Panny Młode 2008 cz. III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-24, 21:07   #61
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez agas Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a przepraszam że dopiero teraz odpisuje i musiałaś pytać 2 razy. Bukiet jest niesamowicie prosty to są różowe róże ale z takimi delikatnie zielonymi płatkami od zewnątrz tylko i gipsówka (to te białe drobne kwiatuszki). Ja ten bukiet tez podpatrzyłam na wizażu u jednej wizażanki wydrukowałam go i dałam w kwiaciarni zrobili identyczne bo jest prościutki a ma rzeczywiście dużo urok zwłaszcza na zdjęciach. Wklejam zdjęcie innej wiażanki (mam nadzieje że się nie pogniewa) i moje z tym bukietem tylko, że ja miałam mniejszy bo tak chciałam.
rzeczywiście piękny ten bukiet czy jest tam 13 róż, bo nie wiem czy dobrze policzyłam i jeśli można wiedzieć to napisz ile kosztował (a jeśli nie to spoko )

chyba normalnie napiszę maila do mojego fotografa, żeby chociaż ze dwie niedzielne fotki mi przysłał, bo nie mogę się już doczekać, kiedy naciesze te moje "ślepe" oczyska a jeszcze patrząc na te Wasze cudne fotki to już w ogóle...

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:44   #62
LilStar
Wtajemniczenie

kładę się Dziewczynki
dzisiejszy dzień obfitował w wiele wrażeń-na szczęście wszystko dobrze się skończyło

dobranoc-miłych snów

dzasta110 jak tylko Ci prześle to wiesz oczywiście gdzie masz je wkleić
Stary 2008-06-24, 21:48   #63
agas
Raczkowanie

GG do agas

dzasta110 w bukiecie było 16 róż a ile kosztował to tak naprawdę nie wiem bo płaciliśmy razem za przybranie Kościoła samochodu 3 butonierki wiązanki dla rodziców i bukiet dla mojego taty na cmentarz i chyba płatki róż wiec ciężko mi powiedzieć ale myślę że nie więcej jak 200-250zł ale mogę się mylić. Cieszę się że się podoba

Izka
agas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:56   #64
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
kładę się Dziewczynki
dzisiejszy dzień obfitował w wiele wrażeń-na szczęście wszystko dobrze się skończyło

dobranoc-miłych snów

dzasta110 jak tylko Ci prześle to wiesz oczywiście gdzie masz je wkleić
miłych snów ja przed snem chyba sobie jeszcze poczytam

a gdzie mam je wkleić?? bo nie wiem żartuje oczywiście, jeśli będę miała to wkleję, pod warunkiem, że będą ładne

Cytat:
dzasta110 w bukiecie było 16 róż a ile kosztował to tak naprawdę nie wiem bo płaciliśmy razem za przybranie Kościoła samochodu 3 butonierki wiązanki dla rodziców i bukiet dla mojego taty na cmentarz i chyba płatki róż wiec ciężko mi powiedzieć ale myślę że nie więcej jak 200-250zł ale mogę się mylić. Cieszę się że się podoba
dziękuję te ślubne bukiety są strasznie drogie

Stary 2008-06-24, 22:13   #65
katey
Rozeznanie

GG do katey

Wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 10stron w jeden dzien!
jak skonczylam czytac to juz taka pora ze powinnam isc spac wiec tylko krotko:
sprawa A---to w brak slow do takiego zachowania
my zaczniemy "wisiec" w gablocie 29czerwca a zakonczymy 6lipca pozniej wyglosza u mnie w kosciele to wtedy "spadniemy" z ambony

co do jakiegos fatum to kurcze ale rzeczywiscie cos w tym jest chyba...jak czytalam co pisalyscie to przkro mi bylo ze takie wypadki sie zdarzaly,ale teraz i u mnie w rodzinie jest pogrzeb...jutro...... zmarla mama mojego chrzestnego....

a jeszcze niedawno bylismy z zaproszeniami i bylo calkiem ok, fakt ze mowila ze na wesele nie przyjada bo zdrowie juz nie to ale trzymala sie dzielnie i zartowala i wysciskala nas oboje...zachwycala sie jaka z nas piekna pra a teraz jej juz nie ma i jutro pogrzeb niby to nie byla nasza bliska rodzina bo krew spolna nie jest ale zawsze byla to taka przyszywana babcia(najblizsza przyjaciolka mojej niezyjacej juz babci)... ehhh alez to zycie jest ........

no nic nie smuce juz watku i zmykam spac bo ledwo zipie...TZ zabral mnie znowu na roboty.... on z tatem robili brame na naszej dzialce a ja zabralam sie za grabienie skoszonej trawy,ale jako "lepsza pani z biura" raczki zaczely bolec i nie dalam rady dluzej bo jutro w robocie nie podniose dlugopisu....

zmykam spac
dobranoc plotkary

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 22:24   #66
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja też się kładę spać, muszę sprawdzić czy dobry zakup zrobiłam na allegro (koszulki nocne) Ciekawe co powie TZ?
Dziś się posprzeczaliśmy ale już wszystko super...On myślał że ja się obroną nie stresuję, ja nie chciałam gadać i wyszły hocki klocki.
Cieszę się że go mam bo ze mną nawet świety by nie wytrzymał jak mówi moja mama
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 22:38   #67
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

co do jakiegos fatum to kurcze ale rzeczywiscie cos w tym jest chyba...jak czytalam co pisalyscie to przkro mi bylo ze takie wypadki sie zdarzaly,ale teraz i u mnie w rodzinie jest pogrzeb...jutro...... zmarla mama mojego chrzestnego....
Oby już żadna z nas nie miała takich przykrych sytuacji jak m in. Ty.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ja też się kładę spać, muszę sprawdzić czy dobry zakup zrobiłam na allegro (koszulki nocne) Ciekawe co powie TZ?
Dziś się posprzeczaliśmy ale już wszystko super...On myślał że ja się obroną nie stresuję, ja nie chciałam gadać i wyszły hocki klocki.
Cieszę się że go mam bo ze mną nawet świety by nie wytrzymał jak mówi moja mama
Najważniejsze to umieć się pogodzić. Mała sprzeczka czasem jest potrzebna, oczyszcza atmosfera, mnie to nawet bardziej zbliża do partnera .

A ja jutro jadę na miasto po południu kupić sobie klapki na lato. Normalnie masakra nic nie ma w sklepach ciekawego. Byłam m.in w CCC, Deichamnie i lipa same japonki, a ja takich nie lubię. No nic jutro podbijamy pozostałe sklepy.

Ahoj dziewuszki, dobranoc pchły na noc!
Stary 2008-06-25, 06:08   #68
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry bobry
Piękny dzień się szykuje a Wy śpicie? Albo do pracy pędzicie?
Ja się jeszcze pomęczę z wykresami i siuuu do Promo. Masakra jakaś totalna
M.a.r.t.a życzę udanych łowów. Ja też pójdę czegoś poszukać- ale właśnie japonek bo je uwielbiam
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 06:17   #69
katathea
Raczkowanie

piekny dzień dzień dobry oczyszczanie cery juz za mną pielęgnacja kwasami owocowymi też, a więc bużkę mam jak 16 stka powiedzcie, czy zamierzacie "zrobić sobie paznokcie"? tzn jak? moja siostra - kosmetyczka - doradza mi całe mnostwo cyrkoni , ale to nie moje gusta, macie jakies pomysły, czy liczycie na natchnienie manikiużystki?
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 06:24   #70
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Heloł No no III część, nieźle, nieźle
Odnośnie A..., jeżeli rzeczywiście zrobiła co zrobiła to szkoda gadać...to nawet nie wymaga komentarza.
Ze spraw bardziej przyziemnych to wczoraj byliśmy u naszego DJ-a i bardzo dobrze, bo przynajmniej przestrzegłam go, że oczepiny mają być minimalne i że nie będę w nich biegać ani wskakiwać nikomu na plecy. Nie lubię takich zabaw, więc teraz jestem spokojna.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Dzisiaj rano dowiedzieliśmy się, że zmarł tata mojego Tz'ta Podobno ktoś go pobił.

Kiedyś pisałyśmy o jakimś fatum nad Pm2008. Na początku myślałam, że mnie to nie dotyczy, ale teraz... Tz nie był zbytnio związany a ojcem (pisałam kiedyś, że to nałogowy alkoholik), ale to zawsze ojciec.
Współczuję...

Cytat:
m.a.r.t.a przepraszam że dopiero teraz odpisuje i musiałaś pytać 2 razy. Bukiet jest niesamowicie prosty to są różowe róże ale z takimi delikatnie zielonymi płatkami od zewnątrz tylko i gipsówka (to te białe drobne kwiatuszki). Ja ten bukiet tez podpatrzyłam na wizażu u jednej wizażanki wydrukowałam go i dałam w kwiaciarni zrobili identyczne bo jest prościutki a ma rzeczywiście dużo urok zwłaszcza na zdjęciach. Wklejam zdjęcie innej wiażanki (mam nadzieje że się nie pogniewa) i moje z tym bukietem tylko, że ja miałam mniejszy bo tak chciałam.
Yhm, ta dziewczyna ok której podpatrzyłaś wyglądała super, bardzo mi się podobało, co oczywiście nie znaczy, że Ty wyglądałaś gorzej Obydwie wyglądałyście prześlicznie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

a jeszcze niedawno bylismy z zaproszeniami i bylo calkiem ok, fakt ze mowila ze na wesele nie przyjada bo zdrowie juz nie to ale trzymala sie dzielnie i zartowala i wysciskala nas oboje...zachwycala sie jaka z nas piekna pra a teraz jej juz nie ma i jutro pogrzeb niby to nie byla nasza bliska rodzina bo krew spolna nie jest ale zawsze byla to taka przyszywana babcia(najblizsza przyjaciolka mojej niezyjacej juz babci)... ehhh alez to zycie jest ........
Współczuję..., też miałam śmierć w rodzinie jakieś dwa miesiące temu, dlatego rozumiem.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Oby już żadna z nas nie miała takich przykrych sytuacji jak m in. Ty.

Najważniejsze to umieć się pogodzić. Mała sprzeczka czasem jest potrzebna, oczyszcza atmosfera, mnie to nawet bardziej zbliża do partnera .

A ja jutro jadę na miasto po południu kupić sobie klapki na lato. Normalnie masakra nic nie ma w sklepach ciekawego. Byłam m.in w CCC, Deichamnie i lipa same japonki, a ja takich nie lubię. No nic jutro podbijamy pozostałe sklepy.

Zgadzam się, już dosyć przykrości dla PM2008!!!
Kłótnie czasami są dobre, chociaż np u mnie jest ich ostatnio za dużo. Kłócimy sie prawie codziennie Fakt, umiemy się pogodzić ale jest mnóstwo niepotrzebnych nerwów. Zrzucam to na stresik przedmałżeński. Jeszcze 10 dni i mam nadzieję będzie lepiej

A buty? Zobacz sobie buty Venezia, mają piękne buty i klapki też (dużo drewniaków). Normalnie pół sklepu mogłabym zabrać ze sobą do domu
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 07:39   #71
lulucelo
Raczkowanie

Witanko z upalnego Annemasse spac sie nie da taki skwar
Ciesze sie ze sprawa A ucichla teraz juz w ogole lepiej ja zignorowac.
Wspolczuje tym co pozegnaly bliskich, niestety smierc jest czescia zycia, a co do fatum nie mam juz watpliwosci

W nocy mialam koszmar slubny, moja skunia byla paskudna i brazowa, kappucino ale w sumie byla tak przyozdobiona ze wygladala jak lach, normalnie nie w moim stylu , kwiatki i inne *******ki nawalone tego na brazowa kiece buerk, z samego rana spojrzalam pod worek na moja, aaaa i jeszcze buty miaalam o dziwo jasno zielone z ciemno brazowym czubkiem, no i jak tu twierdzic zze jestem normalna. ??? Muzyka juz skonczona wysylam dzis maila dj niech szuka

Ide tez na zakupy dzis pierwszy dzien wyprzedazy, karta bedzie chyba grzala a i tak musdze sie troche ograniczac bo dzieki tej przeprowadzce nie wiele na koncie
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 08:22   #72
LilStar
Wtajemniczenie

Witam moje Kochane

ale piękny dzionek mamy- słoneczko świeci.

ja za chwilkę urywam się z pracy i pędzę do krawcowej- chcę uszyć sukienkę i mam dylemat jeśłi chodzi o kolor. Pomarańcz czy Turkus-oba bardzo soczyste i intensywne. mam ciemne włosy i niebieskie oczy, jestem opalona. wklejam pierwowzór. pomóżcie Dziewczyny

edit
Lulu też mam takie koszmary-mamuśka mówi że to norma i żeby się nie przejmować to podobno na dobrą wróżbą-wszystkie tak intensywnie myślimy o ślubach i w nocy ma to swoje odbicie
zazdroszczę wyprzedaży

katathea ja bedę miec klasycznego francuza żelowego-bez zdobień

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-06-25 o 08:59
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 09:00   #73
dzasta110
Wtajemniczenie

dzieńdoberek

lulu - ale sen, jakie szczęście, że ja baaaardzo rzadko pamiętam swoje sny

liluś - pozwoliłam sobie obejrzeć Twoje zdjęcia i wg mnie to może ten turkusik wybierz

katathea po takich zabiegach to i pewnie czujesz się jak szesnastka a co do paznokci to jakoś pewnie będę miała zrobione, ale jak to jeszcze nie wiem, wyjdzie to chyba dopiero po rozmowach z kosmetyczką

m.a.r.t.a. udanych zakupów życzę, ja lubię japonki, ale nie każde pasują na moją nogę, więc tak prosto też nie jest

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-06-25 o 09:47
Stary 2008-06-25, 10:01   #74
...Skierka...
Zakorzenienie

Witam Was w taki pekny poranek no prawie poranek.....

katathea ja planuje tez jakis delikatny francuski, no moze z jakims delikatnym zdobieniem

jeszcze nie mam pomyslu co zrobie z wlosami, chcialabym miec chyba jakos lekko puszczone, bo nie chcialabym miec calym zwiazanych w koku, jakas delikatna i naturalna fryzurke najlepiej ktorej jeszcze nie wymyslilam... ale musze juz niedlugo isc na probna Macie moze jakis pomysl na taka fryzurkę?

A wogole to sie przerazilam bo zostalo tylko 24 dni a ja w lesie...

Zalacze zdjecia bizuteri jaka bede miec, moze troche nie wyrazne ale tak jakos wyszly I tu jest na szyje na raczke (bo nie bede miala rekawiczek) i kolczyki tez takie

A co do bukieciku to chyba wymysle taki bardziej przewieszajacy.

Czy któras PM moze tez jest lipcowa...?

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 10:38   #75
katathea
Raczkowanie

a znalzła mi się fajna stronka , własciwie to i o fryzurkach i o manicure
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/
Stary 2008-06-25, 11:07   #76
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Witam moje Kochane

ale piękny dzionek mamy- słoneczko świeci.

ja za chwilkę urywam się z pracy i pędzę do krawcowej- chcę uszyć sukienkę i mam dylemat jeśłi chodzi o kolor. Pomarańcz czy Turkus-oba bardzo soczyste i intensywne. mam ciemne włosy i niebieskie oczy, jestem opalona. wklejam pierwowzór. pomóżcie Dziewczyny

edit
Lulu też mam takie koszmary-mamuśka mówi że to norma i żeby się nie przejmować to podobno na dobrą wróżbą-wszystkie tak intensywnie myślimy o ślubach i w nocy ma to swoje odbicie
zazdroszczę wyprzedaży

katathea ja bedę miec klasycznego francuza żelowego-bez zdobień
jejku dpoiero teraz od 9 usiadlam zeby poczytac bo tyle roboty...
ale za to u mnie tez grzeje slonecko nieziemsko a ja gnije w sklepie... coz zostaje mi solarka dzisiaj... bo jak wyjde o 5 ze sklepu to juz licho grzeje

lulu- mialam identyczny koszmar z kieca... buty nie pamietam jakie byly ale kieca zupelnie nie ta i do tego brazowa przeplakalam przez sen cala noc
To nie jest normalne...
ale co smieszniejsze mojemu TŻowi tez sie snil juz koszmar senny... ze nie mial zebow na przedzie

LilStar- tez mi sie podobala ta sukienka i tez obstawialam za pomatnczem lub turkusem i kupilam zgaszony roz podobna do tej tylko dluga

Jesli chodzi o pazurki to wkleje pare moich typow zdecyduje sie na cos w stylu pierwszego i drugiego zdjecia areszte wklejam moze kogos zainspiruje
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:09   #77
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

cd.
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:19   #78
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
a znalzła mi się fajna stronka , własciwie to i o fryzurkach i o manicure
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/

Bardzo dziekuej za ta stronke napewno sobie cos tu wybiore bo tyle tu tych fryzur i takie ladne chyba te mi sie jakos naraie najbardziej rzucily w oczy

Agata R ja tez mialam koszmary o sukience, tez byla w innym kolorze, tylko u mnie rozowym Dodatkowo jak ja zamowilam cieszylam sie ze tak mi sie podoba, a jak zblizal sie termin 1 przymiarki to spac nie moglqm i plakac mi sie chcialo ze jednak juz mi sie nie podoba i ze wybralabym teraz zupelnie inna ale po 1 przymiarce mi to juz minelo zobaczylam sie z niej, ze ladnie chyba wygladam no i ze nie jest rozowa a tak jak mialo byc- biala

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 11:49   #79
katathea
Raczkowanie

mi podobają się takie pazurki

Agata R - ostatnie zdjęcie z pazurkami całkiem w moim guscie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-25 o 19:13 Powód: post pod postem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 12:28   #80
lulucelo
Raczkowanie

katathea , masz racje te twoje sa sliczne i te z ostatniego postu agatyR tez, a co myslicie zeby zrobic w miare prosty normalny french i tylko na jednym miec ozdobe?

wklejam moje typy, no nie koniecznie chodzi o ksztalt lopatkom podziekuje
Stary 2008-06-25, 12:32   #81
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
co myslicie zeby zrobic w miare prosty normalny french i tylko na jednym miec ozdobe?
Ja tak miałam. Ozdobione miałam tylko paznokcie na palcach serdecznych.
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 12:40   #82
lulucelo
Raczkowanie

mam skromna sukienke nie moge miec paznokci bogatszych niz kiecka wiec chyba to wybiore i skromna ozdoba, a pozatym mam dosc dluga plytke paznokcia ( to rozowe) i dosc mocne sa ale niestety cos pewnie bede musiala z nimi zrobic bo

1. Podczas podrozy do polskii mi sie pewnie zlamia
2. lakier mi sie nie trzyma
3. mam poprzeczne bruzdy
Stary 2008-06-25, 12:45   #83
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
mam skromna sukienke nie moge miec paznokci bogatszych niz kiecka wiec chyba to wybiore i skromna ozdoba, a pozatym mam dosc dluga plytke paznokcia ( to rozowe) i dosc mocne sa ale niestety cos pewnie bede musiala z nimi zrobic bo

3. mam poprzeczne bruzdy
To masz podobny problem jak ja. Klasyczny frencz naprawdę super wygląda na ślubie. Jeśli się potem robi zdjęcia, to ozdobą dłoni jest obrączka i pierścionek zaręczynowy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 12:48   #84
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
Agata R - ostatnie zdjęcie z pazurkami całkiem w moim guscie
Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
To masz podobny problem jak ja. Klasyczny frencz naprawdę super wygląda na ślubie. Jeśli się potem robi zdjęcia, to ozdobą dłoni jest obrączka i pierścionek zaręczynowy.

oooooo ?? ktos tez ma takie bruzdy? , a powiedz mi skad ci sie to bierze bo u mnie nie wiadomo. niby poleruje czasem, ale nie chce ich oslabiac, wiec niec nie robie ale lakieru tez nie za bardzo nosze bo i tak nie trzyma sie wcale;

Masz jakies moze rozwiazanie na to dziadostwo? bo nie wyglada to ladnie
Stary 2008-06-25, 12:51   #85
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:

oooooo ?? ktos tez ma takie bruzdy? , a powiedz mi skad ci sie to bierze bo u mnie nie wiadomo. niby poleruje czasem, ale nie chce ich oslabiac, wiec niec nie robie ale lakieru tez nie za bardzo nosze bo i tak nie trzyma sie wcale;

Masz jakies moze rozwiazanie na to dziadostwo? bo nie wyglada to ladnie
Nie wiem. Chyba to dziedziczne, bo moja mamcia też tak ma. Niestety nie wiem, jak sobie z tym radzić. Najgorzej, że w miejscu najmocniejszej bruzdy zawsze pęka mi paznokieć. Od dawna nie mam długich, a lakier to "od święta"
Stary 2008-06-25, 13:02   #86
wiiniii
Rozeznanie

czesc koobietki
po tej całej akcji z serwerem nawet mi konto usuneło
i musiałam sie na nowo rejestrowac
szukałam swoich postow a tu zero
masz babo placek
i wszystko co pisałam i z wami klikałam stracone
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 13:03   #87
lulucelo
Raczkowanie

a to moje czasem sa dlugawe w sumie to sa moce ( chociaz mam okresy ze lamie mi sie na plytce , rozdwajaja mi sie wtedy normalnie na srodku plytki ) a lakier bez polerowania nie wchodzi w gre

moja mama ma sliczne i mocne paznokcie moj tata tez ma gladkie to ja po kim mam to sasiedzie ?

winii to ja moze powiem od razu ze masz sliczna sukienke ( jesli nadal to ma byc ta) mialam podobna na moim cywilnym, tylko ze nie taka ladna jak twoja, bo na szybko w sumie bralam, gdybym miala kupowac i miala czas kupilabym ta wlasnie jest sliiiczna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 13:06   #88
wiiniii
Rozeznanie

Smile

Cytat:

3. mam poprzeczne bruzdy

pokaz swoja kiecke prosze

Cytat:
a to moje czasem sa dlugawe w sumie to sa moce ( chociaz mam okresy ze lamie mi sie na plytce , rozdwajaja mi sie wtedy normalnie na srodku plytki ) a lakier bez polerowania nie wchodzi w gre

moja mama ma sliczne i mocne paznokcie moj tata tez ma gladkie to ja po kim mam to sasiedzie ?

winii to ja moze powiem od razu ze masz sliczna sukienke ( jesli nadal to ma byc ta) mialam podobna na moim cywilnym, tylko ze nie taka ladna jak twoja, bo na szybko w sumie bralam, gdybym miala kupowac i miala czas kupilabym ta wlasnie jest sliiiczna

tez mi sie podoba moja kiecka
dzieki za ocenke

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-25 o 19:13 Powód: post pod postem
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 13:12   #89
agagmm23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość

Czy któras PM moze tez jest lipcowa...?

A ja lipcowa 26 lipca

agagmm23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 13:15   #90
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
pokaz swoja kiecke prosze
Cytat:
Napisane przez wiiniii Pokaż wiadomość
tez mi sie podoba moja kiecka
dzieki za ocenke

mojej sukienki zdjecia juz wklejalam oto one raz jeszcze , i jeszcze moje zdjecie na cywilnym, sukienka miala nardukowany ten haft mowie wlasnie gorsza wersja twojej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości