![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla emigrantek zadowolonych z zycia :)
Szczęśliwie nie
![]() ![]() Ale ogółem popieram rozmnażanie się, jeśli tylko ktos ma na to ochotę ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Epidemia, hahaha... no to zobaczymy, jaki jest stopien zarazalnosci :P
Ja poki co opieram sie tej chorobie, nie wiem, na jak dlugo - we wrzesniu wychodze za maz. Nask - slub bedzie w PL. Ale poki co, nie jestes jedyna bez przychowku ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Witam te zaciazone i te niezaciazone
![]() Sie nam ladna pogoda zrobila po porannej ulewie. Tyle ze ja jakos przymulona sie czuje. Nie wiem moze juz ta koncowka ciazy mnie meczy. Jakos nic mi sie nie chce, a wczoraj nawet upieklam ciasteczka. Dzisiaj lipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Wrocilam juz!
![]() Dziekuje za troske tu i na pw. Melduje ze dzien mialam udany ![]() ![]() Przyznaje tez ze nie nadrobilam jeszcze Waszej dzisiejszej tworczosci wizazowej wiec na razie odpowiem tylko na kilka postow. Cytat:
Watek sie nam w ciagu dnia niesamowicie rozrosl, witam wszystkie szczesliwe emigrantki, lacznie z Vedma ktora wczoraj niechcacy zignorowalam ale to przez tej moj wyjazd, ktory zacmil mi umysl chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
hej, ja tez bym chciala sie przylaczyc z UK
Szczesliwa jestem bardzo, bo wlasnie kilka dni temu dowiedzilam sie ze dostalam sie dO Oxfordu na studia postgraduate juhuuu! No i generalnie jestem tu szczesliwa juz 5ty rok, 3ci z TZ ktorego nigdy bym nie poznala w PL i patrzac z moich znajomych tam to ciesze sie ze wyjechalam na pewno nie byloby mi tam tak dobrze jak tutaj ![]()
![]() |
#68 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkie emigrantki.... gorace Marhaba z Emiratow....
Milo mi zakomunikowac, ze szczesliwie nie jestem zaciazona juz od wielu lat i oby tak dalej.... dzieciom, bobasom, papkom, pampersom, itp. mowie ostre i stanowcze NIE! Pracuje i mieszkam w Abu Dhabi, czyli stolicy Emiratow, od razu mowie, ze Dubai to jeden z Emiratow a nie osobne panstwo. Panstwo Zjednoczone Emiraty Arabskie sklada sie z siedmiu Emiratow: Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Quwain Dolaczam do emigrantek zadowolonych z zycia i dziekuje za mile przyjecie ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie coraz nas wiecej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego zawsze jak wstaje rano to mamy niebieskie niebo, sloneczko a jak dojade do pracy to juz jest wszystko zachmurzone? Czy to tylko moje Brockley takie sloneczne ![]() Milego dnia |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie zadowolone
![]() U mnie swietnie. ![]() Zwiększono mi ilość godzin ![]() ![]() Mało tego szef szefa zadzwonił i podziekował za to,że zgodziłam się na taki układ... a ja na pozytywne zmiany-takie jak te czekałam kilka miesięcy sahrija gratuluję przyjecia na studia. Ja zamierzam zacząć przy kolejnym naborze. Byc może również PhD. mam pytanko zdawałaś teścik IELT? Co do epidemii ciążowej: mogę się zarazić w przyszłym roku latem ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Witam was wszystkie.
Pogoda przeokropna, tak mnie dzisiaj zmoczylo gdy szlam na parking w pracy ze myslalam ze bede sie wykrecac. Witam nowe zadowolone ![]() Za chwile bede miala pyszne ciasto z owocami. Zapraszam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj mam ciasto (jeszcze cieple) wiec wpadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
tylko nie bardzo wiem gdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No bociany to juz beda chyba niedlugo latac ale moze oszczedza Cie do przyszlej wiosny ![]() Ty to widze niezla kucharka jestes ![]() Ja tez uwielbiam spedzac czas w kuchni, wczoraj robilam druga porcje batonikow zborowych bo TZ zjadl prawie wszystki i obczestowuje codziennie ludzie w pracy ![]() No ale przynajmiej im (podobno) smakuje ![]() ![]() Mysle ze powinnysmy podazac za zapachem tego pysznego ciasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
O nowy watek.
To ja tez jestem zadowolona z zycie emigrantka (prawie zawsze ![]() I prosze mnie zarazac mocno odpowiednim wirusem, bo usilnie sie staram podwoic. ![]()
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To tam z tymi brzusiastymi pogadaj, one rozprzestrzeniaja tutaj epidemie ![]() Ide dzisiaj polowac na jakas odzywke z Lusha pochwale sie jak wroce. Milego dnia dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W takim razie zarazam i ja!! Jakos ten tydzien mi szybko przelecial. W pracy mam na treningu dziewczyne na moje zastepstwo na okres macierzynski, wiec nim sie obejrze koniec pracy ![]() ![]() Ja odpoczywam w domu bo naprawde nie chce mi sie juz nigdzie kulac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdawalam IELTS (jesli o to chodzilo) tzn. z angielskiego, ale trzy lata temu przed pierwszymi studiami, bylo w porzadku, najbardziej reading i listening, pisanie to moja zmora, ale zdalam, nie pamietam o czym bylo opowiadania, ale ta krotsza czesc jest trudniejsza, ja nie mialam wykresu tylko opis produkcji wegla z lisci ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Mi tez. Nie moge uwierzyc ze juz piatek
![]() Zakupilam wczoraj odzywke Lush American Cream i stwierdzam ze jest boska. Wloski sa duzo bardziej miekkie i sie nie placza ![]() Czyli moj Toni&Guy idzie na razie w odstawke. Aha, ja szamponu nie uzywam wiec zmiane odzywki widac mocno ![]() Dziewczyny gdzie chodzicie do fryzjera? Mam ochote zrobic sobie pasemka, ostatnio bylam robic pasemka na odrostach w Sean Hanna i babka zrobila mi cudo na glowie ![]() Wczesn iej chodzialam do Essensuals Toni&Guya ale potem tak mi popsuli wlosy ze sie na nich obrazilam na razie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak to nie uzywasz szamponu ![]() Ja musze przyznac jeszcze nie bylam tutaj u fryzjera, dosyc czesto jezdzimy do Polski na tyle ze za kazdym razem tam zaliczalam fryzjera. Ale teraz do Polski pojedziemy dopiero w maju 2009 wiec wybieram sie ale do Polskiej, ma bardzo dobre opinie, swoj otwarty zaklad, wiec ja wyprobuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
A no nie uzywam
![]() Wlosy myje lekka odzywka rozcienczona w woda. Polecam lekture tutaj: http://www.stylelist.com/hair-styles...orraine-massey http://www.naturemoms.com/no-shampoo-alternative.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
to podziwiam, bo odżywki są tłuste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
mi weekend tak szybko minał, ze ani sie obejrzałam a juz poniedziałek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Zrobilam dzisiaj sobie wolne, zastanawiam sie czy juz nie isc na macierzynski 1.5 tygodnia wczesniej. Wogole to moje dziecko mogloby zdecydowac za mnie, i zaczac sie wykluwac wtedy bym nie miala watpliwosci. Bo ja to wogole jakas niezdecydowana jestem
![]() Musze dzisiaj jechac na jakies zakupy, bo to ostatnie dni ciazy i stwierdzilam ze to juz ostatnie dni jak moge sobie pozwolic na jakies rozniaste roznosci, bo pozniej jesli bede karmila piersia to nie odrazu bede sie mogla zajadac czekolada i innymi swinstewkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Jagna raczej nie, bo niezbyt dobre by to dla dzidzi było takie świnstewka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
witajcie ja tez dolaczam
![]() ![]() jestem szczesliwa emigtantka,chociaz wczoraj przez mysl przemknela mi dalsza emigracja : Australia, Hiszpani, Francja... mam nadzieje,ze mi przejdzie, bo w wakacje zawsze zbiera mi sie na glebsze przemyslenia i pozniej tylko klopoty sa z tego ![]() ja juz mamusia jestem,ale nie moge sie doczekac nastepnego brzucha giganta ![]() ![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.