![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: tatuaż na stopie
to trzeba folie nosic ? a bandaza by nie mozna bylo ? hmm
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Folię polecam z czystym sumieniem. W domku chodziłam bez foli juz drugiego dnia, na bosaka. Jak posmarujesz tatuaż maścią (najlepiej bephanten, koszt ok.17pln) i zawiniesz folią to powstaje taka osłonka, dzieki której tatuaż Ci nie wyschnie. Będzie ciągle nawilżony. Tylko nie wolno łączyc wazelina+folia, bo zaparzysz skóre. Maść zapobiega odparzeniom. Bandaż jak zawiniesz na tatuaż może Ci sie przykleić do dziarki i będziesz miała kłopot, ja dostałam instruktaż od tatuażysty i powiedział mi, ze zadnych plastrów, bandazów, gazy, tylko folia! Gdzieś przeczytałam, ze tatuaż gojony na folię dłuzej zachowuje intensywne kolory, ze po kilku latach widac duza roznice miedzy tatuazem gojonym na folie i bez niej. Tez duzo zalezy od zdolnosci tatuażysty, mi powiedział, ze strupki na tatuażu wskazują na złe jego wykonanie. Ja nie miałam w ogole strupków. Tatuażem od pierwszego dnia mogłam sie chwalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
aha
![]()
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Dziewczymy po co wam wzory tatuaży same coś wymyślcie nie będzie powtarzalne, trzeba być wyjątkowym. I mieć tatuaż taki jak nikt a nie jak setki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
dlatego moj tatuazysta mi robi projekt :P bo chce tylko ja miec taki tatuaz :P niepowtarzalny
![]()
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
a moze znacie polecacie jakies dobre salony tatuazu na slasku ?
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Art line w Rybniku ,INkognito w Rybniku, Sauron w Rudzie śląskiej, alien w Dabrowie górniczej
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
moja kolezanka robiła taoo na stopie i mówiła ze da sie wytrzymac. a tam ktos pisal ze to bolesne bardzo :?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mnie bolało bardzo ![]() myślałm ze zejde.... ![]() nie ma osoby która nie zerkneła by na moje stópki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich serdecznie!!! ja własnie ide jutro robic tatuaż na stopie mam nadzieje ze nie będzie bolało,wzór jeden z tych które są na forum WIELKIE DZIĘKI ZA POMYSŁ !!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
no i ja już po
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
ja juz tez po
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
To czekamy na fotke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
o widze, ze watek dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
przykro mi dziewczyny ale ja zdjecia nie wstawiam bo nie moge pozniej usunac a niechce zeby ktos mial taki sam jak ja
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Kurcze wiecie co... czasem człowiek loguje się gdzieś automatycznie klikając na "akceptuj regulamin" i nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji usunięcia nawet swojego zdjęcia...
Niby nic, ale nie można. Muszę chyba zacząć czytać te regulaminy... Co do tatoo, to każdy chce być niepowtarzalny. Ale fakt, że nie wstawisz tu zdjęcia nie oznacza, że ktoś nie będzie miał podobnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
wstawiajac tu zdjecie mam wieksze prawdopodobienstwo ze ktos sobie zrobi taki wystarczy skopiowac wydrukowac zaniesc do salonu i robi ci taki sam
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
no nie wiem ale napewno za szybko sie z ta osoba nie spotkam
![]()
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
A ja chciałam zapytać jak to jest z gojeniem i noszeniem butów?? Domyślam się, że lepszą porą na zrobienie tatuażu na stopie jest lato??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa,bo miałam zamiar sobie zrobic na początku lutego ,ale jak będę wciskała się w buty zimowe z nim
![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
a moim zdaniem lato nie jest najlepszą porą na tatuaże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
I to jest pomysł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
ja robilam w wakacje i wszystko ok ladnie sie goilo przynajmniej nie cierpialam z butami. japonki byly najlepszym wyjsciem a noszenie skarpetki tez nie jest za dobre bo moze ci sie przykleic a po drugie musi oddychac skora. poprawialam tatuaz jak bylo chlodno i powiem wam nie fajna pora przynajmniej dla mnie zalozylam adidasa i chodzic nie umialam bo caly czas draznil mi tatuaz. a w wakacje choronilam stope jak opalalam sie recznikiem a jak chodzilam to tak nie draznilo gorzej jak stalam w sloncu dlatego szersze dresowe spodnie ktore zaslonia stope sa w sam raz nie za cieplo przewiewne ratujace tatuaz
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- ja robilam w wakacje i wszystko ok ladnie sie goilo przynajmniej nie cierpialam z butami. japonki byly najlepszym wyjsciem a noszenie skarpetki tez nie jest za dobre bo moze ci sie przykleic a po drugie musi oddychac skora. poprawialam tatuaz jak bylo chlodno i powiem wam nie fajna pora przynajmniej dla mnie zalozylam adidasa i chodzic nie umialam bo caly czas draznil mi tatuaz. a w wakacje choronilam stope jak opalalam sie recznikiem a jak chodzilam to tak nie draznilo gorzej jak stalam w sloncu dlatego szersze dresowe spodnie ktore zaslonia stope sa w sam raz nie za cieplo przewiewne ratujace tatuaz
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Mi tez sie marzy tatuaz na stopie, ale jak czytam opinie o strasznym bólu to sie waham... Bo trudno znosze ból, każda mała ranka bardzo mnie boli, a co dopiero tatuaż... A mam pytanie: zrobic go latem gdy chodzi sie w balerinkach (czytalam ze od opalania na poczatku moze szybko zblednąć), czy zimą (to chyba nienajlepszy pomysl zeby na bolący, gojący sie tatuaż zakładac skarpetke..). wiec moze wczesna jesien?
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Ups nie zauwazylam ze wyzej juz o tym była mowa... No ale jak ktos sie wypowie na temat wystawiania tatuazu na slonce to bede wdzieczna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Małe jest prawdopodobienstwo, ze ktos bedzie mial identyczny. A jak wstawi zdjecie to zaraz ktos go wydrukuje i poleci z nim do studia tatuażu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Polecam wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,a co myślicie o takim wzorku.Jutro ide robiC
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie zbyt duży
![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Gosia1989 i jak? Zrobiłaś? ;> Mój już się wygoił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.