![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Kobiety a ich traktowanie...
Nie no, wiesz, bardziej myślę o tym, i żartobliwie zresztą, że nie zaszkodzi, podobnież..., zachwycić się, jak to pięknie złote chłopcze wannę potrafiło przepchać. <Btw, przypomniała mi się szamponowa scena z Misia, i wyszczerzony Stasiu Tym...
![]() Tak naprawdę, to kobiety przecież wszystko same potrafią zrobić, powieszenie półki to nie jest żadne odczytanie DNA ![]() Mężczyźni o tym najwyraźniej świetnie wiedzieli, stąd trzymali kobiety w domach przez stulecia i kazali owijać im się w plandeki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
...zgadzam się z tym,że takie traktowanie dzieje się często za przyzwoleniem kobiet. Na początku bywa pięknie, ale często zanim się obejrzymy facet włazi nam na głowę. Nigdy nie sądziłam, że i mnie to spotka, a jednak zauwazyłam ostatnia. Otrzeźwiałam na szczęście i chwała za to, błyskawiczne bolesne cięcie...Nie było to łatwo. Od tego niefortunnego zdarzenia jestem ostrożniejsza. Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Ja nie wiem czy wszystkie się cieszą... Kiedyś nausznie doświadczyłam opinii kobiety, która powiedziała, że jak facet od czasu do czasu nie uderzy partnerki, to jest
cio-ta...Najprawdopodobniej było usprawiedliwienie ciemnych okularów, które zwykła od czasu do czasu nosić bez względu na panująca aurę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Nie wierzę,że kobiety lubia być bite.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Chłopak przyjdzie i nie pozna.
![]() Wątek mu rośnie niczym ciasto drożdżowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
tez w to nie wierze :P wiadomo, ze chciala usprawiedliwic to ze jest bita
![]()
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się w pełni z Hultajem. Jęsli kobieta nie ma do siebie szacunku i mało od siebie wymaga, to będzie mało wymagać od partnera i będzie pozwalać na złe traktowanie. Kobieta odważna, ze swoimi zainteresowaniami, z konkretnym słowem, z mocnym charakterem, odważna, samowystarczalna finansowo i ze swoim życiem i jego przyjemnościami będzie lepiej taktowana niż ta uległa, przepraszająca że żyje czekająca tylko aż misiu zadzwoni i myśląca wkółko o nim i nie mająca swojego życia tylko żyjąca jego. Kobieta szanująca się jest bardziej pociągająca niż kobiet 'ciapa'.
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Wszystko przed Tobą...
![]() ![]() Tak w ogóle pisząc wcześniej o kastracji ;-) nie tyle chodziło mi to, by zachwycać się nad wyczyszczonym kiblem, ale bardziej o to, że nie ma co 'przedabrzać' ;-) w żadną stronę i robić afery, jak facet otwiera ci drzwi. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Hmm zrobię mały offtop, ale zastanawiam się po co Szarp założył taki wątek. Tak naprawdę to ile ludzi tyle opinii i takie dyskusje są bezużyteczne. Wydaje mi się, że autor lubi prowokować bezcelowe dyskusje na wizażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w kazdym temacie wypowiadajace sie osoby maja rozne opinie... więc kazdy temat bylby bezuzyteczny ;p
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Bo za wszelką cenę chcą mieć faceta i już... Teraz takie czasy, że dziewczyny same wskakują chłopakom do łóżka... I wymagaj tu potem, żeby cię szanował
![]()
![]() |
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
Szkoda, że niektóre dziewczyny nabierają rozsądku dopiero po tym, jak zostaną skrzywdzone. Często nie słuchają rad innych kobiet, które same doznały zawodu. Niestety, takich dziewczyn ostrożnych zawczasu jest chyba jeszcze mniej niż dziewic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bo większosc musi sie przejechac na wlasnych doswiadczeniach, by uwierzyc... takie juz są niektore kobiety
![]() |
![]() |
#78 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wypowiedź w tej kwestii Signomi również jest trafna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Niektóre kobiety, tak jak już pisaliście, sobie pozwalają i to widać...zamiast raz dać do zrozumienia facetowi,to mu przebaczają i jeszcze mu coś kupią. Faceci czasem bardzo na naszą psychikę wpływają. Potraktują nas jako przedmiot,a później takie rzeczy nagadają,że to my winnymi sie stajemy...
Lecz czasem dziewczyny nie mają na to wpływu,to wtedy jest jedno rozwiązanie. KONIEC z nim.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Tak to juz jest - swiat prymitywnych mezczyzn kreci sie wokol seksu a prymitywnych kobiet wokol facetow. Stad to zachowanie kobiet - facet moze ruchac wszystko a kobieta zaprze sie na jednego "skarbeczka"
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Jedna dziewczyna coś odmówi, to już jest nie dobra. Ale jak on cały czas odmawia to jest fajnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Wśród facetów, znam takich "aniołków", którzy teoretycznie w żaden sposób nie skrzywdziliby swojej kobiety. Jednak, jak im się przyjrzeć bardziej wnikliwie, u każdego z nich występuje ten sam instynkt "dysponowania". Tak więc dziewczyny, miejcie oczy szeroko otwarte.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy moze zyjesz w przekonaniu (nie sprawdzajac jeszcze w praktyce)ze jestes jedynym wyjatkiem Wiemy o sobie tyle na ile nas sprawdzono ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
a podobnież faceci równie uczuciowi, co kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Mój zazwyczaj tak robił.
Ja cos do niego miałam i mu to mówiła, to zaraz on mi wyskakiwał z jakąs pierdołą tak ją ulepszył i w ogóle ze to ja sie tą winną czułam,ale po chwili chyhba to przemyślał i zawsze przepraszał za te słowa ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
No cóż, użyłem takiego pojęcia, aby w miarę precyzyjnie określić to co sam poniekąd odczuwam. Określenie to jest wypadkową wielu znaczeń.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Te płaszczenie sie kobiet do facetow może brac sie z braku akceptacji samej siebie, niedowartościowania swojej osobowości.
![]() |
#89 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Dot.:
Tak się składa, że faceci często chowają do kieszeni swoje własne ego, a nawet o nim zapominają po to, żeby zdobyć upragnioną dziewczynę. Wszystko jednak wychodzi z czasem. Wtedy dopiero okazuje się jaki prawdziwy charakter ma dany mężczyzna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.