![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze najwyższe buciki ile mają?
12cm najwyzsze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
12 cm z platformą
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
to się teraz wcisnę ze swoimi 14,5...
Niestety już tak wygodne jak 12stki nie są, ale czego się czasami nie robi z miłości do pięknych butów.
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
studniówkowe 13cm
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
11 z platformą, ale mam nadzieję, że idą do mnie 12,5 cm
![]() ![]() Jestem pewna, że na zdrowie noszenie takich szpili to nie wychodzi, ale cóż poradzę, na imprezę w płaskich nie pójdę - NO WAY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
14cm to moje najwyzsze ale super wygodne o dziwo.
Napewno jakiś to wpływ ma na nasz kręgosłup i stopy dlatego ja mam taki sposób że npjeśli w Pn. ide w szpilkach to we Wt. kłade płaskie dla wyrównania i wygody ![]() Ja i tak kochałam,kocham i bede kochać szpilki bez względu na to czy są złe czy nie ![]() Miłość aż do śmierci. ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Gdzie wy kupujecie szpile 14cm ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
moje najwyższe mają 9cm i po paru godzinach chodzenia noga mi odpada
![]() więc podziwiam posiadaczki 14cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
12 z mala platforma- bardzo wygodne, botki.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
13cm z platformą 3,5cm
![]()
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
bodajże 9 cm, ale mam dopiero 15 lat więc w wyższych nie umiem jeszcze chodzić. W tych akurat tak, dzięki godzinom ćwiczeń
![]() moja mama też przeżyła "obcasową" sytuację ![]() biegnąc do autobusu, obcas utknął jej w studzience kanalizacyjnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Moje najwyższe to 14, ale posiadam także 12. Oczywiście oba z platformą po 2-3 cm
![]() 14stki i 12stki to jedne z moich najdroższych butów, w końcu muszą być mega wygodne, zakładam je tylko na bardzo ważne okazje ![]() Co do tych negatywnych skutków - ja właśnie słyszałam o skracaniu się ścięgien w łydkach (?) od ciagłego chodzenia na obcasach i oczywiście halluksach, pewnie tego w przyszłości doświadczę, ale nie jestem sobie w stanie odmówić obcasów przy moim wzroście... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
na co dzień noszę 9-11, mam może 3 pary wyższych, ale zakładam je tylko na specjalne okazje (randka, restauracja, teatr itd).
jeżeli chodzi o zdrowie pocieszam sie tym że co dzień praktykuję jogę, wiec robię dużo dobrego dla kręgosłupa, stóp czy mięśni nóg ![]() aktualnie nie posiadam ani jednej pary płaskich butów ![]() (poza takimi na zajecia sportowe, a nie na ulice) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
12 cm z platformą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
ja mam 15-centymetrowe szpile, w tym 2,5 platforma
![]() zakupione kilka lat temu w angielskim sex-shopie... do dzisiaj nie mam pojęcia czemu je kupiłam, raz założone poszły w kąt ![]() nigdy więcej z pozostałych szpilek mam 10-12,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
13 cm
na co dzień min. 10 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Mój nowy nabytek ma 12 cm z platformą delikatną więc aż tak tej wysokości nie czuć. To moje najwyższe buty i przyznam, że obawiałam się czy da się w nich chodzić. Koleżanka mnie namówiła po tym jak narzekałam, że za grube łydki mam i w życiu spódnicy krótkiej nie założę ale w takich szpilach noga faktycznie baaardzo korzystnie się prezentuje
![]() ![]() edit: link do zdjęcia http://www.mathilde.pl/images/full/VOG20-B.jpg (moje to te czarne) Edytowane przez frrru Czas edycji: 2011-03-10 o 09:35 Powód: dodanie zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Moje najwyższe mają 13cm (z tym, że mam kilka par, wszystkie na mniejszych bądź większych platformach). Wszystkie super wygodne, i poginam w nich na co dzień, do pracy. Jestem niska (167), więc źle się czuje na płaskim obcasie. A tak mam moje wymarzone metr osiemdziesiąt
![]() Mam też jedne 14cm (New Look), ale niestety muszę je opchnąć dalej, ponieważ okazały się za wąskie w palcach. Zostawiłaby je gdyby były rozmiar większe..... są jak najbardziej wygodne (!), tylko cisną w palcach, więc nie będę się katować ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
13 cm (z platformą)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.