|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mazidła, filtry, próbki, Dove Summer Glow
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Puderniczki na sypkie chyba sie nie nadają.
Czy może byc taka wymiana: Olive Fair Semi matte, Eye Shadow Birthday Cake, etui na pędzle za Klorane 25-30%, Oriflame SPF 30, próbka Bisque Buff'd |
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
no tak, za te tusze proponowano mi brązer Estee Lauder i paletkę Clarinsa, więc rozumisz
, mnie się wydaje, że nasza wymiana jest dosyć równomierna w obecnym kształcie, olive jest nieruszany, cień tylko przetestowany, a jest to pojemność standardowego pojedyńczego cienia i do tego etui. Jeśli jednak miałabyś byc niezadowolona to wolę zrezygnować, może innym razem
|
|
|
|
|
#71 |
|
Konto usunięte
|
Ala - jestem zainteresowana Telocapilem
Napisałam wczoraj do Ciebie na BK w temacie wymiankowym... zajrzyj proszę też do mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373 |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1197579 6]Ala - jestem zainteresowana Telocapilem
Napisałam wczoraj do Ciebie na BK w temacie wymiankowym... zajrzyj proszę też do mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373[/QUOTE] psychodelio, ja niestety telocapilu moglabym oddac niewielka ilosc (max. kilka gram), wiec jesli nie interesuje Cie nic wiecej ode mnie to wymianka raczej nie ma sensu:/ od Ciebie interesuja mnie olej z rozy (o ile chodzi o pizmowa), P-4C, odsypka bromelainy jesli masz z dluga data waznosci (mojej konczy sie 11/2009). |
|
|
|
|
#73 |
|
Konto usunięte
|
Oj, szkoda... Właściwie to tylko o ten telocapil mi chodziło. Rzeczywiście w tej sytuacji wymiana się nie opłaca.
No nic pozdrawiam w takim razie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

, mnie się wydaje, że nasza wymiana jest dosyć równomierna w obecnym kształcie, olive jest nieruszany, cień tylko przetestowany, a jest to pojemność standardowego pojedyńczego cienia i do tego etui. Jeśli jednak miałabyś byc niezadowolona to wolę zrezygnować, może innym razem