|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różności...
Cytat:
)interesuja mnie u Ciebie pedzle L'oreal i Dermacol- zawsze chcialam wyprobowac ten podklad, ale nie mialam okazji...
Edytowane przez ~nana~ Czas edycji: 2008-06-24 o 20:44 Powód: literowka:) |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
4 dezodoranty (=140ml)
34 saszetki Normadermu (=51ml) 10 saszetak Normateint (=15ml) 5 olejków (=250ml) 3 saszetki balsamu do wlosow (=30ml) po namysle zrezygnowalabym z balsamu do wlosow i podkladu na rzecz dezodorantow (lub/i olejkow) nie gniewasz sie chyba wiec napewno wezme 34saszetki normaderm i teraz zaproponuj ile dezodorantow i olejkow
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaden problem- tyle tylko, ze w takim razie bede mogla Ci odpisac dopiero jutro- nie jestem w domku i nie wiem ile mam dezodorantow i olejkow-4 dezod. i 5 olejkow to na pewno- ale ile wiecej to nie pamietam (dezodorancikow mam sporo, olejkow mniej ) jutro bede w domu, wszystko policze i wysune nowa oferte ok?
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
6 dezodoranty (=210ml)
34 saszetki Normadermu (=51ml) 10 saszetak Normateint (=15ml) 4 olejków (=200ml) a moglaby zostac tak? sprawdz tylko czy bedziesz miala tyle deo? i juz wiecej nie mieszam slowo harcerza
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na 99% mam 6 deo, takze taka wymianke uda sie sfinalizowac na bank harcerzu ![]() napisze jeszcze jutro z ostatecznym potwierdzeniem i sle paczuszke ![]() |
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
...). Jeśli chodzi o Dermacol to mogę zaproponować połowę tubki (połowę chcę zostawić sobie, ta ilość i tak jest wystarczająca na długie lata – dosłownieZaproponuj proszę co byłabyś skłonna oddać za wymienione powyżej. Pozdrawiam
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
napisz mi levante na ile wyceniasz pedzle?
![]() i jaki masz odcien tego dermacolu (bardzo jasny i/lub bardzo rozowy)? |
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Czy nasza wymiana jeszcze aktualna? Bo byłabym zainteresowana, ale ostatnio przez sesję i choróbsko nie było mnie za wizażu
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
hej Gargamelowa! rozumiem... nie szkodzi
![]() Cytat:
, ale skoro obiecalam to moge dorzucic Ci jakis inny gratisik moze mini deo lub mini pianke lub jakies probeczki Vichy?
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Irja
podobaja mi sie u Ciebie: -czarna bluzka z dl.rekawami (ta z klamerkami) -czarny welniany bezrekawnik golf jak bardzo popsuta jest ta klamerka? uniemozliwia zapiecie? rozpina sie? jesli mozesz to napisz mi prosze dokladne wymiary tych 2-och rzeczy... pozdrawiam! |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Wymiary napisałam na fotkach Obie rzeczy się rozciągają.Klamerka jest po prostu troszkę porysowana, z zapięciem i rozpięciem nie ma problemu ![]() Mnie się jedna czasami rozpinała, ale może dlatego, że mam za mały biust Zresztą niewiele miałam ją na sobie
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
mnie interesuje:
Nivea Hair Care diamond gloss Lakier do włosów diamentowy blask mini produkt 50ml, nowy Inglot Soft PRECISION konturowka do ust (62) 11cm - jaki to kolor??? Sephora sypki puder w pedzlu (do wykanczania makijazu i poprawek w czasie dnia) jest prawie caly MaxFactor puder sypki Translucent (transparentny) zostala na pewno ponad polowa L'oreal blyszczyk Glam Shine Sorbet (28 peach crystal) zostalo ponad 3/4 -Vichy Normateint- podklad do skory z niedoskonalosciami (25 NUDE) próbka 1,5ml, nowy jaką wg Ciebie miej więcej ma to wartość? tak żebym wiedziała za co się wymienić koło 50 zł? Jeżeli tak o proponuję mleczko l oreal i coś jeszcze do dobrania - co Ty na to?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomierze cos swojego w tych samych miejscach i odpisze Ci wieczorkiem, bo teraz jade do pracy:/ ble...ale zdaje mi sie, ze beda ok ja mam miseczke C- moze mi sie klamerka nie bedzie rozpinac![]()
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to będę czekała
![]() Ja mam mniejszy biust, więc myślę, że Tobie nie powinna się rozpinać
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja gruba nie jestem, ale Ty chyba jestes bardzo szczupla ja nosze standardowa "m", a te rzeczy sa chyba na typowe "s" ech... a tak mi sie podobaja
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak raczej co najmniej dwa razy tyle ze 100zl to na pewno- za sam puder Max Factora zaplacilam 50zl, a ten sephory kosztowal chyba 42zl obydwa sa prawie cale... blyszczyk kosztuje ze 30zl, kredka 15zl. Wiadomo, ze nie jest to nowe i nie wszystko jest pelne... (tego lakieru i probki Vichy to w ogole nie liczac) wychodzi duzo wiecej niz 50zl
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam fotki na sobie abyś mogła zobaczyć jak te rzeczy wyglądają na mnie
Każda z nich się sporo rozciąga i myślę, że na M również będą dobre, ale decyzje pozostawiam oczywiście Tobie ![]() A co do klamerek to zwróciłam teraz uwagę, że żadna się nie rozpięła i nawet nie zamierzała
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() straaaaasznie mi glupio, bo tak juz sie nastawilysmy obie i te wszystkie zdjecia... super z Ciebie targowiczanka! ![]() w zw. z tym, ze wlasnie tak mi niezrecznie w zw. z nasza nieudana wymianka przejzalam Twoje watki jeszcze raz i jestem jak najbardziej zainteresowana podkladem True Match (nawet kiedys uzywalam- dokladnie tego samego odcienia ) to moze jakos tu sie choc troche uda nam dogadac? chyba, ze podklad juz poszedl...jeszcze raz Cie straaaaasznie przepraszam! buzka! |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
~nana~
![]() Podkład chyba będzie wymieniony, także może po prostu innym razem uda nam się wymienić Pozdrawiam Cię serdecznie
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-Bourjois Effet Lumiere Trio D'ombres cienie do powiek (les bruns cuivres 41) i/lub -La Roche- Posay podklad Toleriane (13.sand beige) zostalo 3/4 pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u Ciebie interesuje mnie sporo po pierwsze odzywka Biosilka, ...jedwab Farouk'a tez ewentualnie i te cienie (odcienie zieleni-chyba nr 6)a takze: bialy topik ze srebrna nitka i zielona bluzeczka Marwin fascynuje mnie tez bluzko-sukienko cos tam ![]() napisz, ktorych z tych rzeczy najchetniej bys sie pozbyla
Edytowane przez ~nana~ Czas edycji: 2008-06-29 o 22:58 Powód: literowka:) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

...).
– dosłownie
, to z checia wkleje zdjecia)
no tak raczej co najmniej dwa razy tyle