|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dieta białkowa-skuteczna???
czesc dziewczyny a wiecie cos o diecie 3d??? Kupilam ta diete i stosuje ja juz 3ci dzien mam juz 1 kg za soba
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co wszystko to praktycznie co w kazdej diecie bialkowej przez 5 dni jesz bialko po 5tym dniu co drugi dzien warzywa nie jest taka specjalna 2gi raz nie kupilabym jej ale decyzja nalezy do ciebie
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- 5ty dzien diety bialkowej 2.5kg mniej (tylko )
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
ja rowniez bym prosila o liste tych produktow
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- hej dziewczyny znalazlam fajna stronke gdzie są do pobrania ksiazki ''Pierre Dukan - Nie potrafie schudnac'' i ''Pierre Dukan - 350 przepisow - Indeks potraw'' w folderze ''Dukan'' mozna to pobrac (tylko trzeba sie zarejestrowac, zajmie to wam 1min) tam jest wszystko opisane co jak stosowac i na pewno sam autor diety nie wprowadzi was w błąd. Ja juz pochlaniam ksiazke mam nadzieje ze od przyszlego tygodnia zaczne ją stosowac Powodzenia ![]() a oto link do stronki http://cho mikuj.pl/calineczkazbajki/szczup*c5*82o+i+zdrowo Edytowane przez Bunia93 Czas edycji: 2011-01-18 o 21:16 |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
hej jestem bardzo chyda inzauważyłamzże to pewnie przez to że jem za duzo białaka czymogli byście mi napisać które produkty mają to białko
bardzo prosze pilne\ |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
witam....
czytam ten watek juz którys raz...jestem na diecie podonej do białkowej ,ale dziwie sie ze tak ja krytykujecie...ja swoja dostałam od kardiologa-wiec dlaczego mialaby byc zla??chudnie sie na niej okolo 3 kg tygoniowo....musze zjechac 12 kg wiec przedemna miesiac wyrzeczeń... ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- teraz waze 82 kg...mój cel to 70 narazie ,mam 169 wzrostu....czy ktos zacznie zemna od dzis??podam meni dla chcacych...
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Generalnie, to dieta białkowa jest o tyle skuteczna, że białko jest po prostu sycące i nie musimy tak dużo jeść. Nie można natomiast codzienne jeść tego samego, co sugeruje post założycielki wątku (jeden jadłospis), bo nikt by długo nie wytrzymał. Tabelę produktów (mięs, ryb, warzyw, owoców, orzechów) wysokobiałkowych można znaleźć tu: http://bogate-w-bialko.blogspot.com/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

)