![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Taka chusta zaraz moze gdzies na allegro znajdę http://www.allegro.pl/search.php?string=arafatka
mam taką właśnie z Egiptu, nie z allegro, kupiłam 2 za 5 dolców chyba http://www.allegro.pl/item436519339_...00_cotton.html |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Ja arafatkę nosze już ho ho z 3 lata. Mam dwie jedną przywiózł mi znajomu z Izraela, drugą kupiłam na Swiebockim we Wrocławiu
![]() http://www.allegro.pl/item434966125_...0_bawelna.html ta tip top jak moja ![]()
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ray dziewczny Polecam ten przpis!!! Jest jak nibo w gębie przpyszne szybkie i łatwe
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=55068 w drugim poście kasi... zobczcie i zróbcie palce lizac... ![]() Dostałąm to od koleżanki na gg ale nie jako łancuszek fajny tekst i taki prawdziwy Kobieta: Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. > Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka. > Kiedy ma 15 > lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwa siostrę przyrodnia > Kopciuszka: "Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" > Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, > za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo > wszystko wychodzi z domu. > Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, > za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za > proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i > mimo wszystko wychodzi z domu. > Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, > za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, > że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. > Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie > wszędzie. > Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy > już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa > świat. > Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i > umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. > Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po > prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość > i przyjemność ze świata. > > Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... > Wyślij ten tekst do pięciu fenomenalnych kobiet, które znasz i świętuj z > nimi "Miesiąc Pięknych Kobiet". I jeżeli to zrobisz, przydarzy ci się > coś dobrego. > Pięknych dni i nie zapomnijcie liliowego kapelusza! Nie traktuję tego > jako łańcuszka, po prostu uważam Cię za fenomenalną kobietę! To co zakładamy???
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o cholercia, moj sie dopomina "stolowania" ale ja mam kuchnie z 2 oknami i zaraz za oknem okna sasiadow ![]() Madziwnia fajny tekst, ja od dzisiaj nosze kapelusz liliowy ![]() tort na szczescie okazal sie pyszny ![]() ZObaczcie co widzialam na wiosne ![]()
![]() Edytowane przez fruzienka Czas edycji: 2008-09-17 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Zuzia moze i masz racje
![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
Kochane pisze do tych, ktore wiem, ze chca zebym wrocila na watek. Zreszta wiem, ze nic nie zrobilam, ze mam byc z niego i czuc sie wypedzona
![]() ![]() Ja tu mam bardzo ciezko, wspololakotorzy sa przewredni, a ta laska to jest typowa wredna ruska ku**a. Od kilku dni pozlwala sobie na wsyztsko, Pyskuje do mnei i do Tz, jest zlosliwa, a w niedziele mielsimy z nia taka awanture, ze o malo co sie nie pchala do bicia. W kazdym razie jest ciezko i gdyby nie kasa, to dluzej nie siedzileisbysmy. Juz zglosilismy jej sprawe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
domi7ks ja myśle że wszyscy chcą rzebyś była z nami na tym wątku. On jest po to rzeby się wspierać a nie obrażać czy kłucić
![]() ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja Twoja Mama Kiedyś będę miała taki opis.... napewno ![]()
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() ja jestem zalamana, wczoraj nie moglam sie doprosic zeby ktos mnie ouscil na komputer, tamta bezczelnie mi wylaczyla a wiedziala ze czekam a dlugo siedziala, mimo ze on dla wszytskich jest. Teraz sobie wstalam wczesniej, to mi najpierw jeden siadl rumun, potem drugi ![]() ![]() dopiero za miesiac bede miala niedziele wolna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Piwusia cóż za perwersja
![]() Fruzia rób pokaz sąsiadom ![]() Domi jesteś tu mile widziana a współlokatorów to współczuje, ja to bym chyba z takimi nie wytrzymała, ileż czasu można ich lekceważyć ![]() Dziś u mnie 36,55 już trzecie dzień i liczę na owulkę, mam nadzieję że jutro rano na termometrze zobaczę wysoką temp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
ja mam załamke @ nie widac a liczylam ze w przyszlym tyg pojde do gina a jak nie mam @ to nie pojde bo po co.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
A może nie ma się co załamywać, może to oznaka czego innego. Jak tam Twoja temp dzisiaj ile jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
Wklejam kilka fotek czapeczek i szaliczków. Zdjęcia z allegro...
#75 |
Raczkowanie
|
![]()
To i ja sie się zamelduje na drugiej części wątku.
Mischoko, miałam wkleić zdjęcia po remoncie pokoju ale jeszcze się nie skończył, bo brat jak pożyczył wiertarkę to dopiero wczoraj oddał. Ale mam nadzieję że do wyjazdu tż będzie skończony. Ale jak to bywa własnie napuchła nam podłoga w kuchni dębowa, bo pękł wąz od zmywarki i diabli wiedzą ile dni ta wodą sączyła się pod podłogę. Jeśli ja mogę prosić to poproszę czapeczkę z postu 44 tą jasną z lewej strony w drugim rzędzie wraz z szaliczkiem może być jeasny beż albo najlepier rudy. Obiecuję Mischoko że wszystkie koszty pokryję. Dziewczyny wybaczcie mi ale mam masę pracy odezwę się za kilka dni. Miłego dzionka!
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze...
#77 |
Zakorzenienie
|
i ostatnie...
![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
Mischoko to masz masę roboty
![]() Wiecie co mam dziś jakiś taki dobry humor i zapał do pracy normalnie. Byleby mi nie przeszło ![]() Zaraz jadę do banku będę do godzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Hej - udało mi zalogować!
![]() W końcu - wczoraj nie mogłam i nie mogłam ![]() Fajnie, że już II część ![]() Idę pooglądać czapeczki, szaliczki - może też mi jako gangowiczce Mischoko biedna (tyle roboty!!! ![]() ![]() No i tort Fruzi idę zobaczyć, bo zdjęcia się bez zalogowania nie otwierają ![]() ![]() Hej Olivka! Hej Tola! Hej Domi - ojej, no to masz kurcza przeżycia! Ale o co tym sąsiadom właściwie chodzi? Wiadomo? Bo jeszcze kiedyś pisałaś, że ta dziewczyna jest chociaż ok, to co się jej nagle stało? Zazdrości jakieś? (tak moja siostra mówi - że girls jak nie wiadomo o co chodzi to zazdroszczą, np. chłopa choćby ![]() Hej Zuzia - trzymam kciuki w sobotę! To rozmowa kwalifikacyjna będzie??? Dasz sobie radę - zobaczysz ![]() Hej Pawusia - fajnie tak spontanicznie sobie miłość namiętnie w kuchni okazać ![]() Hej Dziewczyny - Asia, Madzia, Kathi, Gabi, Fruzia - ![]() Kurcza - o kim zapomniałam, sorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Domi współczuje tej dziewczyny, ja bym ją chyba pobiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
E tam Blondynka - a czemu niby to Ty nie miałabyś być teraz?
![]() Wiem, że nie wspomniałam o Aliszcze - aj, sorki Ali, po prostu Cię tu teraz nie zobaczyłam i tam mi wyszło! Ale właśnie - Ty się do gin wybierasz po jakieś leki, a czy Ty już tę @ dostałaś? Bo jeśli nie to może wiesz co Ci gin rzeknie...? ![]() Ej te kompleciki są extralne - ale to chyba strasznie trudne i pracochłonne? W ogóle jak to można zrobić ![]() ![]() A Fruzia - o ludzie! Ale tort! Normalnie extra! Fruzia - Ty po jakimś cukierniczym fachu jesteś? No bo skąd takie zdolności niby? Ej, no ja to czegoś takiego nie umiem (nie próbowałam nawet jeszcze never, ale nie wyobrażam sobie jak cosik takiego pięknego i JADALNEGO i DOBREGO jeszcze zrobić! Ła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Jane
![]() Dzisiaj lekarz, nie wiem czy po pracy zajrzę do was, najwyżej wieczorem napiszę jak wrócę. Chyba ze Madzi napisze smsa. |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam na II części
![]() Mischoko to ja tak najchętniej kolor taki jak ten bordo tylko wzór taki bardziej zapełniony, nie taki dziurawy! Ja się tam nie znam na tym, ale nie chce aby mi przez te dziury wiało ale KOLOR jakby był taki sam to byłabym wdzięczna bardzo ![]() I ustal z dziewczynami co i jak, ktoś tu o koncie wspominał byłoby wygodnie chyba ![]() Dzięki i buziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Zuzia - wierzę, w sprawach "uczelniano-naukowych" zawsze już tak chyba jest, że się człowiek boi - ale naprawdę myślę, że spokojniutko ci pójdzie!
![]() Ty dziś do gina - ja też, Mischoko też - ależ mamy ginowy dzień ![]() Oby wieści były dobre! Żeśmy zdrowusie! Nie lubię takich wizyt i nawet jeszcze nie myślę - wolę nie ![]() Ale wyczytałam właśnie, że testy i beta nawet? mogą być zafałszowane przez choroby??? Na którymś forum dziewczyny pisały - a Zuzia, Ty chyba nawet pisałaś, że przy cyście na pewno (to na starym planowac zdaje się wyczytałam) - ojej, serio? To jak to jest? To kiedy wiadomo co jest co? I na becie też???? A co to za choroby??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Gabi
ja wczoraj pisalam Mischoko walsnie o tym szalu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jane jestem po polonistyce a nie po cukierniczej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE DZISIAJ GINUJACE! Wracajcie do domku i dawajcie znac co tam sie dowiedzialyscie!
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Blondi ja tam wierzę że Ci się udało
![]() Mischoko właśnie jakiś numerek konta ![]() Mi się ten wzorek podoba co Gabi zamieściła, tylko kolorek ecru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Wiecie - mam trochę dzikie pytanie, sorki, ale nie jestem przekonana, więc spytam - bo do ginki umówiłam się jakieś prawie 2 tygodnie temu, na termin "pierwszy wolny", nie wiedziałam jak to mi wypadnie z @, czy może się uda jakoś przed lub po, no i niby spoko - dziś mam piąty dzień, ale często tak mam, że wtedy jeszcze @ trochę jest... I co zrobić - iść czy nie? bo jak mi tak jeszcze coś zabrudzi lub kapnie... Terminu szkoda, ale cóż jeśli tak wypadło - choć wiadomo, że chciałabym już iść z tymi wynikami i paroma pytaniami...
Sorry - co byście zrobiły??? Edit: A zależy mi właśnie na badaniu niestety - bo dół brzucha mnie ostatnio pobolewał, więc żeby sprawdzić czy tam (OBY!) ok wszystko! To nie wiem - da się tak? Tak iść tylko żeby wyniki pokazać (dobre jak wiecie, bo wszystko wyszło ujemne, aha - i u mężusia po leczeniu antybiotykiem też wyszło: chlamydii brak!) to nie chcę, bez sensu |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej laseczki nawet nie wiedziałam, że tak szybko napiszę. Bo znowu mam mega doła, wczoraj minął rok jak miałam termin porodu, gdyby nasza Zuzia urodziła się w terminia to obchodziłaby wczoraj pierwsze urodzinki, a tu znowu dół bo moja pracownica taka młoda laska nie dość, że wpadła to jeszcze wczoraj urodziła chłopca. I jak tu nie byc wkurzonym na to cholerne życie???
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.