|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Częstochowa- ciucholandy
Dziewczyny podam Wam pomocną dłoń http://www.tomitex.com.pl/index.php?id=66
Ja uwielbiam ten lumpek - mają naprawdę cuda domyślam się, co tam się dzieje... ale cóż - albo przepłacamy w sklepach, albo się bijemy w lumpkach ;ppolecam jeszczę lumpek na garncarskiej - może nie jest supertanio, ale ładne ciuszki się trafiają i w ogóle wewnątrz jak w jakimś ekskluzywnym butiku :yes: żeby tam trafić trzeba przejść przez stary rynek, nie ma szyldu, ale to jest w zasadzie blisko tego salonu ślubnego (salon jest na rogu, a lumpek jakby prostopadle do niego, obok bramy) W bramie za biblioteką młodzieżową (w tej albo w kolejnej, wcześniej chyba niż wejście na 'Plac Jacka', jest szyld: 'odzież z Anglii' czy coś takiego') jest ładny lumpek, drogo (choć na pewno o połowę taniej niż w sklepach ) ale z tego co pamiętam ciuszki tylko nowe, naprawdę ładne :yes:
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
ja w tomitexie kupilam tylko jedna bluzek. nic innego nigdy mi sie w oczy nie rzuciło.
iwecie kidy ejst nowa dostawa? Mam baaardzo cicha andzieje ze w poniedizałek 10 bo wtedy mam wolne ;d dziewczyny jak sie orientujecie to dajcie znac ;d a musze ejszce zczaić ten na garncarskiej ;d dawno nie bylam na polowaniach ;d a moich ciuchow nie pokaze, bo mnie jeszcze gdzies rozpoznacie ;d
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedziec, dziekujemy za info ![]() w tomitexie dostawy sa co 3 tygodnie, wiec wychodzi na to, ze nastepna bedzie 17 listopada. z reszta obserwujcie na stronce, ktora podala soline, na pewno pojawi sie termin dostawy ![]() mnie tam mozecie rozpoznawac, niczego sie nie wstydze
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
a msyalam ze 10 ;( wtedy mam wolnee.
złosliwosc rzeczy martwych o.O
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.tomitex.com.pl/index.php?id=66
Jest juz info na stronce, kolejna dostawa jest 17 listopada.
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj byłam w scandii
![]() fajna dostawa była, ale ceny bardzo poszly w gore. zreszta bardzo duzo jest rzeczy nowych np za 30 zlotych itp (a korcilo zeby kupic, bo sliczne) i swietne spodnie dla faceta poza tym duzo ciuchow sie dubluje, np naliczylam 8 sukienek z orsaya (wszytskie z metkami), 3 pary spodni z mango, kilka grzybkow z loli loli (?). sama kupilam taka wieksza koszule, podwine w niej rekawy tak do lokci i bedzie fajnie to wygladalo poszlabym sobie na ten kiermasz odziezy, ale rozwala mnie to ze ulokowany jest w miescie, gdzie krazy wielu moich znajomych
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
włąsnie lokalizacja tomiteksu ejst staszna. kiedys wychdze a tu zonk znajoma. pyta sie co ja tam robilam ja jej na to ze szukalam jakiegos fjanego maerialu w pepitke, bo nie moge w pasmanteri znqlesc <lol2> kupila tą scieme.
a dzisiaj mnei korcilo zeby wejsc do scandii . ale nie wlazłam. szczeze mowiac dlac 20 czy 30 zł za używana rzecz, no chyba ze jest jakas przemaga wypasiona to lekka przesada. dokładam pare zł i ide do sklepu i kupuje nowe i pachnące.
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie jest ta scandia
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na Aleji Pokoju, teraz otworzyli nową w Plejadzie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Ahaa
Dzięki za odpowiedź, nie wiem, bo tam nie bywam, ale muszę się wybrać
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,a teraz już śmigam tam na legalu no i polowe mojej grupy tam z czasem zaczęłam spotykać
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
W plejadzie Scandia> o jak fajnie. nie trzeba będzie mykać do jagiellończyków, w mieście jestem rpaktycnzie co drugi dziń to mozna wpaść, a plejada pzeciez jest za seką ;d
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a nie wiecie jak jest z dostawami i cenami w scandii? Wpadłam dziś tam przelotem, widziałam pare ciekawych rzeczy, ale nie mialam ani kaski ani czasu, wiec nic nie upolowałam. Ceny niestety dość wysokie, dlatego ciekawa jestem czy jest tak zawsze czy może jakoś teraz dostawa była? moze ktoras z Was wie?
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
dostawy są w piątek (jeśli chodzi o Scandię na Alei Pokoju) i ceny są tam zazwyczaj wysokie
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
ja wybrałabym sie do Polnamu w poniedzialek ale pewnie bedzie zamkniete ? jak sadzicie ?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
a w ktorym miejscu ten polnam?
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Polnam to jest budynek na Wałach Dwernickiego, w ktorym znajdował się Ciucholand Joltex - został on przeniesiony na ulicę Filomatów (bodajże 14 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&sId=&x=36&y=1 ). Tak więc i Polnam istnieje, i ciucholand, ale już nie razem
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
No więc dopiero dzisiaj miałam czas pochodzic po lumpkach
na początku byłam w elei gdzie kupiłam 2 bluzeczki i dwie tuniki następny był kiermasz odzieży gdzie nabyłam dwie bluzki i spódniczke później nadeszła kolej na Skandal i drugi lupek obok niego na Piłsudsckiego z którego wróciłam z sukieneczką, zieloną bluzeczką, i sweterkiem, chciałam wejśc jeszcze go Garderoby w alejach ale mój Tż miał już dosyc w każdym razie jestem bardzo zadowolona a fotki wkleję jutro albo pojutrze
Edytowane przez fanta20 Czas edycji: 2008-11-10 o 21:02 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na fotki
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile na wszystko wydałaś?
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
hmm jakieś 50-60zł chyba
w tym jedna nowa sukienka z metką, teraz żałuję bo widziałam fajną czerwoną ołowkową spódniczkę rozmiar 34 za 9zł mogłam ja jednak kupic
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
ja tez musze polaazic.
wczraj bylkam w scandi i nic nie kupilam, ale bylam w szoku, tak fajnie i przyjamnie tam ejst, chodz ceny nie naj lepsze, ale ne ma tam bardzo zniszczonych ciuchow. ![]() musze sie wybrac do Skandalu, bo bylam ttylko raz, zaraz po otwarciu i nic nie bylo, takze musze sie wziac, bo dawno nie polowałam ;d
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie jest Skandal?
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Skandal jest na Piłsudskiego 13/15 w bramie na przeciwko dworca pkp, w tej bramie jest też drugi lumpeks o wiele większy. Fotki moich "zdobyczy" wkleję jutro, bo moze cos jeszcze znajde na gancarskiej i w skandi
|
|
|
|
|
#86 |
|
Podróżniczka
|
Ale zrobiłyście mi chętkę na lumpeksy
Ostatnio byłam dość dawno. Nawet nie wiedziałam, że mamy ich w Cz-wie tyle. Jutro mam czas, więc z rana wybieram się pobuszować w kilku podanych przez was adresach. Ciekawe co znajdę W w/w lumpków byłam tylko w tym w Plejadzie. Ceny średnie, ale ogólnie bardzo porządny lumpeks z fajnymi ciuchami.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
ja też zaczęłam lumpkowac przez wizaż, przegladajac jeden z wątków podziwiałam jakie cuda znajdują.
poszłam, pogrzebałam nic nie znalazłam tak chyba ze 2 tyg, a teraz praktycznie zawsze coś zwlekę do domu ;d dzisiaj jak wróce od lekarza chyba wybiore sie z siostrą ;d
Thank God I’m a woman! Edytowane przez Puchatkovva Czas edycji: 2008-11-12 o 13:09 |
|
|
|
|
#88 |
|
Podróżniczka
|
No i byłam zobaczyłam i ... nic nie kupiłam :/ Zalzłam chyba całe miasto dzisiaj. Po drodze wpadając do kilku sklepów i nie kupiłam nic. Troszku sie rozczarowałam, bo byłam nastawiona na duże zakupy. Już prawie miałam obkupić się w Plejadonie, ale straszny babiszon tam pracuje, łaziła za mną krok w krok i co się zatrzymałam przy jakimś fajnym ciuszku to się ładowała z tysiącem pytań. Normalnie jakbym miała coś ukraść... :/ A było kilka fajnych rzeczy. Chciałam też wejść do tego lumpka na Piłsudzkiego i nie trafiłam. Niech mi ktoś wytłumaczy dokładnie gdzie to jest ? Tam gdzie przystanek "R"ki do Rędzin ? Cyz gszieś dalej nie mam pojęcia, nie trafiłam. Ale nie poddaje się, za tydzień planuję kolejny wypad
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez dzis wpadłam na kiermasz odzieży (ten kolo trolla) i dosłownie nie był kompletnie nic ciekawego na pewno znajdziesz coś ciekawego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

Ja uwielbiam ten lumpek - mają naprawdę cuda
domyślam się, co tam się dzieje... ale cóż - albo przepłacamy w sklepach, albo się bijemy w lumpkach
;p

Dzięki za odpowiedź, nie wiem, bo tam nie bywam, ale muszę się wybrać