|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Miniaturki zapachów poszukiwane!
Hej. Czy byłabyś zaiteresowana którąś z miniaturek:
- Organza - Eau de Rochas - Gres, Cabotine - Chanel No 19 - Simply Wszystkie z ubytkiem, ale zawsze połwa jest. Nie mam swojego kramika, więc poczekam na odpowiedź tutaj, albo na PW. |
|
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Chętnie przygarnę Cabotine de Gres, pozostałe już mam w swojej kolekcji. Czy taka mała wymianka by Ci odpowiadała? Aha, a co Ciebie interesuje? |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Miniaturka ma pojemnść 3,2ml, zostały dwa. W zamian zaintereswana jestem próbkami 1ml: słonik, Poison (klasyczny), Organza Indecence i Fleur Defendue LL. Mam jeszcze Escade Margaretha (został 1ml oddam za jedną próbkę) oraz większa Ô de Lancome, ale ta ma przetartą etykietkę z jednej strony.
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam już OI, ale pozostałe mam. Proponuję: Poison 1 ml, Lolita Fleur Defendue 2 ml, słonik - tu mogę oddać więcej - 5 ml w atomizerku. Czy tak może być za Cabotine i Escadę? Mogę zaoferować "równowartość" (5ml) w atomizerku i dodać jeszcze ze 2 ml w fiolce. Co Ty na to? Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2008-11-08 o 23:45 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli 15ml to też miniaturki, to mam Demeterki
Zainteresowana?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się
Piszę PW Wysyłam tylko listem poleconym, nigdy zwykłym. Ale nie musi być priorytet. Czy to Ci odpowiada? Aha, zdjęcie mianiaturki jest w moim wątku, jeśli chcesz obejrzeć - zapraszam. Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2008-11-09 o 11:44 Powód: poprawka literówki |
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyślę jutro przesyłki, poleconym prio, oczywiście
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
A interesuje cię Cabotine [Gres]?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
witaj pisalas u mnie w sprawie miniatur otoz nie oddam ich za szampon z avonu ale podobaja mi sie u ciebie odlwki;
Lolita Lempicka Fleur Defendue Alien T.Mugler Alchimie Rochas Amour d’Amandier Nina Ricci Angel Innocent T.Mugler Flowerbomb edp V&R L de Lolita L.Lempicka Lolita (“jabłuszko”) L.Lempicka Love in Paris Nina Ricci
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

)