![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
WItam w nowym wątku...
Wczoraj musiałąm zjeść obiad u teściowej... Na pewno był na smalcu... Jedno tylko zrozumiała... Zero tłuszczyku na ziemniakach i zero bułeczki na fasolce szparagowej... Po weselu zostało mi jeszcze 0,3 kg a potem odchudzamy się na spokojnie dalej...
#62 |
Rozeznanie
|
Witam kochane Wizażanki
![]() Mi wczoraj wieczorem prąd ucieli na 4 godziny i czuwałam tak sama przy świeczce, zastanawiając się jakie to ciacho Marzenki wyszło ![]() ja chyba jutro je zrobię, albo pojutrze ![]() Marzeniotko możesz mi na slim liście dopisać jeden kilogram w dół? ![]() Zameldowana, teraz idę szykować śniadanko ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja wypiłam wielką kawę i lecę robić grzeczne śniadanie
![]() ![]()
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Marzenko ale avek
![]() ![]() Ech wracam do Was ze skulonym ogonkiem po 3 grzesznych dniach ![]() Milego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8004734]Ja u siebie w Carrefour express znalazlam nawet odtłuszczone
![]() A ja znalazłam również odtłuszczone, tyle, że w PoloMarkecie ![]() Tatko pojechał do znajomego po czereśnie, oby były z robakami, jedyna rzecz, która może mnie powstrzymać od ich zjedzenia ![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety Carrefoura mam na drugim końcu miasta...
#69 | |||
Zakorzenienie
|
eio dziołszki!
wróciłam ze sklepu i z pracy, bo niestety ale już wieśniaków nie miałam ![]() mój dzisiejszy "obiad" jest tak beznadziejny, że załamać się idzie, tzn. 20 dag ciastek i rożek czekoladowy, przepraszam, ale wracając byłam tak głodna, że myślałam, że nie dojdę do domu, ale nie ma co w kuchni już czerwona herbata się parzy ![]() 7.10 malutko sałatki z 1 kawałkiem razowego i homo 11.30 2 kawałki razowego z chudym plasterkiem polędwicy 17 ww "obiad" ale wiecie, co dzisiaj jak moja koleżanka jadła śniadanie to się załamałam ![]() otóż: banan, bułka z masłem i serem żółtym, rogal z nadzieniem truskawkowym, duży jogurt owocowy pitny ![]() ![]() ..więc kocham swoje ciało. ![]() ![]() aa i jeszcze coś, otóż dzisiaj doszłam do wniosku, że ja w wakacje to umre, po prostu umrę z wykończenia ![]() *z koleżanką zapisuję się na fitness (2 x w tyg) *będę chodziła na zajęcia z hip-hopu (przez 5 dni, po 4 godz dziennie) *codziennie (jak na razie) pracuje u ogrodnika, po 8h *codziennie będę biegać z bratem (od pon) po 4-5 km ![]() Domi22 ja też jadę na Słowację, na baseny <3 Ty kiedy ? bo ja na przełomie lipca i sierpnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() całuję Was w noski ![]() ![]() edit: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8004779]Marzenko ale avek ![]() ![]() [/quote] dziękuję ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
marzenko faktycznie avat super, masz cudna figure.
ja sie dzis wazylam i kurcze tez tydzien nie nalezy do najlepszych, otoz spadlo mi tylko 0,4 kg i 0,2 kg tt w sumie sie nie zalamuje bo cos jednak spadlo, lepiej nich spada powoli niz w ogole. ale napewno wiem ze I faze wydluzam o tydzien bo jednak grzeszylam poza tym ja w ogole glodna nie jestem, prawie nic nie jadam... moze dlatego nie chudne bo nie jadam
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja figurka potrzebuje jeszcze kilka korekcji. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Witam
Marzeniatko a co to za Slim LISTA? Ale zacofana jestem. Nie widzialam nawet jej. Ale jak cos to wpisz mi 57kg. narazie ![]() u mnie dzis oK. Oczywiscie nie typowo według SB ale po mojemu było dobrze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Witam plazowiczki
![]() Ja rowniez zabiegana, bedziemy sie przeprowadzac i juz znalezlismy domek wiec troche spokoju az do 12 lipca ![]() Biegam na silownie (jak na razie juz 3 razy w tym tygodniu). Znalazlam swietny trening na brzuch na forum Fitness i wciele go w zycie jak tylko sie przeprowadzimy bo wtedy tez zakupie wszystkie ciezarki i maty ktorych potrzebuje ![]() Ciagle sie wstydze wejsc na wage ![]() Bo rano przed silownia duzo ludzie, a po treningu to jestem pelna wody ![]() Moze w niedziele jak bedzie mniej ludzi. Marzenko ja tez mysle ze jestes kosmita. Ja jestem pelna podziwu dla siebie ze ide rano na silownie, do pracy a potem mam jeszcze sile zakupki zrobic i przygotowac obiad, luncz i sniadanie ![]() Milego popoludnia plazowiczki! PS. Zjadlam dzis 2 male jablka i kromke chleba. To tak z tych niedozwolonych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
moze zastosuje zasade mż + sb ale w jakich granicach kalorycznych mam sie trzymac? no i caly czas zastawiam sie nad niełaczenia wklejam przepis z pierwszego dnia tej diety nielaczenia
SNIADANIE: kromka chrupkiego pieczywa, pol malego swiezego ogorka, natka pietruszki, maslo, sol i pieprz Pieczywo posmarowac maslem, ulozyc na kromce pokrojony ogorek, posypac natka, doprawic DRUGIE SNIADANIE: kubeczek gestego jogurtu naturalnego, lyzeczka miodu Jogurt wlac do filizanki, wymieszac z miodem. OBIAD: RYBA Z RUSZTU Z SALATKA Z KAPUSTY KISZONEJ: 100 g swiezej ryby, 3 lyzki kiszonej kapusty, pol malej cebuli, lyzeczka oleju, maslo, cytryna, tymianek, sol, natka pietruszki Rybe oczyscic, posolic, natrzec tymiankiem, skropic sokiem z cytryny. Odstawic w chlodne miejsce na pol godziny. Posmarowac z obu stron maslem, ulozyc na ruszcie, piec 15 min. w temp. 190st.C. Posypac natka. Kapuste i cebule pokroic, dolac olej, wymieszac. PODWIECZOREK: 1/4 filizanki ryzu, jablko, banan, mandarynka, cynamon Ryz ugotowac, ostudzic. Owoce obrac, drobno pokroic. Wymieszc z ryzem, posypac cynamonem. Wstawic do lodowki na 15 min. KOLACJA: SALATA PO FRANCUSKU: pol glowki salaty, lyzka soku z cytryny, 3 lyzki oliwy lub oleju, sol i pieprz Salate umyc, osaczyc i pokroic. Oliwe i sok z cytryny wymieszac, doprawic do smaku. Salate polac przyrzadzonym sosem.
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Marzenko, na baseny jade w pierwszej polowie lipca tylko nie wiem czy do Popradu czy do Oravic. Wie ktos moze gdzie jest lepiej? ![]() Co do kalorycznosci posilkow to kiepsko sie na tym znam...ale powiem Ci co jem. Wczoraj S, wiesniak i pomidor O. tunczyk z jajkiem i kalafior K. dwa zawijaki z szynki i salaty Ale zwykle jest tego wiecej troszke np. jeszcze wiesniak ![]() dzisiaj S. 2 zawiajski z szynki i salaty + pomidor II S. Kawa z mlekiem + lody ![]() ![]() ![]() P.ok. 16. jogurt nat z platkami migdalow O.18. filet z kurczaka + kalafior Ogolnie staram sie jesc 3 - 4 razy dziennie. W tym tygodniu ograniczylam owoce i grzeszki (poza dzisiejszymi lodami ![]() ![]() Ale najwazniejsza wiadomosc - zdalam egzamin licencjacki!!!!!! ![]() ![]() ![]() Nask gratuluje znalezienia domku ![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
ja chyba jem wiecej na pwno ostatnio to wogole jem tak jakbym nie była na diecie zrobilam sobie przerwe ale od jutra znowu bede grzeczna
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Domi gratuluje
![]() ![]() a basen w Popradzie najlepszy! ![]() edit: Domi, skarbie Ty mało jesz.. mało.. |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Mowisz, ze Poprad lepszy...hmm...musze to przemyslec
![]() 1. stresowalam sie od tygodnia tym egzamem, wiec na jedzenie kompletnie nie mialam ochoty. 2. całymi dniami sie uczyłam i nie mialam czasu na jedzenie albo o nim po prostu zapominalam. 3. Musialam jakos zbic wage, bo bym wpadla w jakas depresje przez ten zastoj. Teraz bede miala wiecej czasu, wiec i wiecej cwiczen i jakies dobre jedzonko czesciej bede robila. Chce oczywiscie caly czas zrzucac kilogramy i nie dopuscic do wzrostu wagi, wiec postaram sie jesc ladniej i bardziej konkretnie. Ale co najlepsze zauwazylam, ze jak jem mniej to nawet nie mam za bardzo ochoty na jedzenie i ciagle czuje sie najedzona ![]() No, ale Marzenko ja zauwazylam, ze Ty tez jesz bardzo malutko i pewnie dlatego siegasz po ciastka ![]() Cykada i Marzenka dziekuje ![]() km_kl czasem przerwa od diety jest potrzebna, tylko trzeba uwazac zeby nie rzucuc sie na jedzenie, szczegolnie to niezdrowe... Kalliste tez mam ten problem - forum na wizazu uzalenia!! ![]() elffee najwazniejsze, ze waga leci,a nie ma zastojow. Ja chyba po miesciacu zrzucilam 1kg i bylam taka happy! wiec jak 0,4 kg na tydzien to jest naprawde dobrze no i prawidlowo! ![]() IR1988 - witamy ponownie, heh...będzie dobrze ![]()
#81 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór moje Panie
![]() Ja włąsnie po kolacji... a ogólnie mój jadłospis, to nadal nie jest do końca I fazowy, ale okres dwóch tygodni się powoli kończy więc będę schodziła na dwójeczkę ![]() I: Jajecznica z dwóch jajek z małą cebulą i dużym pomidorem. II: 2 małe garście czereśni III: Udko z kuraka pieczone bez skóry, trochę mizerii, trochę sosu słodko-kwaśnego ze słoika i dwa ogóry małosolne. IV: Plasterek szynki i ogóras małosolny, chwile później zapiekanka kalafiorowa (dużo jej zjadłam bo jest pyszna, praktycznie I fazowa, tylko ten ser nie light :P) Oprócz tego z 10 truskawek w ciągu dnia ![]() No cóż pomijając owoce to prawie I fazowo ![]()
#82 |
Zakorzenienie
|
Domi, te ciasteczka to już byś mogła mi wybaczyć :P ja nie pamiętam kiedy ostatnio zgrzeszyłam
![]() ![]() a mało jem od rana , bo ja nie lubię jeść rano, a w pracy nie mam za dużo czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze ze waga nie stoi w miejscu tylko jednak spada
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#86 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A fasolka szparagowa....mniam mniam (oczywiście bez bułki i tłuszczu). Jeszcze nie jadłam w tym roku...może jutro kupię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do Twoich planów wakacyjnych Marzeniątko, to ja bym z pewnością wymiękła ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
ja caly czas jestem, pojawiam sie i sprawdzam czy ktos cos napisal
![]() wlasciwie to powinnam skonczyc w poniedzialek I fazie ale jak juz wczeseij napisalam to potrzymam dluzej bo grzeszylam np wczoraj zjadlam 4 bulki!!!! jakos tak za mna cos chodzil ze musialam.
#88 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A oto mój tegi jedłospis
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Teliczku nie ładnie marzenkę od kosmitów wyzywać.
![]() ![]() ![]() aa i jeszcze jedno.. "cycek kutaka" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
km_kl czasem przerwa od diety jest potrzebna, tylko trzeba uwazac zeby nie rzucuc sie na jedzenie, szczegolnie to niezdrowe...
no własnie tak bylo ze mna ale jutro grzecznie wroce do pierwszej fazy a potem sie zobaczy w koncu to nie dieta ale sposob zycia a o tej ksiazce to tez pomysle bo wogole nie wiem co jesc Kalliste tez mam ten problem - forum na wizazu uzalenia!! ![]() z tym tez sie zgodze elffee najwazniejsze, ze waga leci,a nie ma zastojow. Ja chyba po miesciacu zrzucilam 1kg i bylam taka happy! wiec jak 0,4 kg na tydzien to jest naprawde dobrze no i prawidlowo! ![]() a to motywuje IR1988 - witamy ponownie, heh...będzie dobrze ![]() dołączam sie
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.