![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chyba normalnie napiszę maila do mojego fotografa, żeby chociaż ze dwie niedzielne fotki mi przysłał, bo nie mogę się już doczekać, kiedy naciesze te moje "ślepe" oczyska ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
kładę się Dziewczynki
![]() dzisiejszy dzień obfitował w wiele wrażeń-na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() dobranoc-miłych snów dzasta110 jak tylko Ci prześle to wiesz oczywiście gdzie masz je wkleić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
dzasta110 w bukiecie było 16 róż a ile kosztował to tak naprawdę nie wiem bo płaciliśmy razem za przybranie Kościoła samochodu 3 butonierki wiązanki dla rodziców i bukiet dla mojego taty na cmentarz i chyba płatki róż wiec ciężko mi powiedzieć ale myślę że nie więcej jak 200-250zł ale mogę się mylić. Cieszę się że się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie mam je wkleić?? bo nie wiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 10stron w jeden dzien!
![]() jak skonczylam czytac to juz taka pora ze powinnam isc spac wiec tylko krotko: sprawa A---to w brak slow do takiego zachowania ![]() my zaczniemy "wisiec" w gablocie 29czerwca a zakonczymy 6lipca ![]() ![]() co do jakiegos fatum to kurcze ale rzeczywiscie cos w tym jest chyba...jak czytalam co pisalyscie to przkro mi bylo ze takie wypadki sie zdarzaly,ale teraz i u mnie w rodzinie jest pogrzeb...jutro...... zmarla mama mojego chrzestnego.... a jeszcze niedawno bylismy z zaproszeniami i bylo calkiem ok, fakt ze mowila ze na wesele nie przyjada bo zdrowie juz nie to ale trzymala sie dzielnie i zartowala i wysciskala nas oboje...zachwycala sie jaka z nas piekna pra a teraz jej juz nie ma i jutro pogrzeb ![]() no nic nie smuce juz watku i zmykam spac bo ledwo zipie...TZ zabral mnie znowu na roboty.... on z tatem robili brame na naszej dzialce a ja zabralam sie za grabienie skoszonej trawy,ale jako "lepsza pani z biura" ![]() zmykam spac dobranoc plotkary ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się kładę spać, muszę sprawdzić czy dobry zakup zrobiłam na allegro (koszulki nocne)
![]() Dziś się posprzeczaliśmy ale już wszystko super...On myślał że ja się obroną nie stresuję, ja nie chciałam gadać i wyszły hocki klocki. Cieszę się że go mam bo ze mną nawet świety by nie wytrzymał jak mówi moja mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja jutro jadę na miasto po południu kupić sobie klapki na lato. Normalnie masakra nic nie ma w sklepach ciekawego. Byłam m.in w CCC, Deichamnie i lipa ![]() Ahoj dziewuszki, dobranoc pchły na noc! ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry bobry
![]() Piękny dzień się szykuje a Wy śpicie? Albo do pracy pędzicie? Ja się jeszcze pomęczę z wykresami i siuuu do Promo. Masakra jakaś totalna ![]() M.a.r.t.a życzę udanych łowów. Ja też pójdę czegoś poszukać- ale właśnie japonek bo je uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||||
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() ![]() Odnośnie A..., jeżeli rzeczywiście zrobiła co zrobiła to szkoda gadać...to nawet nie wymaga komentarza. Ze spraw bardziej przyziemnych to wczoraj byliśmy u naszego DJ-a i bardzo dobrze, bo przynajmniej przestrzegłam go, że oczepiny mają być minimalne i że nie będę w nich biegać ani wskakiwać nikomu na plecy. Nie lubię takich zabaw, więc teraz jestem spokojna. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Kłótnie czasami są dobre, chociaż np u mnie jest ich ostatnio za dużo. Kłócimy sie prawie codziennie ![]() ![]() A buty? Zobacz sobie buty Venezia, mają piękne buty i klapki też (dużo drewniaków). Normalnie pół sklepu mogłabym zabrać ze sobą do domu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Witanko z upalnego Annemasse spac sie nie da taki skwar
![]() Ciesze sie ze sprawa A ucichla teraz juz w ogole lepiej ja zignorowac. Wspolczuje tym co pozegnaly bliskich, niestety smierc jest czescia zycia, a co do fatum nie mam juz watpliwosci W nocy mialam koszmar slubny, moja skunia byla paskudna i brazowa, kappucino ale w sumie byla tak przyozdobiona ze wygladala jak lach, normalnie nie w moim stylu , kwiatki i inne *******ki nawalone tego na brazowa kiece buerk, z samego rana spojrzalam pod worek na moja, aaaa i jeszcze buty miaalam o dziwo jasno zielone z ciemno brazowym czubkiem, no i jak tu twierdzic zze jestem normalna. ??? Muzyka juz skonczona wysylam dzis maila dj ![]() Ide tez na zakupy dzis pierwszy dzien wyprzedazy, karta bedzie chyba grzala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Witam moje Kochane
![]() ale piękny dzionek mamy- słoneczko świeci. ja za chwilkę urywam się z pracy i pędzę do krawcowej- chcę uszyć sukienkę i mam dylemat jeśłi chodzi o kolor. Pomarańcz czy Turkus-oba bardzo soczyste i intensywne. mam ciemne włosy i niebieskie oczy, jestem opalona. wklejam pierwowzór. pomóżcie Dziewczyny ![]() edit Lulu też mam takie koszmary-mamuśka mówi że to norma i żeby się nie przejmować to podobno na dobrą wróżbą-wszystkie tak intensywnie myślimy o ślubach i w nocy ma to swoje odbicie ![]() zazdroszczę wyprzedaży ![]() katathea ja bedę miec klasycznego francuza żelowego-bez zdobień ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-06-25 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
![]() lulu - ale sen, jakie szczęście, że ja baaaardzo rzadko pamiętam swoje sny ![]() liluś - pozwoliłam sobie obejrzeć Twoje zdjęcia ![]() ![]() katathea po takich zabiegach to i pewnie czujesz się jak szesnastka ![]() ![]() m.a.r.t.a. udanych zakupów życzę, ja lubię japonki, ale nie każde pasują na moją nogę, więc tak prosto też nie jest ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-06-25 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Witam Was w taki pekny poranek
![]() ![]() katathea ja planuje tez jakis delikatny francuski, no moze z jakims delikatnym zdobieniem jeszcze nie mam pomyslu co zrobie z wlosami, chcialabym miec chyba jakos lekko puszczone, bo nie chcialabym miec calym zwiazanych w koku, jakas delikatna i naturalna fryzurke najlepiej ktorej jeszcze nie wymyslilam... ![]() ![]() A wogole to sie przerazilam bo zostalo tylko 24 dni a ja w lesie... ![]() Zalacze zdjecia bizuteri jaka bede miec, moze troche nie wyrazne ale tak jakos wyszly ![]() A co do bukieciku to chyba wymysle taki bardziej przewieszajacy. Czy któras PM moze tez jest lipcowa...? ![]() ![]()
#75 |
Raczkowanie
|
a znalzła mi się fajna stronka , własciwie to i o fryzurkach i o manicure
![]() http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/ |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale za to u mnie tez grzeje slonecko nieziemsko a ja gnije w sklepie... coz zostaje mi solarka dzisiaj... ![]() ![]() lulu- mialam identyczny koszmar z kieca... buty nie pamietam jakie byly ale kieca zupelnie nie ta i do tego brazowa ![]() ![]() To nie jest normalne... ale co smieszniejsze mojemu TŻowi tez sie snil juz koszmar senny... ze nie mial zebow na przedzie ![]() LilStar- tez mi sie podobala ta sukienka i tez obstawialam za pomatnczem lub turkusem i kupilam zgaszony roz podobna do tej tylko dluga ![]() Jesli chodzi o pazurki to wkleje pare moich typow ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
cd.
![]()
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziekuej za ta stronke ![]() ![]() ![]() Agata R ja tez mialam koszmary o sukience, tez byla w innym kolorze, tylko u mnie rozowym ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
mi podobają się takie pazurki
![]() Agata R - ostatnie zdjęcie z pazurkami całkiem w moim guscie ![]()
Katathea ![]() My http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200503133341.png 03-08-2008 ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/f23c9d7ef8.png[ Łucja ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-11550.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-25 o 19:13 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
katathea , masz racje te twoje sa sliczne i te z ostatniego postu agatyR tez, a co myslicie zeby zrobic w miare prosty normalny french i tylko na jednym miec ozdobe?
wklejam moje typy, no nie koniecznie chodzi o ksztalt lopatkom podziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam. Ozdobione miałam tylko paznokcie na palcach serdecznych.
#82 |
Raczkowanie
|
mam skromna sukienke nie moge miec paznokci bogatszych niz kiecka wiec chyba to wybiore
![]() 1. Podczas podrozy do polskii mi sie pewnie zlamia 2. lakier mi sie nie trzyma 3. mam poprzeczne bruzdy |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
oooooo ?? ktos tez ma takie bruzdy? ![]() Masz jakies moze rozwiazanie na to dziadostwo? bo nie wyglada to ladnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
czesc koobietki
po tej całej akcji z serwerem nawet mi konto usuneło i musiałam sie na nowo rejestrowac szukałam swoich postow a tu zero masz babo placek i wszystko co pisałam i z wami klikałam stracone |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
a to moje czasem sa dlugawe w sumie to sa moce ( chociaz mam okresy ze lamie mi sie na plytce , rozdwajaja mi sie wtedy normalnie na srodku plytki ) a lakier bez polerowania nie wchodzi w gre
![]() moja mama ma sliczne i mocne paznokcie moj tata tez ma gladkie to ja po kim mam to sasiedzie ? ![]() winii to ja moze powiem od razu ze masz sliczna sukienke ( jesli nadal to ma byc ta) mialam podobna na moim cywilnym, tylko ze nie taka ladna jak twoja, bo na szybko w sumie bralam, gdybym miala kupowac i miala czas kupilabym ta wlasnie jest sliiiczna |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
pokaz swoja kiecke prosze Cytat:
tez mi sie podoba moja kiecka dzieki za ocenke ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-25 o 19:13 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
#90 |
Raczkowanie
|
mojej sukienki zdjecia juz wklejalam oto one raz jeszcze , i jeszcze moje zdjecie na cywilnym, sukienka miala nardukowany ten haft mowie wlasnie gorsza wersja twojej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.