|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Co poprawia Ci humor gdy jesteś zla,nerwowa lub masz PSM? | |||
Fryzjer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 9,57% |
Kosmetyczka(masazystka) |
12 | 6,38% |
Czekolada |
92 | 48,94% |
Chipsy(tez Cola) |
44 | 23,40% |
spotkanie z Tż |
46 | 24,47% |
dobra ksiazka |
51 | 27,13% |
dobry film( np: komedia) |
73 | 38,83% |
cisza i spokoj |
67 | 35,64% |
inne(prosze podac jakie czynnosci badz osoby was uspakajaja) |
42 | 22,34% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 188. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze sposoby na zły humor...?
Jak jestem zła to czuje się jak jakaś żmija, kładę się na łóżku, ściskam pięści i czuję jak moja złość krąży razem z krwią!! jestem wściekła, najgorzej jak musze coś robić kiedy jestem wściekła wtedy np. rycze bo nie mogę znaleść ołówka, pomaga mi tylko muzyka i rozmowa z kimś na gg kto się nawinie i rozśmieszy mnie do łez
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
1. przegonić bande indywidualistów (czyt. bad boy-ów) ... albo po prostu rzucić w nich granatem
2. przypomniec o swojej obecnosci sasiadowi 3. isc na piwo 4. postrzelac petardami 5. iść do kosmetyczki 6. iść na solarium 7. sex, drugs and Rock&Roll 8. co tylko mi przyjdzie do glowy To by bylo na tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
ja wybucham, ale tak potężnie, że cały dom się trzęsie, potem płacze, a na koniec sprzątam... Dzisiaj jestem tak podminowana, ale nawet poplakać sobie nie mogłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
staram się przespać ten zły humor
![]() kiedy nie mogę to wcinam całą czekoladę, aż mnie zemdli i wtedy mam całkiem inny kłopot, niz zły humor ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
ja gdy mam smutaskowy humor to najpierw sobie poplacze a potem....hhmmmm lubie sie przytulic to mojego chlopaka on dodaje mi otuchy a gdy niemoge bo go niema albo cos to sciskam ogromnego misiaczka którego mi podarował i tak sobie go przytulam az mi sie troche polepszy a no i niezaszkodzi cos slodkiego na poprawe humorku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
*rozmowa z moją kochaną przyjaciółką
*zakupy *słodycze *muzyka, impreza
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
najpierw sobie popłacze, poużalam, pobije kogoś a potem mi przechodzi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Wasze sposoby na zły humor...?
Cytat:
nie cierpię jak ktoś mnie pociesza, lituje się... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Wasze sposoby na zły humor...?
Tylko Zakupy-nawet Byle Co-jakas ******łka-ale Tak Cieszy że łoooo-zaraz Mi Sie Humor Poprawia I Mam Bananek Na Twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
czekolada
![]() fitnes zabawa, rozmowa z moim synkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Dzis rano mialam zly humor i poradzilam sobie z tym wspolnie z qmpela. Wystarczyly lody, przyjemna rozmowa, zakupy i usmiech. To banalne, ale towarzystwo milej osobki, ktora daze sympatia zawsze pomaga
![]() ![]()
![]() |
#72 | ||
Rozeznanie
|
Odkąd pojawił sie ten filmik na necie, http://www.maxior.pl/?p=index&id=6421&8
jak jestem zła to oglądam go pare razy pod rząd..odrazu humor mi sie porpawia GORĄCO POLECAM!! ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
dziś mam humor nie tego, a nie chcę tym obarczać mojego TŻ, jest dziś bardzo zajęty i nie ma dla mnie ani chwili, tak się złożyło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raróg
|
Dobre jedzonko, wygłupy z kotem, muzyka (relaksacyjna lub dająca energetycznego kopa), porządki, pogaduchy z siostrą, gadanie głupot z TŻtem itd.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ajjjj....jaki mam paskudny humor, wszystko mnie denerwuje, mam wszystkich dość, tylko bym płakała i płakała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
xxyy
|
Dot.: Co na napraaaawde zły humor ???
moze idz na spacerek? albo goraca kapiel dobrze zrobi na nerwy..
tez mam takie dni czasem, najlepiej przeczekac... a jaki jest powod zlego humoru?
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Moze herbatka z melisy?? Ja kiedy jestem zla, staram się wyplakac lub odpręzyc i wyciszyc. Slucham ulubionej muzyki i nic nie robię
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
oyeq...jak zwykle czyli...wszystko i nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Stres przedmaturalny ;/ + chlopak = wybuchowa mieszanka. Nie dziwię ci się. Mam podobna sytuację, tylko nie matura a egzamin gimn. Ale jestem spokojna. A chlopak... nie był ciebie wart
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
xxyy
|
wlasnie.. nie byl wart jesli olal tylko dlatego ze przytylas... nie warto zaracac sobie nim glowy. bo jemu zalezalo tylko na Twoim ciele a nie na Tobie
bedzie dobrze przytulam ![]()
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Oj ciężka sprawa. Jedna rada:
Zamiast płakać (ja też płaczek jestem choć ostatnio z tym wlacze)włącz sobie pożądną ciężką (byle nie smutną)muzykę (volume: max ![]() ![]() ![]() Wiem wiem, okrutne ale mi pomaga. Moja sytuacja też nie jest przyjemna (matura+ prawo jazdy+ wczoraj po 3 latach rozstałam sie z chłopakiem, co prawda z mojej winy, ale jest mi przykro bo wiem że on cierpi+ on chce bić mojego kolegę[myśli ze z nim jestem], a tego mu już nie wybaczę+ moja kumpela z którą chodzę do klasy już od zerówki nie odzywa się do mnie już miesiąc+ żal mi rozstawać się z moją klasą, z którą okropnie się zżyłam, a czas biegnie tak szybko...) Tak więc moja rada jest wypróbowana. Nie wiem jak na ciebie ale na mnie działa. W każdym razie spróbować warto! Powodzenia i trzymaj się jakoś ![]()
![]() |
#83 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja polecam:
* spacer/inną aktywność fizyczną * zrobienie coś TYLKO dla siebie, coś co lubisz * mnie relaksuje też małe, domowe, wieczorne SPA ![]() * muzyka, muzyka i jeszce raz muzyka ![]() * taniec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
* wygadaj się komuś zaufanemu, może zadzwoń do przyjaciółki, pogodzicie się jakoś przecież
![]() * potańcz sobie przy fajnej, byle nie dołującej muzyce (np. poskacz przy SOAD jak to już ktoś wyżej pisał ![]() * zmień coś w wyglądzie, np. fryzurkę, to Ci od razu humorek poprawi ![]() * z tych dziewczyńskich sposobów mi często pomagają też zakupy ![]() * a ten chłopak to beznadziejny ogólnie, skoro z takiego powodu Cię olał. Jakkolwiek oklepanie to brzmi - on nie był Ciebie wart. Trzymaj się Kochana ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Mi dzisiaj jedyniie pomogly lzy :/ eh mam nadzieje ze ten dzien sie szybko skonczy .. Chlopak + 18stka kolegi na ktora mnie nie zaprosil, moja kumpele przeciwnie + 1,5h siedzenia pod zamknietymi drzwiami do domu :/ grr
A jesli chodzi o poprawe humoru to polecam tabliczke czekolady, wypad ze znajomymi wieczorem i duza dawka wesolej muzyki.. Pozdrawiam i zycze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
zakupy,nawet niewielkie,cos zrobienie dla siebie,tylko dla siebie.taki zdrowy egoizm
![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje wam wszystkim .... już mi się humorek poprawia
![]() ![]() ![]() Koffam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki
![]() p.s kazdy ma takie dni wiec sie nie przejmuj,pomysl sobie ze nie jestes sama ![]()
![]() |
#89 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.