![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Etro, NR, L`Occitane, TBS, Armani, MAC, LRP, Nouba
Witaj,
chętnie bym przygarnęła Narciso Rodriguez EdT 50 ml, bez kilku psikow. Kartonik. W zamian mam to oddania Flower by Kenzo (edt) ok. 75ml (tyle zostało ze 100ml) z kartonikiem. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Ze Smashboxa zrezygnuje bo szukam raczej czegos bardziej kryjaco-rozswietlajcego
![]() ![]() Daj znac co moglabym dolozyc Ci do kremu? Ps. innym odpowiem jutro bo oczy same mi sie zamykaja ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy ktoras z tych rzeczy bylabys w stanie dolozyc? Albo moze cos bys sobie jeszcze dobrala ode mnie? Jesli nie, to moze masz cos malego poza watkiem? - TBS odzywke chroniaca kolor wlosow Bilberry Color Protect Conditioner 250, uzyta raz. - Maske L`Oreal Professionnel Absolut Repair, 200 ml, uzylam jej ze trzy razy na wlosy siegajace do ramion - TBS Rich Plum (sliwkowy) Balsam z rozswietlajacymi drobinkami z 250ml pozostalo ok. 200 ml. Z higienicznym dozownikiem. - TBS Rich Plum (sliwkowe) mydlo 100g Nowe, oryginalnie zapakowne. - TBS Body Mist Lotus Petal, pozostalo ok. 90 ze 100 ml.
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Ok, to zobacz sobie kolory w sklepie i daj znac
![]() Podklad Armani i Prisme Again beda raczej nieaktuane. Za krem Decleor moge oddac brazer Nouba i cien Mac, mam jeszcze kasetke na 4 Refill`e z Mac`a ktora tez moglabym Tobie dodac. Za Origins moze chcialabys jakies odlewki perfum? Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ok, nie ma sprawy
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
niestety Flower by Kenzo to nie "moj" zapach, dziekuje za propozycje
![]()
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Malpeczko, bez Inncocenta mysle ze tez uda nam sie wymiana, ale zaczekam jeszcze co do Twojej decyzji.
Ja dalej bylabym chetna na: Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała L'oreal Professionnel, vitamino color szampon Kadus Strate-it, Hot Iron Protection Balm Kadus Slalom, Force Up haarlack, lakier do włosów Aquolina, żel pod prysznic o zapachu białej czekolady, (tu musze jeszcze sprawdzic zapach) Aquolina, doccia, shower gel creme caramel L’oreal Professionnel, witamino color, maska chroniąca kolor do spłukiwania Ty jestes zainteresowana : - podklad Armani - TBS Olive Glanz Shampoo 60 ml. Nowy. - TBS Green Tea zel do wlosow 100ml, pozostalo 3/4 opakowania - TBS Grapeseed Glossing Serum do wlosow 75ml, pozostalo 85 % opakowania - miniaturka Jacobsa Co do tej Miniaturki, sa to czyste perfumy (nie EdT czy EdP). Zamkniete w skorzanym etui. Moze z poza listy masz cos do pielegnacji biustu, na cellulit, cos z pielegnacji Nuxe, Collistar, Thalgo, cos z profesionalnej pielegnacji wlosow? Jakis dobry krem pod oczy? Cytat:
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Co do podkladu to mysle ze kolor bylby w sam raz, tylko jakie krycie ma ten podklad i czy jest raczej matowy czy z drobinkami? Moglabys zrobic jego zdjecie?
Najchetniej oddalabym Tobie wszystkie te rzeczy ktore ponizej wymienilas ![]() Wole wieksze wymiany ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Pewnie szanse, że coś u mnie znajdziesz za Narciso są niewielkie, ale zajrzyj
![]()
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Musiałabym popatrzeć, mam chyba miniaturkę kremu pod oczy Lancome. Być może do włosów jeszcze coś bym znalazła. Z górnej półki to już raczej nic więcej z pielęgnacji ![]() Natomiast ja jeszcze chciałabym wypróbować ten podkład, boję się że może być za jasny dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
To ja bylabym chetna na ten podklad
![]() ![]() Gdybys zdecydowala sie oddac czekoladke Bourjois i mini maskare Definicils, to mozesz sobie wybrac co chcesz z rzeczy ktore wymienilas ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Malpeczko, ok, wyprobuj sobie ten podklad.
Za krem do oczu z Lancoma podziekuje, nie sluzy mi ta marka :-( Mysle ze z tego co mamy rowniez mozemy zrobic wymiane ![]()
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Gdybym nie miala perel lalique to pewnie bym sie na nie zdecydowala, ale w tym przypadku za NR nic dla siebie nie widze. Dziekuje za propozycje
![]()
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To moze taka wymiana: cienie Bourjois turkusowy i czarny roz i rozswietlacz mineralny podklad mineralny mini Definicils za LRP Substiane mgielke TBS Lotus Petal i z checia przygarnelabym tez mydelko Rich Plum, ale nie wiem czy to by ci sie kalkulowalo
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Bardzo chetnie
![]() To moze jeszcze pokusze bo mam chec na ta czekoladke ![]() Moge oddac za nia te wszystkie rzeczy: - TBS Rich Plum (sliwkowy) Balsam z rozswietlajacymi drobinkami - TBS Rich Plum (sliwkowe) mydlo 100g - TBS mineralna rozgrzewajaca maske, zostalo na wyprobowanie ok. 40 ze 100 ml - Miniaturke zapachu YR Naturelle 7,5 ml, w kartoniku. Mam jeszcze troche probek perfum lub pielegnacji, tylko nie wiem co mogloby Cie zainteresowac?
![]() |
#78 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki, ale jednak na razie nie wymienie czekoladki. Wolalabym zostac przy tej wersji powyzej, jesli nie masz nic przeciwko. ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
ok, rozumiem....
moze byc z mydelkiem ![]() Co robimy z wysylka....Ty do mnie do Niemiec a ja do Irlandii? czy na terenie Polski? Tylko w Polsce termin wysylki bylby na 14 lipca (lub pozniej) na 30 lipca.
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a nie zamieniłabys podkladu Ck na wkład do puderniczki Chanel mat lumiere kolor80 -ubytek nie większy niż 10%
chyba mnie nie zauważyłas ![]() bardzo cię prosze o odp. P.S. look this program: http://aniform.cn/********** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Witaj,
przepraszam, zapomnialam odpowiedziec......kolor 80 bedzie dla mnie za ciemny.
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
nie daje mi ten twoj podklad CK spokoju bo ja kupiłam sobie taki sam tylko za ciemny,więc bym ten twoj odc ien domieszała- a może za c0s z mojego watku zrobiłabyś jakąs małą odlewkę
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256857 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ok, pasuje mi taka opcja
![]() Zaraz napisze PW.
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Odlewek nie chcialabym robic, wole wymienic cale opakowanie....moze masz jeszcze cos poza swoja lista?
Chetnie wymienilabym go na Dr Irena Eris, Body Art, Intensywnie ujędrniający balsam do biustu lub jakis zel do twarzy lub pare sztuk Agropharm, Oeparol EMG, Żel nawilżający pod oczy lub pare sztuk Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem do powiek i pod oczy Cytat:
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
A może byłabyś zainteresowana Moshino Funny za Narciso?
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
abar, super, ciesze sie bardzo
![]() Chcialabym 2 sztuki Agropharm, Oeparol EMG, Żel nawilżający pod oczy i jedna sztuke Flos Lek, Seria do pielęgnacji oczu, Żel ze świetlikiem i chabrem bławatkiem. Moze tak byc ? Na KWC mozesz je zobaczyc, mysle z powinny byc w kazdej aptece lub w wiekszosci drogerii.
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
dziekuje za propozycje ale on niestety nie dla mnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.