![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Na naciąganą nie, na ostrzykaną - tak- dla mnie to różnica. Lifting umiem rozpoznać. Ale coś czuję, że Ellen wie co to botoks, kwas hialuronowy i witaminy.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Może i jest poostrzykiwana, ale moim zdaniem ta aktorka ma takie rysy twarzy, że bardzo długo będzie wyglądała młodo.
Nawet ze zmarszczkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziczka, fajna bluzeczka. A u mnie cieplutko, słońce prawie cały dzień świeci, chociaż opalać się nie da rady bo za dużo chmur. Już drugi dzień jest tak ładnie, bo wcześniej też zimnica i czasem sobie popadało porządnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Madziczko ten Twój kocur to niezły rozrabiaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Zuziu - to zbój nie rozrabiaka. Ona mi kiedyś chałupę rozniesie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ha, a mówiłam, że w tym uśmiechu jest odrobina szaleństwa? ![]() To ona właśnie sprawia, że uśmiechy przestają być grzeczne i nijakie. ![]()
![]() |
#70 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Mamy nowego kolesia w pracy, mlody, nawet myslalam, ze mlodszy niz faktycznie jest. Poszlysmy na papierocha z kolezanka, on tez tam doszedl. Wracajac juz szlismy trawa, ja w cieniutkich bialych szpilach, w pewnym momencie byl gwaltowny zeskok. Ciezko pokonac w obcasie. On zszedl, podal mi lape, zeskoczylam, poszlismy w trojke sie smiejac.
i sie zaczelo. Czy mi sie podoba, czy oh i ah. Ja tlumaczylam - wydaje sie mily, z wygladu jest spoko ale nie jestem nim zainteresowana w TEN sposob. A pozniej juz tylko powiedzialam, ze mi to zwisa i niech se gadaja co chca. Rzygac mi sie chce na to, ze kazdy facet z ktorym rozmawiam wg niektorych zgromadzonych to moj kochanek lub material na kochanka. Jeden przez takie ploty totalnie sie zesral i przestal ze mna rozmawiac. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Hecate - stronę wcześniej jest zdjęcie zegarka - mówisz i masz
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Bardzo klasyczny, ladny i w zyciu nie powiedzialbym, ze meski.
A ja sie caly czas zastanawiam nad soba... Czy ja faktycznie moze jakos prowokuje te wszystkie gadki, czy te 3 ci... dziewoje sa zwyczajnie ...zle? zazdrosne... bo ja wiem... Uwielbiam mezczyzn, lubie z nimi przebywac, wole od towarzystwa kobiet - TAKICH jak one. Jestem raczej otwarta i smiala, tak samo gadam z dziewczynami i facetami a tylko wylapuja 'smaczki' z moich relacji facetowych. Ja wiem kiedy ktos mi sie podoba i ze wtedy byc moze zdradza mnie jezyk ciala ale do penisa dzwona... nie lece na 90% meskiej populacji. Koniec frustracji. |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Wymysliłam wymianę mebli. Nie miał mnie kto stuknąć w głowę. Mocno. Doleciała moja próbka Kamali. Cieszę się niesamowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
O Matko, ale nastukałyście postów! Odpaliłam wizaż i szukam Scent Baru w zaskubskrybowanych, szukam drugi raz, trzeci - kurde, przecież to niemożliwe, żeby nie było od wczoraj ani jednego postu! No to na piechotę... I wtedy zobaczyłam Scent Bar V
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
eh ale mi smutno dzis
![]() wylicytowałam neidawno telefon od użytkownika bez żadnych komentarzy. przezornie chcąc się ubezpieczyć, poprosiłam o opcję wysyłki za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości. w opisie telefon był przedstawiony jako sprawny, bez żadnych wad, w stanie bardzo dobrym. i może i tak jest ALE: dziś byłam na poczcie, sprawdziłam i po pierwsze telefon był całkiem rozładowany, więc nawet nie moglam go wlaczyc i sprawdzic czy dziala ( a chyba jasne, ze skoro prosze o taka opcje to wlasnie po to) a po drugie na wyswietlaczu była widoczna wada, jakby zaciek, plama ok pół centymetra na samym środku, o ktorej nie bylo mowy w aukcji. przesylki nie przyjelam, a sprzedawca teraz dopomina się o zwrot kosztów przesyłki (20zł). i jeszcze pretensje do mnie, ze moglam napisac ze telefon ma byc naladowany ( nosz kurde to chyba jasne!).co w takiej sytuacji zrobic? ![]() a owemu sprzedawcy niedawno doszedl komentarz neutralny, równiez za transakcje dot. innego telefonu. czuje ze zarobie negatywa eh... |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja bym wystawiła adekwatny komentarz ![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uff jakie szczescie ze nie zaufalam i wybralam taka opcje. ale smutna taka nieuczciwosc,odechciewa mi sie allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem wkurzona z powodu allegro... zamówiłam w sobotę baterię do telefonu,wysłałam potwierdzającego maila a tu cisza... NIC. Zero odzewu. Wkurzona jestem bo mi się spieszy,pieniądze już przesłałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
To jest nie w porządku bo człowiek siedzi i się denerwuje,wystarczyłoby chociaż odpisać że zamówienie przyjęte a nie takie olewanie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Nebrtasko, aż się uśmiechnęłam jak zobaczyłam Twój podpis. Czytam właśnie 'Paragraf 22' i jestem po prostu oczarowana.
Hecate, nie przejmuj się, ludzie są wredni, ale na szczęście są jeszcze dobre dusze na tym świecie. Ja przynajmniej tak się pocieszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Paulinka_S, allegro nie usuwa negatywów na prośby użytkowników
![]() Z drugiej strony nie bójcie sie tak tych odwetowych negów, to nie jest przyjemne, ale co o Was mówi negatyw od takiej osoby? Że sie nie boicie wystawiać negów, jak ktoś was naciąga tylko tyle! ![]() Mnie sie jak narazie udało uniknąć odwetów, ale czekam na pierwszy i przyjmę "na klatę". Poza tym nudna taka czysta karta ![]() W razie nieporozumień można też założyć spór allegro.. Byłam dziś na wyprzedażach, chciałam kupić zwykłe uniwersalne dżinsy, nie za obcisłe, bez ozdób itp Wróciłam ze srebrzystymi obcisłymi rurkami ... kolega mnie namówił ![]() Ale uniwersalne też w końcu udało mi sie kupić ![]() Teraz Bar zacznie tętnić życiem, a ja biegnę pod kołderkę, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w kajecie pełno cytatów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Dziubek Smitha, kiedy budził się skacowany. W ogóle - fajna fleja z Niego była ![]() - Obcisłe ubranko ![]() ![]() - dziura po lądowaniu Smitha - akcja z pociągiem ![]() - wieloryb ( kurde, chciałabym sobie tak machnąć rybką w ocean ![]() - Tharon w wersji latającej - dużo ładniej wygląda w ostrym makijażu ![]() Jutro znów w pociąg i na północ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Nie mogę spać..leżałam od 22 w łóżku i co...nie usnęłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.