![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Będę Ojcem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam !!!
Widzę że powstał wątek na forum na którym może pisać będą też przyszli tatusiowie.Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało ale myślę że nie będzie tak źle ![]() ![]() Co do humorków to nie są mi obce ale jakoś to ja mam ich więcej i częściej niż moją ciężaróweczka ![]() ![]() Dobrze że co do imion od lat zgoda Bożenka i Borys. Ale się rozpisałem jak na pierwszy raz ale wybaczcie taka gadułą jak ja już tak ma. Pozdrawiam ciepło "ciężaróweczki " i tatusiów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich,
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla was i waszych rodzin. Od 26.12.2008 jestem najszczęśliwyszym żonkisiem ![]() Odrazu zwracam się do was z prosbą, potrzebuje liste rzeczy które należy kupić dla dziecka jeszcze przed narodzinami (wyprawka). pozdrawiam
---------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez DARON82 Czas edycji: 2009-01-15 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Będę Ojcem
daron - Przede wszystkim, moje gratulacje
![]() Troche tego jest, mam na mysli wyprawke. Tutaj masz przykladowa liste: http://www.we-dwoje.pl/wyprawka;dla;...ykul,1920.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.