![]() |
#62 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: perfumy,Burżuje,Pupa,Korr es,Boots,Revlon,Sephora,S ally Hansen,The Body Shop,I
Jestem zainteresowana:
11. zestaw błyszczyków Biotherm Mini Gloss, wszystkie testowane, brak jednego koloru http://www.fragrancedirect.co.uk/fil...ges/t_9761.jpg (na zdjęciu pierwszego z prawej) 18. Soap and Glory, Sexy Mother Pucker, pompujący błyszczyk do ust o zapachu ciemnej czekolady, kolor Nude, (jaki kolor? I czy zostawia raczej "bezbarwną" warstwę na ustach, czy kryje?) 22. Avon, Glazewear Metalic, błyszczyk do ust w kolorze Rose Beam, średni róż ze złotymi drobinkami, użyty parę razy. Z Twojej wish mam podręcznik do nauki j. rosyjskiego z płytą, o ten: klik! ![]() Mam też część drugą, ale na 95% będę ją sprzedawać znajomemu...
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy,Burżuje,Pupa,Korr es,Boots,Revlon,Sephora,S ally Hansen,The Body Shop,I
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
potwierdzam zainteresowanie Miss Dior , Cocona nadal mam, mogę do niego dodać coś z kolorówki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się sporo rzeczy, znajdziesz coś u mnie ?
Proszę ładnie odpowiedź w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.