![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: to co mi pozostało plus filmy dvd i winyle end puzzle
Cytat:
ale ono jest naprawde podlug tamtego malo warte wiec niewiele moge odjac z tego co bym chciala za to 3 proby dodam ze policzylam podlug wartosci jaka wycenil jubiler jezeli mam ci dodac ta bluzke bhs i 3 filmy to odejme tylko to rozowe bolerko ale jezeli mam tego nie dodawac to odejme to brazowe bolerko takze czyli minus dwa bolerka rozowe i to brazowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Przepraszam ze tak pozno pisze
Plaszcz to duza M, ja nosze male m i jest za duza, szczegolnie dlugie ma rekawy, na mnie za dlugie mam 160wzrostu, kupilam go w prezencie dla siostry a ona zalozyla 2 razy i nie chce go, jest prawie jak nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to jak? co do naszej wymainki i tego plaszcza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
koszulka z motywem krolewny sniezki markowa size s piekna dobra jakosc golarka nowa clatronic torba plazowa nowa avon puzzle gofrownica nowa akordeon do grania w etui dla dziecka interesuja mnie te rzeczy czy masz jakies foto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
MAM MOGĘ WYSŁAĆ SA TYLKO Z netowej KAMERKI niestety BO WCIAZ JEZSCZE NIE MAM CYFROWKI ALE CZEKAM AZ SOBIE ZAKUPIE oby NIEDLUGO i POROBIE WSZYSTKIE FOTECZKI
TO CHCEZS TE ZDJECIA Z NETOWKI ALE OSTRZEGAM ZE SA BARDZO BARDZO BARZDO GORSZEJ JAKOSCI.... A CO Z TA JESIONKA....? ZA GOFROWNICE I WAGE? NIE JESTES TAKA PROPOZYCJA ZAINTERESOWANA? ICH ZDJECIA JUZ MASZ TU NA WATKU I DOKLADNIE JE WIDAC WIEC NOWYCH FOT NIE TRZEBA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Jak najbardziej jestem zainteresowana wymiana
![]() tyle ze nie interesuje mnie waga, chcialabym przede wszystkim gofrownice interesuje mnie takze koszulka z motywem krolewny sniezki markowa size s piekna dobra jakosc golarka nowa clatronic ewentualnie puzzle akordeon do grania w etui dla dziecka - masz moze linki do podobnych z chęcią dam ci płaszcz i 3 pasty- co zaproponujesz w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Mam jakieś szanse u Ciebie na te rzeczy?
![]() -mini perfumki prawdziwe perfumy! Nie woda toaletowa 5 ml jedno op. Yves rocher voile d’ ambre -zegarek bronsoleta armando damska -gofrownica nowa -"Kuchnia Polska" -kubek Nescafe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do gofrownicy to nie wiem bo jest mnostwo chetnych i "negocjuje" dogaduje sie no omawiam to z bezcielesna ona jest 1 na ten moment do wymianki na nia ps a ty chcialas kiedys chyba puzzle ode mnie jeszcze? i rzeczy do domu - mam narzuty za 100 zl i rozne modne firanki wisialy miesiac wszystkie plus ksiazki dla dzieci i rzeczy z porcelany figurki flakony oraz kosze na owoce tacki tace lyzki sztucce serwetki lyzki wazowe sztucce wazowe garnki patelnie kubki kieliszki szkllanki i mnostwo innych glownie dobrej jakosci np gerlach itd ciekawe mam tez zyrandole oswietlenie np duze teraz modne kule i lampki nocne np krysztal gorski cala lsni kolor bursztynu i w ksztalcie kul lampki i zyrandole mam tez kilka ciekwych drozszych zabawek i ksiazke dla dzieci ksiazek kids i misia przytulanca duzego! jak puchtek wyglada stary ale napewnno jzu takiego nie kupisz i bylby duzo wart w sklepie w dzisiejzsych czasach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chce to co pisalam te all pasty i taki cien kremowy z avonu moze cos jeszcze oprocz plaszczyka a co do niego to musze powazyc gofrownice ch......ciezka ! jak i ten zelazny akordeon i musze sie dowiedziec ile weznie krawcowa za jego przerobke bo jest nie mala z m musi zrobbic s lub nawet xs zalezy... albo jak xs/s napewno duuuzo! zwezyc w talii w biuscie i po calosci od biustu do samego konca a to nie malo.... nie wiem jak rekawy i ich szerokosc oraz szerokosc w barkach - rammionach lopatkach... a to moze mnie nie malo kosztowac.... moglabys mi podac dokladne wymiary tego plaszczyka? latwiej bezdie zapytac o to krawcowa i jej wytlumaczyc i poznac cene przerobki - znajac je i jeszcze takie "nieladne" pytanko a mozesz mi podac ile kosztowal ten plaszczyk? i kiedy go dokladnie kupilas? oraz ile razy byl noszony? i z czego sie sklada? co jest na metkach (jest zawsze kilka - stad warto wszedzie sie porozgladac w srodku tez ) czy wool? czy kashmere? co tam napisane jaki sklad? bo to przy plaszczu bardzo wazne.... pytam bo gofrownica i akordeon beda mnostwo wazyly to ciezki metal... obu... no i jeszcze dojdzie ta cena niemalych przerobek tego plaszczyka... stad musze wiedziec czy mi sie oplaca w ogole wymieniac czy lepiej sobie taki nowy od razu kupic... sama rozumiesz... gofrownica tej marki jest bardzo droga przy innych moja akurat kosztowala prawie 90 zl u nas w sklepie z agd ale wiem ze taniej niewiele mozna kupic w necie za prawie 80 zl czyli niewiele mniej.... stad jak przyjdzie podliczyc ceny i za wysylke plus przerobki to nie wiem czy nie taniej wyjdzie albo nie wiele drozej kupic nowy plaszczyk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia skąd masz to wszystko, ale chciałabym żebyś zrobiła zdjęcia, chciałabym zobaczyć te rzeczy, bo myślę że mogłoby mnie zainteresować sporo z nich.
Puzzli nie chcę, mój synek ma 2 latka, więc trochę za mało na puzzle, maskotek i książeczek też mam sporo. Na pewno chciałabym ten zegarek i perfumki, oba flakoniki, kubek też mi sie przyda bo bardzo lubię te z Nescafe. Mogłabyś zrobić fotki rzeczy które wymieniłaś, które masz do oddania? Narzuty, firanki, flakony, kosze na owoce, tacki, tace, sztućce, serwety, garnki, patelnie, kieliszki, szklanki i mnóstwo innych głownie dobrej jakości np. gerlach. Żyrandole, oświetlenie, lampki nocne. Kilka ciekawych droższych zabawek dla dzieci. Chętnie zobaczę to wszystko ![]() Tylko co ode mnie?! Wiem że szukasz mnóstwa rzeczy, tylko nie wiem ile z tego znajdę u siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ciagle cos zmieniaja u ciebie to ten czarny top a'la skora weza xs tylko nie wiem czy sie w to wpije? bo czasem mam s lub xs/s zalezy jaki rozmiar itd. firma... mam szeroki rozstaw ramion ale moze przeloze? i na biust b na 70 b w talii na 60 szerokie biodra... jakbym mogla o wymiary jego poprosic...? : ) i czy masz taki czarny top a'la koszulka na ramiaczkach tez xs jeszcze ? ta bluzke retro z babcinej szafy m torebka vintage maska white tea garnier krem żel i az 13 par kolczykow to u ciebie jak pozycze lub kupie aparat to porobie zdjecia zobaczysz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Jak juz mowilam plaszczyk to duze M wiec musialby go sporo przerabiac, ile kosztował nie wiem kupiony byl ubielego sezonu...
a powiedz mi ile masz wzrostu- ja mam 160 i jest za dlugi zaraz go wyjme i pomierze jest w stanie idealnym, nie ma zadnych oznak iz byl uzywany, zalozony byl 2-3 razy, kupila go moja mam dla sis a ona nie chciala go nosic z akordeonu tez juz zrezyngowalam wiec wysylka sie nie przejmuj jak Twoja wyniesie wiecej niz moja to cos ci poprostu moge dorzucic wlaciwie zalezy mi tylko na gofrownicy i too bardzoooo ale nie bede naciskac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
moze to zabrzmi dziwnie ale nie ma nigdzie metki ze skladem
pisze tylko "prac chemicznie " i troche ikonek dl calkowita (na plecach, od kolnierza) 97cm szerokosc miedzy pachami 45cm rekaw zwenetrzny 60cm rekaw wewnetrzny 40cm szerokosc od szwu do szwu w ramiochach 40cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ok, to ja czekam na zdjęcia, gdybyś mogła to wklej je u mnie bo mogę u Ciebie przegapić, albo daj mi chociaż znać że są.
Te koszulki czarne, ta zwykła i skóra węża będą małe na ciebie, ja ledwo się w nie wciskam a jestem bardzo szczupła i nosze 65A, tym bardziej że one prawie wcale się nie rozciągają. Moge podać ci wymiary, ale raczej wątpię żebyś w nie weszła. Reszte rezerwuje dla ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
oki to zaczynam mój sklepik - tu sa zdjęcia rzeczy opisanych na stronie 1 - ubrań oraz reszty nieopisanych ubrań i innych rzeczy - reszty zdjęć niestety nie będzie - nie mam możliwości ich zrobienia cyfrówką - chyba, że chcecie barzdo i wam zależy i przyjmiecie zdjęcia zrobione kamerką netową - wtedy zrobie je dla was - ale tylko jeśli wam naprawdę zależy - bo nie mam czsu na to - jednak moge sie poświęcić i postarać go wygospodarowa - jeśli poważnie myślicie o jakiejs rzeczy ode mnie
Edytowane przez kwiatuszek8888 Czas edycji: 2008-08-21 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
-paski do frencha zestaw -mini perfumki prawdziwe perfumy -material -size s butik -tunika xxs/xs -znaczki (czy masz klasery?) -bluza top shop kate moss collection 34 czy można zdjęcia tych rzeczy? prosze o odp. u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
czesc interesowaloby mnie:
puzzle i koszulka z motywem krolewny sniezki markowa size s piekna dobra jakosc prosze o zdjecia odp u mnie
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podaj maila to ci je wysle a i flakonow itp tez |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz foty perfumek yves r. na 1 stronie po 5 ml takie same a ciuchy moge wyslc na maila znaczki moge opisac dokladnie bez fot klaserow nie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zegarka jest foto na watku napisz co z ubran cie interesuje i podaj maila to ci wysle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
to ja poproszę zdjęcia ciuszów na e-mile. odinat@wp.pl
te perfumy by mnie interesowały na 100% tylko powiedz czy coś u mnie znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ^^koszulka z motywem krolewny sniezki markowa size s piekna dobra jakosc ??
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Ok to moze ustalmy tak
ja chce od Ciebie tylko gorfownice (jest nowa, dobrze rozumiem?) a w zamian moge oddac plaszczyk, 2pasty i np 2 odzywki do paznkoci pasi? jak nie to czekam na propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.