![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: DZWONY WRACJA - co Wy na to?
kiedys stale nosilam dzwony, bardzo je lubie nie mam nic przeciwko zeby wrocily do lask, lubie tez rurki, moja figura nie pozwala mi nosic jednak takich bardzo obcislych rurek na dole bo zle wygladam, jestem chuda a raczej szczupła, ale mam szersze biodra, zwezajace sie ku dolowi spodnie opinajace kostki tylko to podkreslaja niekorzystnie dlatego zazwyczaj wybieram takie zwyczajne spodnie waskie ale o prostych a nie obcisłych nogawkach, trzeba czasem sobie czegos odmowic nawet jesli nam sie to podoba, zeby nie wygladac smiesznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
A co sadzicie o takich spodenkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szwedy raczej są przeznaczone dla dziewczyn o chłopięcych figurach, chcących dodać sobie trochę krągłości ![]() Osobiście bardziej podoba mi się w rurkach kobieta z lekko zaakrągloną figurą i kształtnym tyłkiem, niż bardzo szczupła dziewczyna, bez tyłka co rurki jeszcze podkreślają ![]() Ale oczywiście najważniejsze,żeby się dobrze czuć w swoim ubiorze, więc niech każdy nosi to, co mu się podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
A ja cały czas chodziłam w lekko rozszerzanych nogawkach. Rurek nie mam ani jednych, jakoś nie podobają mi się na mnie. Na innych różnie. Fajnie, że wchodzą, bo będzie większy wybór dla mnie (byle by nie były to takie przesadzone dzwony), ale będę je nosić bo lubię, a nie że taka moda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
jeśli znajdę llekko rozszerzane dzwony, które beda dobrze leżały - tj. będę dopasowane w biodrach i kolanach- to kupię.
![]() Szwedy? - eee.. raczej już nie
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Co do szwedów,też jestem na nie,lecz lubie lekko rozszerzane nogawki.Nosze do nich adidasy i jakoś nie uważam że głupio wyglądam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja do dzwonów nie wrócę. Niech będą najmodniejsze i najpiękniejsze, ale zdecydowanie mówię NIE.
A poza tym nie ważne jaki krój spodni jest modny, ale w jakim ty najładniej wyglądasz. Jeansy trzeba dobierać z głową do swojej figury. Jedne coś ładnie podkreślą z Twojej figury, a drugie bardziej uwidocznią. Ja stawiam na rurki. a tak btw to już chyba 3 wątek na którym wypowiadam sie na temat dzwonów. Czasami można skorzystać z wyszukiwarki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dzwonom mowie nie
![]() ![]() Nosze rurki, ale i szwedy, proste nogawki. Jednak obcisle w udzie i rozszerzane do dolu dzwony nie sa moim zdaniem ani ladne, ani praktyczne, i rzadk okto w nich dobrze wyglada... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
a ja jak narazie się nie przekonałam do dzwonów
![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Bardzo sie ciesze ze wrcaja. A wlasciwie to nie dzwony tylko lekko rozszerzane do dolu.
Nie cierpie rurek i jak najbardziej moge sie zgodzic ze wiekszosc osob wyglada w nich pokracznie, zwlaszcza faceci. Zanim rurki zaczely byc modne moja koleznaka powiedziala ze wygladaja jak spodnie-marchewki. I do dzisiaj mi sie tak kojarza. Zdecydowanie jestem z apowrotem dzwonow i szwedow chociaz musze przyznac ze malo ktore buty na obcasie do nich pasuja i sa niepraktyczne w zimie.
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
nigdy w zyciu..mam 9 czy 10 par rurek i tylko takie spodnie nadal bede kupowac
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
No ja mam nadzieje, że będą modne... W rurkach niestety nie mogłam chodzić, z moją figurą gruszki/kręgla wyglądałabym tragicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ja lubię zarówno rurki (ale nie takie na maxa zwężąne na dole, takie są okropne) proste i dzwony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj zakupiłam dzinsy z lekkim dzwonem w Pull&Bear za 129zł.
Jestem bardzo szczupła na dole i o wiele lepiej mi w prostych albo rozszerzanych spodniach niż w rurkach (choć takie też posiadam). A to pare fotek Nicole, która nosi na zmiane rurki i dzwony.
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Ja też sie ciesze, bo nie cierpie rurek, chociaż do prostych nogawek sie przekonałam. W dzwonach jednak czuje sie najlepiej i cały czas w nich chodziłam. A szwedy jakoś średnio...pamiętam, że pare lat temu były modne i wtedy miałam ich dużo, ale teraz to hmm sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedna sprawa : mała kto tutaj chyba w ogóle rozróżnia dzwony od innych modeli - zazwyczaj to wy tutaj nazywacie dzwonami spodnie o fasonie bootcut które mają lekko rozszerzane nogawki ale z dzwonami to tak naprawdę nic nie mają wspólnego - dzwony to spodnie o naprawdę mega szerokiej nogawce a nie "lekko roszerzanej"...
a co do rurek i xs/s jeszcze - ja także wolę dziewczyny i bardziej kobiecej figurze w rurkach od tych mega szczuplutkich i sadze ze takie spodnie w rozmiarze m czy l wypadaja zazwyczaj swietnie jak ktos jest proporcjonalnie zbudowany zwlaszcza jak do tego zalozy buty na obcasie - na pewno o wiele lepiej w takich niz w dzownach. co do tych spodni : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1220523123 bazarkowe są więc mi się nie podobaja ale dla zainterowsanych kupne to tak mnie więcej przedstawia się figura do tego typu spodni i to raczej z górnej granicy pasujących niż z dolnej...
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ja lubię zarówno rurki jak i dzwony, ani jedne ani drugie nie znikną z mojej szafy
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Nieee.
![]() Kocham rurki, i narazie nie mam zamiaru ich wymieniać na dzwony.
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
sadze ze rurki za szybko nie znikna
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj założyłam dzwony, które leżały zapomniane w szafie i szczerze czułam się koszmarnie, chyba nie prędko przełknę tę modę .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
a dziewczyny ktore nienawidza dzwonów . W czym chodziłyscie jak nie było rurek ? A modne byly tlyko dzowny ? ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
a mi sie kojarza z tandetą.... sorki jesli kogos to urazlio, mi chodzi o okres w moim zyciu.. ale brzydko sie wtedy ubieralam;P
bardzo lubie rurki nie wyobrazam sobie noszenia tych okropnych dzwonów.... jak nie bylo rurek to w nich chodzilam, w tych takich light ze tak powiem;P nie maxymalnie rozszerzanych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a bazarek to tak, tandeta, dla ludzi nie majacych wyobrazni... nie chodzi o to ze dzielimy ze wzgledu na kase, to fajne, to nie.. ze z bazarku nie firmowe..! chodzi o to ze z bazarku takie zeby nosi pol lub wiecej miasta... bo te rzeczy sa produkowane w tysiacach jak nie wiecej egzemplarzy... rozumiesz? na pewno czasem sie trafi cos fajnego, nie mowie... tylko ile osob spotkasz w tym samym? ja np chodze do lumpa, bo to jest kompromis.. tez nie chce wydawac duzo kasy a przy tym ciuchy oryginalne.. u mnie w miescie sa swietne lumpki... niektóre rzeczy maja metkę, ogolnie... to nie sa takie stare rzeczy jak po dziadku czy cos normalne modne ciuszki i placisz grosze ;] poza tym mozna nauczyc sie szyc na maszynie... samemu przerabiac rzeczy na fajne... Takze nie mow ze nie masz mozliwosci ominąc bazarka i tandety.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.