![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam obie wersje Coco M. Natomiast Allure Sensuelle... no właśnie, przypomniało mi się... Chance eau Fraiche nie jest jedynym zapachem Chanel, którego nie cierpię... ![]() Jestem w szoku, że komuś się one kojarzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() jeno jeszcze musze potestowac, bowiem Sensuelle maja przeciez taka charakterystyczna nute plesniowa - i pytanie czy ja aby te nute czulam takze w Coco M. EDT, bo to byloby doprawdy dziwne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
spin doctor
|
Jakiś czas temu widziałam na półce w Marionnaud Allure Sensuelle również w wersji edt, ale nie testowałam. Ja miałam tylko edp. Czy ktoś mógłby te wersje porównać. Siarko, tak sobie pomyślałam, że może wąchałaś Allure S właśnie edt.
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Ja również zaliczam się do Chanel0-maniaczek. W swoim życiu miałam (w zasadzie wciąż mam) bardzo długi romans z Allure EDT, EDP i ekstraktem. Co ja mówię, jaki romans, toż to stały związek był
![]() ![]() Ostatnio z Chanel uwielbiam nosić również Coco Mademoiselle EDP, poluję na no. 5 eau Premiere. Bardzo cenię klasyczną Piątkę, lubię Cristalle EDT (niestety na mnie mega ulotny). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się szanelki
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
No i klamka zapadła - flacha kupiona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Cisza taka tutaj, a ja właśnie kupiłam Chanel Cristalle eau verte EDT, i jestem ciekawa czy one będą w regularnej sprzedaży, na all są testery w dobrej cenie i nie wiem, czy robić zapasy, pani w Douglasie mnie straszyła, że mają ostatnią falszkę i mimo zamówienia nie dostały więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.