![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Makijaż Victoria's Secret Angels
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;15619238]Moze zle okreslilam, ze morela, bo to nie jest taki nasycony kolor... To taka jasniutka morelka - tak jakby pudrowy roz z odrobinka cieplego odcienia. Jest to cien matowy i fajnie sluzy jako baza pod brazowe cienie i ta miedziana kredke, poniewaz jest z tej samej palety cieplych barw. Pokrylam nim cala powieke i on ladnie wyrownuje koloryt - nie ma jakiejs dramatycznej zmiany na powiece po jego nalozeniu, wyglada to bardzo naturalnie. A cienie te obawiam sie, ze sa nie do dostania, poniewaz kupilam je wraz z kuferkiem na kosmetyki i te cienie, pomadki i roze byly tam tylko dodane - nie sprzedaja ich osobno. Mysle, ze bedzie ten odcien mozna dostac w jakims zestawie cieni, badz moze w zwyklym, morelowym rozu do policzkow dla jasnych cer? Trzeba kombinowac jak sie da, hehe
![]() ![]() Wrzucam fotki, zeby mniej wiecej przyblizyc wam ten odcien. Szukalam na szybko stad zdjecie tego blyszczyka, ale kolor jest bardzo podobny ![]() ![]() p.s. na pierwszym zdjeciu, to ten po prawej stronie. [/QUOTE] No nic trudno będę szukać dalej "swojej" wymarzonej morelki,niemniej jednak bardzo dziękuję za podpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wczoraj pierwszy raz zrobiłam makijaż w stylu aniołków i muszę przyznać, że bardzo łatwo się go robi.
![]() ![]() Użyłam czarnej kredki Essence, jako cienie nałożyłam paseczkowy brązer Sun Club Essence (wersja dla brunetek), do tego tusz Bell i wyszło idealnie. Twarz wymodelowałam, pokryłam to co wymagało pokrycia i aż sama zdziwiłam się efektem. Na usta jasny błyszczyk. A ta fryzura z YT boska, muszę przetestować jak będę miała więcej czasu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Crazy turtle lady
|
Aniołki, macie i malujcie sie :d
http://makeupbytiffanyd.blogspot.com...n-show-09.html
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Champs, bylas moze w Inglocie? Dzisiaj widzialam fajny cien morelkowy tam - o ile sie nie myle to nr 407p
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Widzialyscie pokaz victoria's secret na FTV ? Boskie makijaze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;15654352]Champs, bylas moze w Inglocie? Dzisiaj widzialam fajny cien morelkowy tam - o ile sie nie myle to nr 407p
![]() ![]() Nie dawno nie byłam w Inglocie,ale z przyjemnością tam zaglądnę. Dziękuję za podpowiedź ![]() Jeśli chodzi o makijaże VS to powiem szczerze,że wcześniej nie zwracałam na nie uwagi. Dopiero jak natrafiłam na ten post to zaczęłam temat bardziej zgłębiać ![]() ![]() ![]() A tak niedawno miałam kupować sobie paletę fioletowych cieni i zawachałam się,bo w fioletach wyglądam jakby mnie ktoś pobił. Z tego co widzę to dobrze zrobiłam,że ich nie kupiłam,bo po pierwsze Aniołki nie używają fioletów,a po drugie faktycznie lepiej wyglądam w naturalnych kolorach ![]() Teraz tylko muszę znaleźć ładną morelkę i miedź i mogę zacząć ćwiczyć owe makijaże ![]() Dziewczyny dziękuję za ten post ![]() Edytowane przez Champs Czas edycji: 2009-12-04 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Coś tu cicho...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Cisza przed burzą
![]() ![]() U mnie będzie jako róż... Jeszcze nie doszedł, jak dojdzie napiszę jak ja to widzę w zestawiniu z brązerami jakie miałam, a nie miałam za dużo, ale mogę porównać z letnim Chanel 2009, z Terracottą Guerlain wersja Legendees. Chodzi mi o to czy ten brązer VS da taki efekt jak z pokazów. Edytowane przez kkknnn Czas edycji: 2009-12-08 o 08:08 Powód: dodanie zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
Mam dziś zajęcia po południu i zrobiłam cos w stylu takiego copper glamour jak miały modelki i Miranda w avie, na zdjęciach oka widać ten błysk, na twarzy aparat go zjadł w większości.
Użyłam pigmentu MAC Tan, rozświetlacza Benefit i Shimmera Dior 003. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Na tych zdjeciach samych oczek wyszlo przepieknie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2009-12-08 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;15733936]Na tych zdjeciach samych oczek wyszlo przepieknie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na ten brzer VS ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
GOLD to propozycja makijażu świetlistego i ekskluzywnego, przywołującego na myśl słoneczne chwile minionego lata. Paleta barw utrzymana w subtelnych odcieniach złota i brązu daje niezwykłe możliwości w podkreśleniu Twojego wewnętrznego blasku i elegancji.
![]() Najmodniejsze odcienie złota i brązów w niesamowitym zestawie 5 wypiekanych cieni. Możesz stosować na sucho do makijażu dziennego i na mokro – na wieczorną imprezę. Pozwól, by Twoje oczy intrygowały zmysłową tajemniczością. Zdjecie nie oddaje kolorow tych cieni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2009-12-08 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Wiem, że to forum o makijażu, ale może wiecie jak wykonać taką fryzurę? Według mnie jest boska...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;15734117]GOLD to propozycja makijażu świetlistego i ekskluzywnego, przywołującego na myśl słoneczne chwile minionego lata. Paleta barw utrzymana w subtelnych odcieniach złota i brązu daje niezwykłe możliwości w podkreśleniu Twojego wewnętrznego blasku i elegancji.
![]() Najmodniejsze odcienie złota i brązów w niesamowitym zestawie 5 wypiekanych cieni. Możesz stosować na sucho do makijażu dziennego i na mokro – na wieczorną imprezę. Pozwól, by Twoje oczy intrygowały zmysłową tajemniczością. Zdjecie nie oddaje kolorow tych cieni ![]() ![]() ![]() Wszystko co najpięknijesze jest...przeważnie limitowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
A powiedzcie mi, gdzie można dostać taki rozświetlacz? jest on dostepny w Polsce?
Mój pierwszy post ;DD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
tak, o taką, dziękuję... mogłybyście mi jeszcze doradzić, jaki kolor pasemek ma Alessandra na podanym prze mnie wyżej zdjęciu? Platyna, blond, a może to balejaż? Chciałam iść do fryzjera i zrobić sobie podobnie włosy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ponadto co jakiś czas, tak co 2 tyg płukałam włosy srebrną błukanka i wychodziła typowa platyna. Blond zwykle jest nieco bardziej słoneczny niż kolor który ma ta dziewczyna ze zdjęcia
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
kkknnn pieknie wygladasz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Ja się dołączam ;D
Cudo ten rozświetlacz!
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Monika, taka fryzure mozna tez osiagnac nie tylko za pomoca prostownicy, ale takze za pomoca lokowki - tylko tej grubej!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wszystkim dziewczynkom za rady i informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
BAN stały
|
Ja widzę w avatarze bardzo piękne włosy i myślę, że bez specjalnego trudu osiagniesz efekt jaki chcesz czyli afekt Allesssandry.
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() Jeśli chodzi o moje, których tu używam to Benefit High Beam jest w PL w Sephorach (nie wiem na 100% czy w każdej, ale chyba tak) A drugi shimmer to limitowany Dior Copper Diamond i jego w regularnej sprzedaży nie ma- ale na Ebay się pewnie trafia. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co do tego brązera i highlightera w jednym to mam go z Ebay. Kosztawał ok. 25 $ i czekam bo na dniach powinien być. Kolor wybrałam ze strony VS w ciemno trochę. Oni maja cztery odcienie a modelki maja i bardzo ciemną karancję jasną. Ten mój nie jest najjaśniejszy ani najciemniejszy, oby był taki jak na Mirandzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
BAN stały
|
Cytat:
No nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Przyszedł brązer Victoria's Secret i chciałam pokazać Wam zdjęcia.
Nie oszałamia wyglądem, jednak co potrafi to zobaczymy. Zawsze zastanwiałam się jakim brązerem malują na te pokazy- będę mogła sprawdzić czy moje podejrzenia są słuszne. Jak paczka doszła odrazu pomyslałam o Was. Zdjęcia dość dobrze oddają prawdziwy odcień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
hmmm...chyba sie fajnie zapowiada :0jak zrobisz test na policzku to daj zdjecie -czekam z niecierpliwoscia
![]() aaa ostatnio kupilam rozswietlacz The body Shop-fale -sa cudowne w odcieniu rozowym...a wygladaja cudnie...chce jeszcze w odcieniu brazow i zlota i mysle ze dadza podobny efekt do tych co maja Aniolki na polikach-robilam test na lapce i wygladal bosko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.