![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
A jakie masz jeszcze próbki,miniaturki kremów i ewentualnie jaką odlewkę mogłabyś zrobić tej odżywki do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Dot.: Perles Lalique,Molinard,Jadore,C zekoladka Bourjois,nowe kremy i wiele innych.
hmm najwidocznie albo wpisalam sie u kogos innego albo myslalam nad odpowioedzia i nie wcielilam jej do rzeczywistosci przepraszam :P
hmm wiec tak z tego co mi napisalas niestey nic mnie nie zainteresowalo materialow raczej szukam duzych wiec sama rozumiesz a branzoletka niestey jest za duza na moja reke ;( z watku jedyne co wypatrzylam to J'adore L'Absolu Dior ale widze ze wysi nad nim rezerwacja oraz ze piszez ze jedynie na perfumy ale tylko niesmialo sie spytam co o tym sadzisz :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
zuzycie cieni jest male ale ja jednak podziekuje bo nawet nie znam tego zapachu
pozdrawiam
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Co do Dirosealu to postanowiłam go zatrzymać, bo nie znalazłam lepszego następcy, więc nie ma sensu go wymieniać. Z próbek zostało mi tylko 5 ml Rubialine. Mam też znany kremik Calm Down na naczynka w wątku, ale niestety dosyć krótka data ważności mu została. Maseczki Kallosa mogłabym oddać 250 g w opakowaniu po Waxie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym wymienić Lanwina na jedną konkretną rzecz,więc na razie podziękuję.Jak będziesz miała jakieś dokładki to daj znać.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Perles de Lalique???
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie krem Diora nawilżający i cienie Diora Mistic Jade.
Może coś jeszcze dobierzesz do perełek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Coś za Jadore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Jadore-ale jest w rezerwacji no i ten taki jajowaty perfum???ale to pwenie za duzo...krem moge oddac za perly....aha zaraz zmykam bo maz z pracy wraca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
J'adore i ten jajowaty(fotka jest dla kogoś) niestety nie.Ale może chciałabyś jeszcze ok 15\30 ml niszowca Le Feu Light(nie do zdobycia już w perfumeriach,bez kartonika) i ok 20\100 ml też niszowca Thais de Puig(tester bez zatyczki i kartonika).Przy tych drugich ciężko jest określić dokładnie pojemność ze względu na kształt flakonika,dlatego zrobiłabym fotke.A Le feu chyba mam i zaraz dodam.Oba to świeże,bardzo przyjemne zapachy,które bardzo lubie i nie mam ich wystawionych do wymiany.Nie pachnie nimi co druga dziewczyna na ulicy.Dołożyłabym jeszcze czekoladkę Bourjois lub coś z biżuterii i innych z wątku.Plus cztery czy pięć próbek niszowych perfum(to malutkie pojemnosci,ok 0,5 do 1,5 ml,popatrzę dokładnie)
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ten zapach pewnie dosc podobny do klasycznego Issey Myiake???a moze masz jakies inne perfumy???ja dokladnie jutro dam ci znac teraz juz naprawde zmykam...aha tais de puig-teraz sobie przypominam mialam wi wydalam kol..bo mnie przytlaczal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Le feu light właśnie nie jest podobne do klasycznego(ja klasyka nie lubie).Z innych to tylko ta odlekwa Lanvina no i próbki,bo dopisałam do poprzedniego posty.Ewentualnie jeszcze mogę zrobić odlewke do atomizerka z sephory 5 ml Brit Red lub Słonia Kenzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
slonia kenzo mam a brita nie lubie moze po prostu wymienmy sie kerm z perly???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam,ze zwalnia się rezerwacja J'adore .Czy za J'adore mogłabyś oddać krem i cienie(cena J'adore tej pojemnosci to około 400 zł)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
za laligue oddam kerm a za jadore cienie i jeszcze moge cos dorzucic
MAM NP PIATKI DIORA SILVER GODDES??JESZCZE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
A mogę prosić jakis link do fotek,mogą być z netu?A moze masz jeszcze coś z kremów do twarzy,pod oczy?Bo na tym bardziej by mi zależało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Mam krem hydraphase legere la rohe posey(uzywany ale ciezko mi okreslic zuzycie)a czy poczekasz na zdjecia cieni do jutra???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
MAM ZDJECIE CIENI Z NETU!!
http://www.makemeheal.com/mmh/produc...d=54&catid=948 NO I KERMU http://www.domzdrowia.pl/56791,la-ro...nej-50-ml.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Czy oddasz wobec tego krem diora za perełki i obie paletki cieni plus ten kremik LRP za jadore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
ok.paletki sa malo zuzyte ale w silver sie lekko nie domyka pudelko(nie pisalam bo nie wiedzialam ze sie zgodzisz)-dlatego tez nie dawalam ich na targowisko ....synek zrzucil...ja sie zgadam ale teraz decyzja nalezy do ciebie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Pomyślę.A jeszcze coś innego może masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
cienie shiseido 4 dawn to dusk
link te poczworne http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1220529097 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
to i ja dołączę do grona zainteresowanych Jadore , moze coś u mnie Cię zadowoli w zamian ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274720 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.