|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
Całkiem fajny program.
Akrobaci suuper ![]() Motocyklista fajowy ..myślałam ,ze padnę przy świergocie.Oczywiście znów nieczuła nieczuła Łajka- zero wzruszeń przy Klaudii Kulawik. Tzn zaśpiewała nawet ale zeby od razu ryczeć czy się kłaniać -bez przesady Zresztą jak teraz wyskoczyła z Niemenem to z czym potem,he? Swoją drogą nie lubię jak dzieci dominują tego typu programy -sędziowie dają im kredyt właśnie ze względu na wiek a nie na specjalne talenta |
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
marylka ma swoje wystepy w jednym z warszawskich klubów gejowskich
![]() ![]()
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Co kolesie sa świetni hehe
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Aż mi ciarki przeszły po plecach, gdy usłyszałam tych chłopaków a'capella :ślinka:
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki głos ma ten gość
![]() No chyba mi nie powiesz że Klaudia talentu nie ma.
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne chlopaki
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
uuu... fajni Ci faceci, dali czadu z tym śpiewem
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ta 8-mka (?) facetow sie nie podobala
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
bo to byla piosenka Bee Gees a oni wlasnie tak spiewali
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
A jak się owa piosenka nazywa ?
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia ekstra
![]() Hehe, dziewczyny, dzięki, mam nadzije, że w 2 edycji nie wpadnę najgorzej na tle innych o ile w ogole sie dostane ;P
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Moi faworyci
-panowie akrobaci (gdzieś już ich widziałam tylko nie pamietam w ktorym programie) -mała Klaudia(wzruszył mnie strasznie jej śpiew) -Snake -tych sześciu czy ośmiu facetow ;p nie rozumiem czemu byli na TAK jesli chodzi o ta babke i faceta co o autostradzie śpiewali i tanczyli ...dla mnie beznadzieja i byłam jakos przekonana że ich nie przepuszczą... ah no i harlejowiec mi sie podobał no i oczywiscie "Misia"
|
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
co do harleyowca, mo wujek umie identycznie
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
która to była Misia, bo nie pamiętam?
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
piesek
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
ten piesek co 'tańczył' z tym chłopcem
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie widziałam dzisiaj
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro chyba powtórka
o 15
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
No ten piesek był super
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny jest ten świat
Ci dwaj akrobaci Maryla Rodowicz Chłopiec z pianinem Powalili mnie na twarz !
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Hah, ci z autostradą byli właśnie fajni
![]() Widziałam ich na ulicy w Krakowie kiedyś. Fajnie, że podchodzą do tego na luzie ![]() Ten facet na początku z kulką wymiatał. I akrobaci.
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy odcinek za nami.
Moje subiektywne podsumowanie ![]() Facet z kulka - jedna z porzadanych cech u mezczyzny sa zwinne palce i o maj gad, przeszly mnie ciary Zgrabny talent niewatpliwe, acz niepokojacy, przy kims takim zaczynam sie z miejsca bac o swoj portfel Zapewne ma za soba lata sumiennych cwiczen i za to duze uznanie. Zeby tak operowac wlasnymi dlonmi i panowac nad przedmiotem, nie tracac lekkosci i gracji trzeba miec to cos i on to ma. Licze, ze dotrwa do 11 odcinka i pokaze numer z jedenastoma kulami.Akrobaci - ogrzm szacunku dla tych panow, byli fantastyczni, stanowia klase sami w sobie i bardzo trudno bedzie ich przebic, rozlozyli konkurencje na lopatki W swoim pokazie przedstawili studium ludzkiego ciala i niewiarygodna wrecz umiejetnosc panowania nad nim w taki sposob, ze zachwycali do glebi.. Niezwykli, oryginalni, zjawiskowi. Forma przedstawienia, muzyka, gracja i plynnosc ruchow przy oszalamiajacej sile stworzyla pelna emocji mieszanke. Moi faworyci na dzien dzisiejszy, na pewno nie zapomne ich wyczynu. Jeszcze raz uznanie i szacunek dla ich umiejetnosci, musieli je szkolic latami i tym bardziej podziwam determinacje i poziom jaki dzieki niej osiagneli. Polaczenie gracji i sily - fenomenalny duet11-latka od Niemena - glos jak dzwon, nie da sie ukryc ale czy ma talent? Z pewnoscia ma dar ale nie potrafi nad nim panowac. Jeszcze. Dziewczynka ma duze mozliwosci wokalne ale musi sie uczyc, o ile swietnie jej wychodzi wyciaganie gory, o tyle dolne rejestry sie lamia, duzo zawinila tu trema, drzal jej glos, co bylo zauwazalne, na pewno potrafi zaspeweac lepiej i na to licze w dalszych etapach. Z uwaga bede sledzic jej droge w programie, ma potencjal, musi go tylko doszlifowac ale ze wzgledu na jej wiek, ma na to czas. Dobrze, ze trafila do programu, ma szanse na profesjonalna nauke i tego jej zycze. Waz z hula-hop - bawilam sie w to jako dziecko, jak zapewne wiekszosc z nas i wiem, ze to wcale nie jest takie latwe jakby moglo sie wydawac. Duzy plus za caloksztal, zgrany image, ciekawa choreografie i napiecie "spadnie czy nie", udany wystep. Fakir - przerazil mnie do szczetu. Owszem, dziala na wyobraznie i publike, za co duzy plus, bo o to chodzi w show ale osobiscie raczej nie takiego talentu szukam. Harleyowiec mnie rozlozyl ![]() Na koniec ale przede wszystkim zaskoczyla mnie Agnieszka Chylinska. Bardzo mi sie spodobala ta odswiezona buntowniczka, zwlaszcza jej wstep, prezentacje na poczatku programu - dobrze wyglada i sensownie mowi - jestem na tak
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię Agnieszkę Chylińską
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), potem wąż (naprawdę podziwiam, że to właśnie faceci zaprezentowali coś tak wspaniałego... Do tej pory wydawało mi się że w akrobatyce lepsze są kobiety).Dziewczynka od Niemena ma w sobie coś, co przyciąga... głos jak dzwon to jedno, a ta jej skromność i wrażliwość to drugie. Ciekawa jestem jak to się dalej rozwinie.
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynka od Niemena...Hmm...owszem potężny głos jak na tak malutką istotkę, ale jak dla mnie trochę przypominało to krzyk, taki na siłę trochę
Podobał mi się występ z hula-hop. I jestem zawiedziona że pan na motorze który "ćwierkał" odpadł!! Kurczę, żeby wydawać z siebie takie odgłosy trzeba mieć cholerny talent> Nie wiem czemu nie przeszedł. Za to że na motorze przyjechał ![]() ![]() No i akrobaci!! Moi faworyci! Rewelka...wszystko wykonane płynnie z gracją z takim napięciem...
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Nie talent, a taka piszczałkę w buzi- wydaje mi się ze to był ten sam pan którego widywałam na Krupówkach
![]() A jak oceniacie prowadzących ? Jak dla mnie Szymon nr 1
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
dla odstresowania i odmóżdżenia przed egzaminem obejrzałam serię tych wszystkich telewizyjnych trocin... w tym wyzej wymieniony 'mam talent' :P I No nic, zdecydowana moja faworytka zostaje.....Agnieszka Chylinska, babka jest boska... Jak ją sobie przypomne w rozmowach z K.Wojewodzkim o byciu matką (słynna rozklapciocha) albo w mamy cię...
Nic się nie zmieniła Można umrzeć, ze smiechu patrząc na jej mimikę i sposób bycia. Podejrzewam, ze w 89% przypadkach udawała, że jej się podobało, ale robiła to w taki fajny bezproblemowy sposób, że trudno jej nie uwierzyć.W odróżnieniu od pani Foremniak i Wojewódzkiego, ktorzy dla kasy zrobią wszystko...Co do konkursowiczów poza tym zabawny był facet udający Maryle Rodowicz,chociaż najlepszych parodystow w kraju aktorów rozmów w toku jeszcze mu daleko, onich wiemy, ze sa wszechstronni, moja sympatie wzbudził tez pan motocyklista. IMi szkoda tej 11 latki, bo trafiła do programu nie takiego do jakiego powinna, tradycyjna Szansa na Sukces byłaby dla takiej wrażliwej dziewczynki lepszym miejscem, jak takie zbiorowisko freaqow. coz, "czy warto było?" Nie, nie... drugi raz tego programu nie obejrzę :P i przynajmniej wiem już na 200% ze nie ma czego żałować.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

..myślałam ,ze padnę przy świergocie.

), potem wąż (naprawdę podziwiam, że to właśnie faceci zaprezentowali coś tak wspaniałego... Do tej pory wydawało mi się że w akrobatyce lepsze są kobiety).