|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękna, zadbana, wspaniała - kobieta doskonała!
Cytat:
Już nie pierwszy raz na wizażu formowała się grupa wyśmiewczyń w niektórych wątkach, np na Pazurkowym, gdzie w końcu modzi się zabrali za co niektóre konta i je zbanowali za tego typu posty jakie i w tym wątku się pojawiły. Żenada... Arala jestem z Tobą!
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo nawet. Naprawdę coś Cię w tym wątku rozdrażniło,zdenerwowało? Bo czytając Twój post mam wrażenie,że tak..? Na Wizażu wątki może zakładać kto chce i jakie chce-byleby się nie powtarzały. I wreszcie-przepraszam Cie bardzo,a dlaczego 15latka nie jest kobietą? Ja by, nawet powiedziala,że 10 latka to taka mała kobietka.. Śmiesznie było ale się skończyło. Podpisuję się pod Phdwao. Ja wiem,że wakacje,że głupawka ale już chyba powoli jest przekraczana granica z głupawki na niemiłe docinki w kierunku autorki wątku. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
Ale zaraz, zaraz. Wy zdaje się też teraz nie mówicie na temat więc de facto rozwalacie wątek
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Już punktuję...
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Wchodze na watek i co widze kolejne nabijanie sie z autorki
zgadzam sie z jula84 i phdwao. Co do watku, jesli sie wam on nie podoba to sie w nim nie wypowiadajcie, bo zamiast ciekawej dyskusji jest tu tylko bajzel. Nie wiem czy bedzie na temat, ale dla facetow kobieta idealna lub doskonala jak ktos woli to taka ktora urodzi dzieci, bedzie siedziala w domu sprzatala, prala, prasowala, a jak maz przyjdzie z pracy poda mu ciepłe kapcie i obiad na stoł, a wieczorem bedzie kochanka spełniajaca jego najskrytsze marzenia sexualne Ps Zapomniałabym dodac bedzie zawsze pieknie wygladała, nigdy nie bedzie marudzic ani kaprysic. |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam faceta, dla ktorego idealem bylaby wyzej opisana. no nie znam, jak babcie kocham.
|
|
|
#68 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() musze ci przyznac racje, a tak na marginesie to czytałam o tym kilka razy i zauwazyłam po nie ktorych facetach, ze o takiej kobitce marzaEdytowane przez agusiaAA 19 Czas edycji: 2008-06-23 o 17:30 Powód: poprawka |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam sie z toba lena niestety nie tylko o tym czytałam, ale i mialam na własnym przykladzie takiego partnera
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki lena za pocieszenie
No na szczescie w zesżłym roku z nim skonczyłam, a najlepsze bylo jego stwierdzenie, ze w jego wieku to juz najlepsza pora na dziecko mial 19, a ja 17 i bede musiala zostac w domu wychowywac dzieciaka, bo one sie ucza w przedszkolu przeklinania. Moj tato sie smial i mowil: Bedziesz agus kura domowa
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo... to niezle...w wieku 17 lat bylabys "kobitą doskonała".. tzn..."on by Cie nią zrobił"..
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Lenka powaznie mial 19lat chcial miec dzieci, bo jak to powiedzial: Juz sie w zyciu wyszalałem tzw imprezki, kumpli, popijawy juz mam za soba, wiec to jest dobry czas na dziecko, a zajmowac sie umiem, bo mojemu bratu jak sie syn urodzil to czasami sie nim zajmowałem, wiec wiem co i jak. Dodam jeszcze, ze byl damskim bokserem, ktory cwiczyl na mnie, a ojcem bylby zapewne doskonalym gdyby nasze dzieciaczki traktowal tak jak mnie
![]()
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest przerazajace...
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
No niestety takie zycie to bardzo przykre co mnie spotkalo, ale w tej chwili juz nie rozpaczam i tylko sie modle, zebym znowu nie trafiła na takie chłoptasia
. Co do watku szkoda, ze tylko my sie w nim wypowiadamy niestety przez pare kolezanek zapewne nie ktorym osoba odechcialo sie na niego wchodzic
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na watek,a tu widzę czystki.
czytałam posty dziewczyn,ale w żadnym nie widziałam zjadliwości,moze troszkę żartu. więc tak kobieta idealna to taka,która ma do siebie dystans,umie smiać się ze swoich wad.potrafi żartować i nie stroić fochów.umie przyjąć z pokorą krytykę i walczyć o swoje w dyplomatycznmy sposób. wyznacznikiem doskonałości nie jest ilość mycia ,czy umiejętność gotowania.każdy człowiek lubi co innego i ma różne zalety.trzeba umiec dostosować się do społeczeństwa i być o krok przed resztą. |
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łojj...są tacy. naprawde. mój brat chciałby mieć za żone piękną blondynkę o figurze modelki (broń boze kołkowate nogi- ma być idealna i to dlatego ciągle jest sam ![]() fajny w sumie wątek i zgadzam się, że w pewnym stopniu wszyscy, nie tylko kobiety, dążą do doskonałości. oczywiscie idealny nikt nie jest ale warto próbować.
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten to ma wymagania... ideałow nie ma,ani doskonałości.. prawda. ale próbowac sobie mozna...zawsze to jakis cel w zyciu..
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przefarbuję się,schudnę i bedę pięknie wyglądać i pachnieć.tylko on musi dużo zarabiać |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozatym idealna kobieta powinna sama zarabiać ok ja już bym chciała zobaczyć jakieś rady co do dążenia do doskonałości w końcu chyba taki był zamiar wątku
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Patenty na bycie idealną od strony wizualnej
znajdziesz w wątku "Patenty na bycie NAJ" http://www.wizaz.pl/forum/showthread...115587&page=30Jak to ![]() Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową! warszawianko, zapraszam na kawę. Natychmiast zmienisz zdanie, co do braku idealnych osób ![]() Ja wczoraj usunęłam plamę potruskawkową Vanishem w spray'u. Nie ma śladu Cytat:
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
Doskonałość jest nudna...aż tyle i tylko tyle.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Aralko! Jeśli chodzi o osiągnięcie doskonałości, to najbardziej ze wszystkiego polecam zapisanie się na kurs samby brazylijskiej
Serio. Ja chodzę od ponad roku i czuję się super. Mam wrażenie, że jestem bardziej świadoma swojego ciała, pewniejsza siebie, ładniejsza, że wiem jak się ładnie poruszać. I co najważniejsze, nic nie poprawia mi lepiej nastroju; wychodzę z treningu strasznie zmęczona, ale pełna energii i mam super humor A poza tym zainteresowałam się Brazylią (i nawet tam byłam , ale na pewno lubię siebie bardziej niż wcześniej. To już coś Pozdrawiam!
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samba byłaby ciekawa, tylko, że to jest chyba dość kosztowne, a ja oprócz tego chodzę już na śpiew i j. japoński. Ostatnio doszłam do wniosku, że nie zależy mi na 'wyglądaniu' dla chłopaków. Nie mam zamiaru ograniczać siebie przy nich. Jestem jaka jestem. Chociaż jest wiele rzeczy, które chciałabym zmienić. Mam pewien problem z organizacją Ciągle o czymś zapominam, gubię.Może macie jakiś sposób na to? Myślałam o założeniu może jakiegoś zeszytu aby sobie móc zapisywać co mam zrobić itp. Co o tym sądzicie?
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Podobno niektórym na brak zorganizowania pomaga korzystanie z plannera/kalendarza/organizera czy jak to się tam nazywa. Mnie, niestety, nie bardzo
ale spróbować warto. Zawsze pozostaje opcja bycia uroczo roztargnioną
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, ale jak ja już 2 razy zgubiłam komórkę, to nie wiem czy to takie urocze
![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

co Ci chodzi?nie rozumiem wątku itd. Ale to wszytko.

zgadzam sie z jula84 i phdwao. Co do watku, jesli sie wam on nie podoba to sie w nim nie wypowiadajcie, bo zamiast ciekawej dyskusji jest tu tylko bajzel. Nie wiem czy bedzie na temat, ale dla facetow kobieta idealna lub doskonala jak ktos woli to taka ktora urodzi dzieci, bedzie siedziala w domu sprzatala, prala, prasowala, a jak maz przyjdzie z pracy poda mu ciepłe kapcie i obiad na stoł, a wieczorem bedzie kochanka spełniajaca jego najskrytsze marzenia sexualne