|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ulubione slowa waszych rodzicow
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
- beze mnie zgniniesz
- czy ja wyglądam na Twojego kolegę? - ciągniesz tyle pieniędzy, to juz ostatni raz! - pogonie w koncu tych matołów(to o moich znajomych) - gdzie ty znowu wychodzic - idz z psem, kupiłaś go sobie a teraz cały dzien w domu siedzi - wyłącz tą muzykę - o której ty znowu wracasz? - siedzisz caly dzien w domu i nic nie posprzątałaś - jadłaś obiad? - znowu wszędzie światła pozapalane - nic się nie uczysz, jak ty zdasz mature??(słysze te słowa odkąd poszłam do lo) - za dużo pyskujesz, to pewnie od tych swoich głupich kolegów się nauczyłaś - nie slyszałem aby ktoś był aż tak bardzo pyskaty itd. itd. |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
- " a nie mówiłam"
- "wyłącz to, nie oglądasz to po co się prąd marnuje" - " jak ty mozesz mieszkać w tym syfie" ( o moim pokoju )- "nic nie jesz" - " jakbyś odłożyla na miejsce to teraz byś nie szukała" (non stop coś gubie )- "a uczesz że sie, wiecznie tylko te włosy rozpuszczone, kucyka sobie zrób" ![]() - 'wy mnie kiedy do grobu wprowadzicie" (do mnie i brata ) - "naczyna to mogłabyś do zlewu wrzucić' - "naczynia to mogłabyś umyć a nie do zlewu wrzucać" - "myjesz ręcznie? do zmywarki trzeba było wrzucić, znów się woda marnuje.." :/ - "blada jesteś.. nic nie jesz" ( ulubione taty) - "wszystko macie.. za moich czasów.. " ![]() i takie tam
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomniały mi się jeszcze 2 powiedzonka mojej mamy
-yhy,mhm - to na porządku dziennym -zobaczysz,wspomnisz kiedyś moje słowa ...
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
- "boże, jaka ty jesteś upierdliwa" -> tak mówi mój tata, jak skończy palić, czego ja nienawidzę i psikam wszędzie odświeżaczem powietrza
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
- weż się do roboty,
- co ja mam zrobic na obiad?! odwieczny poroblem mojej mamy ![]() - gdzie idziesz? kto dzwonił? kto to był? itp - jeśli moj telefon zadzwoni, albo sms przyjdzie to mama odrazu lata z nim po całym domu i mówi "telefon ci pika" ![]() - pouczyłayś się, - zjesz coś? nie! to przyjdz to ci zrobie! - ulubiony tekst mojej babci - uważaj! najczęściej podczas jazdy samochodem (kiedys moj ata wyjeżdza z zakrętu, a ,moja mam krzyczy - Rysiu, uważaj! Tata sie pyta ale na co? Facet na chodniku stoi )
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tym tonem! :P
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba: kochanie i corciu oraz poszlabys moze ja jakis fitness, albo na "wczasy odchudzajace bys pojechala". Jak mama widzi, ze placze: "co sie stalo, wyrzucili cie ze studiow", "zaszlas w ciaze, nie martw sie, pomozemy ci, najwazniejsze, zebys studia skonczyla". No i w roku akademickiem dzien w dzien "bylas ana uczelni?", "co tam w szkole" ;-). Ojciec czasto "skoczysz do czempiona*"? *sklep, teraz to karfur :P
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Hmm.. A u mnie:
-"Czekasz aż jak to za Ciebie zrobię?!" -"Jak wychodziłam z domu to było posprzątane" -"Z czego Ty się znowu odchudzasz?" -"Po co jest znowu włączony tv, skoro nikt go nie ogląda?" -"Posprzątaj w końcu w swoim pokoju" -"Ja nie wiem do kogoś Ty się podała z tym bałaganem" -"Jak ja byłam w Twoim wieku... No trochę młodsza od Ciebie..." -"Po nocach siedzisz na komputerze, a rano nie możesz wstać" -"A może byś coś zjadła?" -"Cały dzień nic nie robisz" -"Pomyj gary", "Powycieraj kurze", "Pomyj podłogi", "Poodkurzaj", "Podlej kwiatki", "Obierz ziemniaki", "Zrób mi kawę", etc, etc... -"jak ty możesz mieszkać w takim syfie" - "Jakbyś miała porządek, to teraz byś nie szukała" -"Przestań się odchudzać, dostaniesz jakiejś anoreksji. Widziałaś te dziewczyny co ostatnio w tv pokazywali? Chcesz skończyć tak jak one?" -"Dlaczego nie odbierasz komórki?" -"Jak będziesz miała swój dom, to sobie będziesz rządzić" -"Zginęlibyście jakby mnie zabrakło" (to mama;P) -"Bo nie" -"Tyle razy mówię, żeby brudne naczynia wstawiać do zlewu".. -"Ubierz się w końcu, cały dzień w piżamie będziesz łazić?"
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, też to słyszałam non stop, ale miałam gotową odpowiedź: "...nie na komputerze, ale na krześle"
|
|
#72 |
|
Przyczajenie
|
MAMA: wyłącz w końcu ten komputer...
; ) |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
jak jeszcze mieszkalam z rodzicami to ciagle bylo
uwaga ! nie wchodz starłam podloge!!!!! albo co ta podloga znowu taka pochlapana Raz dziennie to minimum
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
To jest u mnie normą, albo "Włóczysz się po nocach, a później śpisz do południa".
|
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() znowu mi schudłaś, musisz przytyć bo tak zmarniałaś faceci nie psy na kości nie lecą- po kilku kłótniach już nie używa tego textu mama o sobie bez końca-jestem gruba jak świnia ,ale ja mam brzuch, muszę schudnąć a wygląda normalnie. marnujesz jedzenie! ojciec- kto nie chciał nosić teczki będzie nosić skrzyneczki, co by tu zrobić żeby zarobić a się nie narobić... głupie baby.. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Teksty mamuśki
:-'A gdzie ty sie tak długo podziewała?' -'No, kochanie, wejdź mi tam, no... w ten internet, ooo! '-'Długo jeszczeee?!' -'To ja mam to zrobić?' -'Ha ha ha, nie myśl sobie!' -'A nie mówiłam?' -'Ty chuda glizdo, ile jeszcze się będziesz tak katować?!' ![]() Tata :-'Chyba przez ciebie osiwieje!' -'Matka... spójrz no...' -'Daj poczytać [przeważnie książeczki o menstruacji i dojrzewaniu] '-'Poczekaj, mecz leci' -'Jeest!!! Gooooooooooooooooolll!!!! !!!!!!!! 'Oj, nie wiem co bym zrobiła, bez tych moich kochanych staruszków |
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
-a nie mówiłam... ( choc zazwyczaj nie mówiła
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

)
...