![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Artdeco, L'oreal, Smackers, Inglot, Avon, Oriflame i inne :: Nowy w wątek- zapr
*Nawilżający krem-fluid Oriflame, Hydra Energy Fluid, dla cery mieszanej/tłustej. pojemność wyjściowa 75 ml. Użyłam ze cztery razy, ubytek to jakieś 10ml (już po zakupie buteleczka nie była zapełniona w całości), mam jeszcze kartonik.
i moze jeszcze do tego *Smackers Ice Creamies o zapachu Banana Split z aplikatorem- kolor mleczno-różowy. Raz testowany. ? Co Ty na to, Umbra? Czy o blyszczyk za duzo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: Artdeco, L'oreal, Smackers, Inglot, Avon, Oriflame i inne :: Nowy w wątek- zapr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
przepraszam wszystkich za zwłokę. już odpisałam (a jeśli znowu kogoś pominęłam to proszę o przypomnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesc. Oj wielka szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
do góry po dłuższej przerwie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
to mnie interesuje:
Błyszczyk Artdeco, nr 22 z zimowej (2007/08) serii cielistej. Użyty zaledwie trzy-cztery razy. Pojemność wyjściowa to 6 ml. Otwarty pod koniec grudnia 2007, ważny 24 miesiące od otwarcia. Grejpfrutowa odżywka do włosów Joanna Mini Naturia. Data ważności: 04.2010. Nowa! La Roche Posay: *Hydraphase Legere 2x2ml *Toleriane 2x2ml *Active C XL 1x1.5ml *Nutritic 1x2ml *Redermic 1x1.5ml *Effaclar K 1x3ml znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Witam.
Niestety kredka jest już zarezerwowana i najprawdopodobniej dojdzie do wymiany z inną wizażanką. ![]() pozdrawiam.
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
cześć Umbra
znalazłam tylko próbkę Effacklaru K ale to malusio, więc nic z tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
*Pomadka Avon ColorTrend, w kształcie serduszka, o zapachu jeżyny, odcień Rose Berry. Użyta ok. 4 razy, jak nowa. Na opakowaniu widzę kod G250108, to chyba data produkcji.
*Kredka do powiek Rimmel Exaggerate, nr 211 Sable (brązowa). Ubytek to ok. 3mm, była użyta ok. 3 razy. Otwarta w lato 2007, ważna 30 miesięcy od otwarcia. Interesueja mnie te rzeczy ![]() ![]()
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
Nawilżający krem-fluid Oriflame, Hydra Energy Fluid, dla cery mieszanej/tłustej. pojemność wyjściowa 75 ml. Użyłam ze cztery razy, ubytek to jakieś 10ml (już po zakupie buteleczka nie była zapełniona w całości), mam jeszcze kartonik. poproszę o datę ważności i odp. u mnie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Smackers Ice Creamies o zapachu Banana Split z aplikatorem- kolor mleczno-różowy. Raz testowany.
Kokosowa maska do rąk i paznokci Ziaja, użyta 2 razy, jest jeszcze sreberko zabezpieczające. Data ważności: 03.2010. coś u mnie znajdziesz? Proszę odpisz także na moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Jaką datę ważności ma Optimals Hydra?
![]()
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
moge się wymienić jedynie na:
AVON scrub do stóp z arbuzem 75ml NOWY AVON intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną 125 ml NOWY jeżeli jesteś zainteresowana czekam na prywatna wiadomosć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Wszystkie kosmetyki które mam są oryginalne z aktualnymi datami ważności.
Te dwa które Cie interesuja dostałam od Avonu wiosną. Na kremie nawilżającym z gliceryną jest data produkcji: 21.12.2007 a na scrubie 10.04.2008 wszystkie ważne 12 m - cy od otwarcia ale ja ich nie otwierałam. Wiec jeśli jesteś nadal zainteresowana wymianą czekam na adres. I co z wymianą ???? Nie odpisałaś !!! Edytowane przez 201607060918 Czas edycji: 2008-10-10 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
kredka astor to
EyeArtistKajal waterproof & long lasting przepraszam ale kredka była 1 raz temperowana (nie zmieniłam opisu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1219054217
*Nabłyszczacz Inglot Mega Shine. Można stosować sam oraz na lakier. Ubytek bardzo mały, jakieś 5%. Ważny do 10.2009. znajdziesz coś u mnie?? ![]() poza wątkiem mam Ziaje pro preparat silnie złuszczający z mikrogranulkami, był tylko raz próbowany, więc jest cały ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
*Błyszczyk Artdeco, nr 22 z zimowej (2007/08) serii cielistej. Użyty kilka razy. Pojemność wyjściowa to 6 ml. Otwarty pod koniec grudnia 2007, ważny 24 miesiące od otwarcia.
*Smackers Ice Creamies o zapachu Banana Split z aplikatorem- kolor mleczno-różowy. Raz testowany *Cień Virtual Autumn Leaf, A101, granatowy. Ważny do 10.2010. Użyty ze dwa razy. coś u mnie ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.