![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Dojrzale odejść...
Cytat:
![]() Spotkalam sie z nim dzis, na neutralnym gruncie, na godzine. Oddalam mu cos, nic takiego bardzo waznego, ale jego. Pogadalismy troche, nikt nie plakal, choc ledwo wytrzymalam. Wrocilam do domu. Znajomi i rodzina jakos go podtrzymuja...martwi mnie jednak, ze on wogole nie je ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
jak mnie zostawiła moja największa miłość to pół roku żyłam jak cień. Przychodziłam do domu ze studiów, kładłam sie w ciemnym pokoju, zasypiając nie mogłam odpędzić myśli, słuchałam dużo muzyki, cierpiałam. Jedzenie sprawiało mi wielki problem, schudłam sporo i szybko, ale nie mogło mi poprostu przejść przez gardło i tak powoli dochodziłam do siebie, żyje, mam się dobrze, kg nabrałam z powrotem
![]()
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
ja Ci chciałam przez to powiedziec, ze nic mu nie bedzie
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Brasil22 nie wiesz co robic? Nie mysl o tym, a jak nie potrafisz, to juz zmykaj posprzatac dom/mieszkanie. Mnie moja kochana Mamusia pchala w mycie naczyn, kiedy bylam zdolowana. Taka kolej reczy, On nie je, jak prawie kazdo z nas w takich sytuacjach, ale nikt na szczescie nie umarl jeszcze przez to, a Ty winna zeby nie wiem co nie bedziesz. Co Tobie da przejmowanie sie? Nic a nic.
Pozwol Mu normalnie ten okres przechodzic, powoli z kazdym dniem bedzie sie podnosil. Trzymaj sie papa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja odnosze wrażenie, ze ty tak do końca nie wiesz czego chcesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() madzia.a, moze i nie wiem czego chce, pewnie tak jest. czasem tak mam, dlatego od niego odeszlam. skoro nie jestem pewna ze chce z nim byc, to odchodze... caly czas mam watpliwosci, i co z tego? nie moge?? ty zawsze wiesz czego chcesz? w milosci rowniez? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
odejść dojrzale... chciałabym umieć, na szczęście tu załatwi wszystko czas i odległość, bo złozona obietnica to tylko działanie pro forma...nie umiem pomóc, ale znam ból szarpania się wiecznego między zostać a uciec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.