jest w nich zawsze coś tylko mojego, a rysunki wykonuję sama. Nie zgadzam się z Tobą i jest mi przykro, że osądzasz mnie o kradzież (w zawoalowany sposób).
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze sie nie unosic.
MArika niemiala niczego złego na mysli. Mysle, ze wiem o ktora prace chodzi. Jednak niech na ten temat wypowie sie MArika
|
|
#67 |
|
przyczajona tygrysica
|
Ja? Jeżeli chodzi o jakąś pracę Mariki to mogła o tym napisać i tyle. Wtedy zedytowałabym post i napisała o tym. A jeżeli nie to nie rozumiem czemu i o czym Marika ma tu osądzać.
Przeglądam tony stron polskich i zagranicznych z galeriami kartek i nie mam fizycznej możliwości pamiętać wszystkich źródeł i autorów. |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam bym chciała, żeby chociaż ktoś cos ode mnie odgapił
|
|
#69 |
|
przyczajona tygrysica
|
Trochę świeżości w kiepskiej jakości. Fotki robione były wieczorem przy marnym świetle, więc są jakie są. Generalnie z kartek jestem zadowolona
.PS. Ciekawe czy ktoś zajrzy pod sukienkę aniołka (wg pomysłu Marikusi) - jeśli tak to zobaczy tam srebrne majtki , z których "wiszą" nogi , żałuję, że fotki nie zrobiłam.To już koniec karteluch bożonarodzeniowych. Żadna już u mnie nie została . I nie byłam w stanie również zrobić fotki z profilu harmonijkowej kartce ...
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie kartki mi sie podobają !
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Fka. Śliczne prace tworzysz. Pooglądałam sobie karteczki i naprawdę zrobiły na mnie duże wrażenie - wszystkie elementy na nich pasują do siebie, ciekawie wykorzystujesz różne pomysły. Szczególnie podoba mi się sposób wkomponowania napisów na ostatnich kartkach - świetnie wyglądają w połączeniu z rysuneczkami i wstążkami. Kartka z przepisem jest rewelacyjna.
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Super karteczki, ale ta z pierwszym aniołkiem rządzi
![]() ![]()
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Niesamowite kartki stworzyłaś
![]() A ta pierwsza - ten aniołek - nie mam słów, by opisać to, jak bardzo mi się podoba
|
|
#74 |
|
CraftMod
|
Jeśli chodzi o kartkę z aniołkiem to widać te nóżki, ale no właśnie, nie powinny zasłaniać napisu, moim zdaniem oczywiście...
Poza tym bardzo ładne kartki robisz, ta przedostatnia przypadła mi najbardziej do gustu
|
|
|
|
|
#75 |
|
przyczajona tygrysica
|
klaudens dziękuję
![]() rebell2 dziękuję za miły komentarz ![]() 88Ekaterina88 to ulubiona kartka mojej Mamy i TŻa , dziękinisi1983 dziękuję nirshya.dwbh dziękuję , masz rację - powinnam trochę podnieść aniołka i opuścić napis - nauka na przyszłość |
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
1 jest cudna.Chciałabym taką dostać na urodzinki.Zazdroszczę Ci talentu.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Życzę Ci spokojnych, zdrowych i pogodnych świąt spędzonych w gronie bliskich Ci osób. Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem, pełnych niespodziewanych prezentów (szczególnie do hand made
), niech te Święta Bożego Narodzenia upłyną Ci w radości a Nowy Rok obdaruje Cię pomyślnością i szczęściemżyczy Yoaś
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
. No, może nie dzisiaj jeszczeCytat:
|
||
|
|
|
|
#79 |
|
przyczajona tygrysica
|
Po długiej przerwie chciałam pokazać moje wytwory "międzyzaliczeniowe".
Komplet z samochodem jest dla mojego Instruktora nauki jazdy, dzięki którego cierpliwości udało mi się opanować sztukę jazdy samochodem i zdać egzamin .Drugi komplet z "różami" to tak "na zapas" . Moje pytanie z nim związane to czy w środku pocieniować brzegi tak, jak w kartce z samochodem?I samotna kartka, która miała mieć okazję, ale Mama zapomniała wysłać . A tą pocieniować, czy nie, w środku?Z góry dziękuję za komentarze i konstruktywną krytykę |
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Super karteczki
bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładne karteczki
Co do cieniowania to nie wiem bo i tak i tak jest ładnie
|
|
#82 |
|
CraftMod
|
Co do cieniowania - czy ja wiem? Nie wiem
może być i tak jak jest.Za to bardzo spodobała mi się ostatnia kartka Co do tej dla instruktora - nic jej nie brakuje, napewno bardzo się ucieszy z prezentu |
|
|
|
|
#83 | ||
|
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
Cytat:
...
|
||
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Z zaliczeniami współczuję, a karteczki bardzo ładne. Mnie rónież bardzo przypadła do gustu ostatnia karteczka- inna niż wszystkie - piękna.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Niesamowite te Twoje komplety - robią wrażenie !!!
Piękne masz pomysły
|
|
#86 | ||
|
przyczajona tygrysica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj prezentuję kartkę dla TŻa. Obchodzimy Walentynki trochę na przekór, trochę inaczej niż wszyscy, dlatego kartka z założenia miała być "inna", miało też nie być serduszek , ale nie mogłam się powstrzymaćMyślę, że tworzy dobrą parę z książką . Co myślicie?
|
||
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że pasuje
|
|
#88 |
|
CraftMod
|
Ja osobiście nie lubię wszelkich straszydeł, ale to poza tematem. Kartka ukazuje zupełne inne podejście do tematu, ładnie wykonana i niczego jej zarzucić nie można. A jak najbardziej pasuje do książki
za inna walentynkę, nieprzesłodzoną ale nadal świetnie wyrażającą uczucie łączące Ciebie z tż
|
|
|
|
|
#89 | |
|
przyczajona tygrysica
|
![]() Cytat:
. Kurcze, naprawdę niczego nie można jej zarzucić ..? Żartuję oczywiście, ale tak całkiem serio - Ciebie Nirshya uważam za perfekcjonistkę w papierkowych sprawach, dlatego tym bardziej się cieszę |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ale strasznie fajna kartka
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

. Dzięki
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie 
(w zawoalowany sposób).

.
. I nie byłam w stanie również zrobić fotki z profilu harmonijkowej kartce

. A tą pocieniować, czy nie, w środku?
za inna walentynkę, nieprzesłodzoną ale nadal świetnie wyrażającą uczucie łączące Ciebie z tż