|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bluzki, spodnie, torby rozmiary od S do XL !!! Nowy uporządkowany wątek :)
2 Bluzka z rękawami 3/4, można ją nosić na jedno ramię, rozmiar S-M
Perfumy Life Scent (avon) Odżywka do włosów Herbal Essences- ślicznie pachnie Krem matujący Avon Clearskin do skóry trądzikowej, tłustej Bezbarwny lakier do paznokci Golden Rose Lakier do paznokci z brokatem i gwiazdkami (fioletowawy) ew. 6 Tabletki hamujące głód z ananasem i błonnikiem. Ważne do marca 2009. Z 60 została połowa. Wybierzesz coś u mnie?
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bluzki, spodnie, torby rozmiary od S do XL !!! Nowy uporządkowany wątek :)
Jak na razie nic, ale jeszcze się porozglądam
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie ciekawego, za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1217023914 ?
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, zróbmy tak. Ja się zastanowię i jutro Ci dam odpowiedź, okej?
Bo jestem przywiązana do tej bluzy i muszę jeszcze to przemyśleć!
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1217787202 (ile ma cm na wysokości pasa? ) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1217786315 (obie opaski do włosów, tylko jakiego koloru jest ta cieńsza?) |
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Mi chodziło ile ma na wysokości pasa ;P nie długośc tylko mniejwięcej ile ma w pasie ;P Ale długośc też się przyda.
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... Bardzo mi się spodoba <tak jak te opaski> ale raczej ten sweterek i dwie opaski to za dużo za tą moją opaskę i naszyjnik z serduszek.. Chciałabyś coś jeszcze dobrac? Mam jeszcze jakieś bransoletki i naszyjnik niebieski.. Z tym, że nie mam zdjęc na komputerze i musiałabym je zgrac.. a to zejdzie jakieś pół godziny.. zaczekałabyś?
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Ok ;] To ja zabieram się za zgrywanie zdjęc ;P
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
tak wlasnie o nie mi chodzi
![]() ja jestem chetna na wymianke jesli Ty tez to napisz na PW pozdrawiam
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy Pupa (90%)
Perfumy Life Scent (Avon) tyle co na zdjęciu Jajkie masz próbki perfum Avon? |
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
już dodałam jakieś 3 rzeczy.. ;]
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
naszyjnik ma 2mm szerokości, ale wolałabym na razie go zostawic. mam błyszczyk ;P właśnie go dodałam
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
kurcze.. łańcuszek wołałabym jeszcze zostawic, bo mam do niego sentyment.. może coś innego? mam jeszcze pare rzeczy.. mogę poszukac jeszcze czegoś innego jak chcesz ;]
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. moze ja na razie nie bede brała tego sweterka tylko same opaski.. a jak cos znajde to wymienimy sie jeszcze raz
chyba, że chcesz czarny lakier do paznokci albo czarną kredkę do oczu? bo ja się nie maluję a lakierem pomalowałam 3 paznokcie.
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. wszystkie ciuchy jakie mam na wydanie są w ozmiarze m <ewentualnie m/l>, ale zdjecia bd miała jutro.. miałam juz foty ale nie podobały mi sie kolory i były inne od rzeczywistych... i mam też jakieś kolczyki ale zdjęcia dopiero jutro..
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
jesli mozesz to wyslij mi link do tych rzeczy.. jest ich sporo i nie chce sie pomylic ;]
|
|
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

wystarczy Marzena