![]() |
#61 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Dot.: Ch³opaki z d³u¿szymi w³osami to cioty?!
Ja tam siê nie spotka³am z takim okre¶laniem facetów z d³ugimi w³osami. Sama d³ugie w³osy lubiê tylko jako dredy. ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 35 799
|
Nie spotka³am siê z takim okre¶leniem...Mi osobi¶cie faceci z d³ugim w³osami siê nie podobaj±. Uznajê d³ugie w³osy wy³±cznie u kobiet,a u mê¿czyzn preferujê króciutkie albo nawet bez
![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 756
|
nie podobaj± mi siê ch³opacy w d³ugich w³osach szczególnie jak s± nieumyte
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 836
|
dla mnie taki facet nie jest specjalnie pociagaj±cy,nie mój typ i tyle,ble
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 324
|
Mój T¯ mia³ kiedy¶ d³ugie w³osy ale go nie zna³am wtedy
![]() ![]() ![]() Mam kumpli, którzy maj± piêkne d³ugie w³osy, ciotami nie s± ani nic ![]() ![]() ![]() ![]() jak facet dba o w³osy to niech sobie zapuszcza, gorzej jak ma w³osy do po³owy pleców i je czesze raz na tydzieñ po umyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Kiedy¶ by³am z moim d³ugow³osym ch³opakiem w sklepie, i jaki¶ podpity pan dresiarz sugerowa³, ¿e z takim partnerem to jakbym robi³a "to" z dziewczyn±
![]() Oczywi¶cie sam by³ taki oble¶ny, ¿e nie dotknê³abym go dwumetrowym kijem- zapewne s±dzi³ ¿e on nie ma dziewczyny bo wszystkie polecia³y na d³ugow³osych ![]()
![]() |
#67 |
BAN sta³y
|
ja tam nie uwa¿am, ¿e cioty.. niech ka¿dy sobie wygl±da jak chce.. jestem tolerancyjna (pomijaj±c dzieci emo..)
ch³opak z d³ugimi w³osami wg mnie wygl±da tylko paskudnie.. niemêsko.. beznadziejnie.. fuj i tyle w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#68 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 157
|
Zazwyczaj takiego okre¶lenia u¿ywaj± ci wszyscy "maczo" z je¿ykiem i ¿elikiem na g³owie. Po prostu denerwuje ich, ¿e wielu dziewczynom ch³opcy z d³u¿szymi w³osami siê bardzo podobaj±. Ja osobi¶cie bardzo lubiê jak ch³opak ma d³u¿sze w³osy, wygl±da wtedy orginalniej i bardziej tajemniczo. A takie ca³kiem d³ugie w³osy to mi sie u metalowców podobaj±. I jeszcze dredy s± fajne. Znam wielu ch³opaków, którzy o wiele lepiej wygl±daj± z d³u¿szymi w³osami ni¿ z krótkimi. Chocia¿ wydaje mi siê, ¿e wiêkszo¶æ dziewczyn woli jednak chlopaków z krótkimi w³osami. Ale có¿ ka¿dy ma swój gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Podpisujê siê pod Poprzedniczk±, a szczególnie pod s³owami "oryginalnie i tajemniczo". Mój T¯ ma krótkie w³osy, ale ju¿ próbowa³am u niego z d³u¿szymi i mu po prostu nie pasuj±. Jednak¿e takie troszkê d³u¿sze i z nieco (nieprzesadnie) "artystycznym ba³aganem", niczym rozwiane przez wicher..mniam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Cytat:
![]() Mój T¯ np. ma takie d³u¿sze, ¿e troszkê mu uszy zas³aniaj±, bardzo mu w nich do twarzy i nie jest ciot± ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Witam, Drogie Panie!
![]() Osobi¶cie nie uwa¿am d³ugich w³osów u mê¿czyzn za co¶ z³ego o ile nie s± posklejane !! Mój T¯ odk±d pamiêtam nosi d³ugie w³osy i dobrze wygl±da... Napewno lepiej ni¿ z krótkimi ![]() Wszystko zale¿y od charakteru. Wydaje mi siê, ¿e Ci odwa¿niejsi na swój sposób chc±c sie wyró¿niæ zapuszczaj± w³osy ![]() ![]() A i tak uwa¿am, ¿e zatopiæ paluszki w takie gêste, zadbane w³oski to frajda (przecie¿ faceci te¿ lubi± nasze w³oski, a mamy równouprawnienie xD) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 732
|
http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/...id_2683114.jpg
ta, straszna ciota :P taka ¿e a¿ wcale. Dla mnie nie ma znaczenia, niektórym do twarzy nawet ;p
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 331
|
A ja bardzo lubiê d³u¿sze w³osy u faceta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 182
|
Nie ¿eby ciota, ale nie podoba mi siê d³ugow³osy facet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
dok³adnie, mo¿e byæ sobie nawet "hardkorem", ale dla mnie bêdzie aseksualny i kropka. nie dla d³ugich w³osów u facetów!
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widze rock&roll" owca z wel± to nie wydaje mi sie zniewiescialy tylko dlatego ze ma wlosy po tylek... d³ugie wlosy u mezczyzny symbolizowaly dawniej si³e.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Niektórym poprostu pasuj± d³ugie w³osy np temu aktorowi
http://republika.pl/blog_rp_3034291/...gubieni057.jpg ³adnie mu tak ![]() My¶le ¿e facet który nosi d³u¿sze w³osy nie jest ciot± a wrêcz przeciwnie, musi byæ odwa¿ny skoro siê nie boi ¿e komu¶ siê to nie podoba i nie obchodzi go co inni mówi±. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 741
|
Totalnie nie zgadzam siê z t± opini±. Mój T¯ ma d³ugie w³osy i zdecydowanie na ciotê czy istotê zniewie¶cia³± nie wygl±da, wrêcz przeciwnie - jest najbardziej mêskim mê¿czyzn± jakiego znam ( mruuu
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 033
|
nie wiem o jakiej d³ugo¶ci w³osów tu mówimy ale faceci z w³osami do ³opatek mnie obrzydzaj±. niestety,ale tak jest.
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 146
|
Cytat:
![]() S³ysza³am o takim okre¶leniu, ale to raczej zale¿y od wizerunku, zachowania osoby, a nie tylko od d³ugo¶ci w³osów (przynajmniej tak mi siê wydaje). Szalenie podobaj± mi siê w³osy do lini ¿uchwy, fale, loki, taki artystyczny nie³ad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 20
|
Jak pozna³am mojego mê¿a to nosi³ wtedy d³ugie w³osy... w jego przypadku dla mnie by³o to bardzo sexowne. Ale on bardzo o nie dba³, zawsze umyte, czy¶ciutkie pachn±ce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 306
|
Rozwali³ mnie tytu³ w±tku
![]() ja nie uwa¿am takich facetów za hmmm cioty ![]() ![]() nie lubiê tylko jak facet ma 3 w³osy na krzy¿ i ma d³ugie, bo wtedy niezbyt ³adnie to wygl±da, ale mówi±c ogólnie to nic nie mam do takiej fryzury u p³ci brzydszej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 33 582
|
mi osobi¶cie nie podobaj± sie faceci z d³ugimi w³osami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 167
|
ciota - co to w ogóle za okre¶lenie
![]() Ani faceta z d³ugimi wlosami, ani faceta metro, ani homoseksualisty, ani ¿adnego innego w taki sposób bym nie nazwa³a. Po prostu jest to okre¶lenie pejoratywne. U¿ywane w ró¿nych "tolerancyjnych" ¶rodowiskach ![]() Uwa¿am, ¿e to zale¿y od konkretnej osoby. Jednemu pasuj± d³ugie, dlugiemu krótkie i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
U mnie mianem ciot okre¶la siê metroseksualnych facetów
![]() A sama lubie d³u¿sze w³osy u mê¿czyzn, ale nie ka¿demu to oczywi¶cie pasuje...
![]() |
![]() |
#87 |
Uzale¿nienie
Wiadomo¶ci: 14 453
|
Dla mnie mê¿czyzna z d³u¿szymi, cieniowanymi i prostowanymi w³osami nie wygl±da mêsko
![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie podobaj± d³ugie w³osy, ale naturalne a nie prostowane..A facet mojej kumplei sobie nawet krêci³ na lokówce ¿eby miec loki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 104
|
Cytat:
![]() Nigdy nie spotka³am siê z takim okre¶leniem. Podobaj± mi siê d³ugie w³osy tylko i wy³±cznie u ch³opaków, którzy potrafi± o nie na prawdê zadbaæ. ![]() Chocia¿ preferujê w³osy mniej-wiêcej d³ugo¶ci± siêgaj±ce do po³owy karku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale przydugie w³osy i lekki artystyczny nie³ad, ach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.